Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ



Σφραγίζονται σήμερα τα δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται ήδη πολύ κοντά στην πρόκριση... και την ρεβάνς στο Μόναχο ανάμεσα στην Μπάγερν και την Πόρτο να είναι το ματς της βραδιάς.




MΠΑΓΕΡΝ -ΠΟΡΤΟ G/G: Πολύ κοντά σε αποκλεισμό σοκ βρίσκεται η Μπάγερν μετά την ήττα με 3-1 στην Πορτογαλία. Κακή εμφάνιση και σοβαρά αμυντικά λάθη στοίχισαν στο πρώτο ματς για τους Βαυαρούς που έχουν να αντιμετωπίσουν και πάλι αρκετές απουσίες, καθώς οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Τσάβι Μαρτίνεζ και Μπενατία μένουν εκτός. Αντίθετα οι Σβάιντσαϊγκερ, Λαμ και Μπερνάντ θα βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής αφού για την Μπάγερν η κατάκτηση του πρωταθλήματος... απλά δεν είναι αρκετή. Πιθανόν να αφήσει στον πάγκο τον γκαφατζή Ντάντε και να προτιμήσει τον Μπαντστούμπερ στην άμυνα... Η Πόρτο έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι στο πρώτο ματς, πίεσε ψηλά ασφυχτικά από το πρώτο λεπτό, έκλεψε μπάλες στο χώρο του κέντρο και δεν άφησε την Μπάγερν σε καμία περίπτωση να κάνει παιχνίδι. Ο Λοπετέγκι πήρε την ταυτότητα του Γκουαρδιόλα, κλείδωσε το κέντρο με την τριάδα Όλιβερ Τόρες, Κασεμίρο και Ερέρα.... όλοι τους γρήγοροι και με απίστευτα τρεξίματα. Σημαντικές απώλειες για τους δράκους οι δύο βασικοί τους ακραίοι μπακ Ντανίλο και Άλεξ Σάντρο που είναι τιμωρημένοι, ενώ θα λείψει και πάλι ο Τέγιο με τον Κουαρέσμα πάντως να καλύπτει επαρκώς το κενό του. Στο Αλιάντς Αρίνα είναι δεδομένο πως η Πόρτο θα περάσει δύσκολες στιγμές, άλλωστε η άμυνα της δεν είναι και τόσο αξιόπιστη όμως είναι επίσης σίγουρο πως θα βρει κενούς χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα με τους Μπραχίμι και Κουαρέσμα. Αναμένεται ματς με ρυθμό και πολλές φάσεις, η βασική επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ, για σκόρερ θα πάμε με τον Μίλερ που σε τέτοια ματς έχει δείξει αρκετές φορές την αξία του, ενώ θεωρώ αρκετό πιθανό το ενδεχόμενο της παράτασης και το 3-1...

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ OVER 3,5: Η Μπαρτσελόνα έχει καθαρίσει την πρόκριση με το 3-1 στο Παρίσι, όπου εκμεταλλεύτηκε τις σημαντικές απουσίες της Παρί και με την κλάση του Σουάρες έφτασε σε σκορ πρόκρισης. Το Σάββατο μπορεί να κέρδισε με 2-0 την Βαλένθια αλλά το σκορ ήταν μαγική εικόνα. Οι Καταλανοί σκόραραν στο πρώτο λεπτό και στην συνέχεια η Βαλένθια είχε χαμένο πέναλτι, δοκάρι και δύο τετ α τετ για να ισοφαρίσει, πριν έρθει ο Μέσι στις καθυστερήσεις να γράψει το 2-0. Για την Παρί σήμερα επιστρέφουν οι Ιμπραΐμοβιτς και Βεράτι, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Τιάγκο Μότα, Τιάγκο Σίλβα και Οριέ. Το σκορ του πρώτου ματς αδικεί τους Γάλλους που θέλουν να φύγουν με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση και θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση και κερδίζει... απλά χάρης στην κλάση... των fantastico Σουάρες, Νεϊμάρ και Μέσι. Ακολουθεί και το ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ, είναι και το σκορ του πρώτου ματς... δεν αποκλείεται να μην ηττηθεί η Παρί στο Καμπ Νου, στο 3,00 το Χ2. Καλή επιλογή και τα πολλά γκολ αφού λογικά το ματς θα έχει ρυθμό, ενώ για σκόρερ... ο Ιμπραΐμοβιτς που έχει άχτι... την Μπαρτσελόνα μπορεί να σκοράρει στο 2,75.

Δυάδα
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΟΡΤΟ G/G 2,10
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ   ΟVER 3,5   2,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Χ2  3,00

Δυάδα Anytime Scorer
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΟΡΤΟ   MIΛΕΡ   2,10
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ   ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ  2,75

Ακριβές σκορ
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΠΟΡΤΟ 3-1 11,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου