Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΕΠΙΠΕΔΟΥ CHAMPIONS LEAGUE



Γλυκόπικρη γεύση άφησε το διήμερο, αφού μπορεί να βγάλαμε το διπλό της Άστον Βίλλα στο 6,00, όμως γενικά δεν είχαμε πολλά κέρδη. Η Σεβίλλη από την πλευρά της αποδείχτηκε σωστή επιλογή αφού κόντεψε να κάνει την ανατροπή... απέναντι στην Μπάρτσα. Γιορτές τέλος... τα κεφάλια μέσα με τα προημιτελικά του Champions League να βρίσκονται μπροστά μας και πάμε γρήγορα να αναλύσουμε τα τέσσερα ζευγάρια.




ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2: Κακός μπελάς φέτος η Ατλέτικο για την Ρεάλ, αφού σε έξι αναμετρήσεις σε κύπελλο, πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ έχει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, στο πιο πρόσφατο μάλιστα για το πρωτάθλημα έχασε με 4-0 στο Βιθέντε Καλντερόν. Οι ροχιμπλάνκος πάντως το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, το Σάββατο πήραν με το ζόρι ισοπαλία από την Μάλαγα 2-2. Στην φάση των 16 χρειάστηκε να φτάσει στα πέναλτι για να αποκλείσει την Λεβερκούζεν. Σίγουρα η ομάδα του Σιμεόνε δεν βγάζει εκείνη την σπίθα που είχε την περσινή χρονιά. Από την άλλη η Ρεάλ μετά την κοιλιά που έκανε δείχνει να ξανανεβάζει στροφές, με την επιστροφή των Μόντριτς και Ροντρίγκες ο Αντσελότι έχει και πάλι το οπλοστάσιο του γεμάτο με την ομάδα του να δείχνει έτοιμη να τα δώσει όλα στην τελική ευθεία της χρονιάς. Κάποια στιγμή θα σπάσει και αυτό το παράξενο σερί... με τα έξι ματς χωρίς νίκη, τους τα έχουν μαζεμένα οι μερένγκες... Αν δεν υπήρχε ρεβάνς θα πήγαινα με πιο μεγάλη θέρμη στο διπλό, τώρα ίσως συμβιβαστούν με την ισοπαλία. Αλλά στο 2,70 θα ποντάρω στην Ρεάλ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2003. Την Κυριακή ηττήθηκε με 1-0 από την διαλυμένη Πάρμα, με τον Αλέγκρι να παρατάσσει τελείως εναλλακτικό σχήμα, αφήνοντας σχεδόν όλους τους βασικούς εκτός. Ο Πογκμπά είναι σημαντική απουσία για την Κυρία που μπορεί όμως να υπολογίζει ξανά στον Πίρλο. Η Μονακό φιλοδοξεί να κάνει ανάλογη πορεία με το 2004 όταν έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και έχασε από την Πόρτο. Το στυλ του Ζαρντίμ είναι γνωστό, σφιχτή άμυνα, πίεση στο κέντρο και αντεπιθέσεις φωτιά με αποδέκτη τον killer Μπερμπάτοφ, με αυτό τον τρόπο άφησε έξω την Άρσεναλ στον προηγούμενο γύρο. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να σπάσει την αμυντική λειτουργία της Μονακό, αλλά πιστεύω πως θα βρει τον τρόπο να το κάνει. Η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πάρα πολλά ενδεχόμενα, ενώ για σκόρερ είναι καλή επιλογή ο Βιδάλ που έχει το μακρινό σουτ. Για σκορ η έμπνευση λέει 2-1, αφού η άμυνα της Γιουβέντους έχει κενά.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER: Σπουδαίο ματς στο Παρίσι με την Παρί Σεν Ζερμέν να φιλοδοξεί να αφήσει έξω την Μπαρτσελόνα, ότι δηλαδή δεν κατάφερε πέρυσι και πάλι στα ημιτελικά όπου έμεινε έξω με δύο ισοπαλίες. Το Σάββατο σήκωσε το Λιγκ Καπ Γαλλίας νικώντας εύκολα με 4-0 την Μπαστιά. Στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την Τσέλσι παίρνοντας μια παλικαρίσια πρόκριση στο Λονδίνο. Ο Λοράν Μπλαν έχει τεράστια προβλήματα αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ιμπραΐμοβιτς, Βεράτι αλλά και τους τραυματίες Νταβίντ Λουίς, Τιάγκο Μότα και Οριέ. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έρχεται από το 2-2 στην έδρα της Σεβίλλης και είδε την διαφορά από την δεύτερη Ρεάλ να πέφτει στους δύο βαθμούς. Για ακόμη μια φορά είχαμε κρούσματα απειθαρχίας, με τον Νέϊμάρ να μουρμουρά έντονα την ώρα που τον έκανε αλλαγή ο Λούις Ενκρίκε. Μοναδική απουσία αυτή του Ντάνι Άλβες ενώ ο Τερ Στέγκεν θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια όπως συνηθίζετε στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να κοντράρω την Μπαρτσελόνα οι απουσίες όμως της Παρί και ειδικότερα του Ίμπρα... μου χαλάει το σενάριο. Η επιλογή μας είναι το οver αφού οι γηπεδούχοι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για σκορ που θα τους δίνει ελπίδες ενόψει ρεβάνς, όμως δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους με τους fantastico της Μπάρτσα (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ).

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Αποδεκατισμένη ταξίδεψε η Μπάγερν στην Πορτογαλία αφού ο Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σβαϊντσάιγκερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, Αλάμπα και Μπενατιά. Περιορισμές οι επιλογές του Ισπανού που θα πάει με τριάδα στα χαφ Τσάβι Αλόνσο, Λαμ και τον ανέτοιμο Τιάγκο. Η Πόρτο στον προηγούμενο γύρο έκανε πάρτι απέναντι στην Βασιλεία, έχει όμως εξαιρετικά αμφίβολο τον σκόρερ της, Τζάκσον Μαρτίνες. Το νεανικό σύνολο των Πορτογάλων έχει φοβερά τρεξίματα στο κέντρο με τους Ερέρα, Κασεμίρο και Όλιβερ Τόρες θα δυσκολέψει την κυκλοφορία των Βαυαρών, ενώ στα άκρα με Τέγιο. Mπραχίμι και Ντανίλο από πίσω έχει ταχύτητα και μπορεί να χτυπήσει... ειδικά πάνω στον επιρρεπή στην γκέλα Ντάντε. Θα πάρουμε το ρίσκο μας, αφού οι απουσίες της Μπάγερν είναι τρανταχτές και η Πόρτο μπορεί με τον ενθουσιασμό της να τις εκμεταλλευτεί. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πως θα ανταποκριθεί αμυντικά. Ο άσος στο 4,75 θα είναι η επιλογή μας.

Mονό αποδεκτό
ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1  4,75

Δυάδα
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER  1,85
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2  2,70

Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ   1,95
ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3 ΓΚΟΛ

Αnytime Scorer
ΕΡΕΡΑ (ΠΟΡΤΟ)  7,00
ΡΑΜΟΣ (ΡΕΑΛ) 9,50
ΒΙΔΑΛ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ) 3,75

Ακριβές σκορ
 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΟΝΑΚΟ 2-1 9,50

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου