Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΥΣΤΡΙΑ




Η διακοπή των πρωταθλημάτων μας έδωσε τις απαραίτητες ανάσες από την μάχη μας. Το χρειαζόμασταν για να μπούμε με φόρα στην τελική ευθεία της χρονιάς.  Επιστρέφουμε σήμερα με τα ματς των εθνικών ομάδων. Τρεις όμιλοι έχουν δράση σήμερα, συνολικά 9 ματς, εμείς ξεχωρίσαμε τα 4.




ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Οι Ισπανοί μετά το στραπάτσο στο Μουντιάλ, εμφανίζουν μέτρια εικόνα και στα προκριματικά του Εuro. Mπορεί να κέρδισαν εύκολα, Σκόπια, Λευκορωσία και Λουξεμβούργο, στο μοναδικό δύσκολο όμως απέναντι στην Σλοβακία γνώρισαν την ήττα. Επίσης στα δύο φιλικά που έδωσαν αυτό το διάστημα ηττήθηκαν από Γαλλία και Γερμανία. Η Ουκρανία ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από την Σλοβακία (0-1), αλλά στην συνέχεια έκανε τρεις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο τραυματισμός του Ντιέγκο Κόστα αφήνει χωρίς λύσεις τον Ντελ Μπόσκε αφού στην αποστολή υπάρχουν μόνο ο Μοράτα και ο ρούκι Χουανμί της Μάλαγα. Η Ουκρανία είναι έμπειρη ομάδα θα παραταχθεί προσεκτικά και με έφεση στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι πλέον δεν προκαλούν φόβο, ούτε μπορούν εύκολα να διασύρουν τον αντίπαλο. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ, αφού δύσκολα θα ανοίξει περισσότερο το ματς.


Έχει την εμπειρία ο Καπέλο να οδηγήσει την Ρωσία στην νίκη
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΡΩΣΙΑ 2:H Ρωσία έχει ξεκινήσει τα προκριματικά με κάκιστες εμφανίσεις. Σε τέσσερα ματς έχει κερδίσει μόνο το Λιχνεστάιν, γνώρισε την ήττα στην Αυστρία και έφερε ισοπαλία εντός με την Μολδαβία και εκτός με την Σουηδία. Το σημερινό ματς είναι κομβικό για το συγκρότημα του Καπέλο, αφού σε περίπτωση ήττας απομακρύνεται ακόμα και η τρίτη θέση των μπαράζ. Ο Ιταλός έχει την εμπειρία αλλά και καλό ρόστερ στα χέρια του για να φύγει με μια σημαντική νίκη από την Ποντγκόριτσα. Άλλωστε οι γηπεδούχοι εκτός από μια φανατισμένη έδρα... και πάθος στο παιχνίδι τους δεν έχουν να επιδείξουν πολλά πράγματα. Το μεγάλο τους αστέρι ο Γιόβετιτς διανύει μέτρια χρονιά στην Σίτι, ο Βούτσινιτς κολλάει τα τελευταία ποδοσφαιρικά ένσημα στην Αλ Ζαζίρα και ο Σάβιτς της Φιορεντίνα είναι τραυματίας αφήνοντας εκτεθειμένη την άμυνα. Το διπλό θα κρατήσουμε.

Nα επιστρέψει σε τελική φάση θέλει  η Αυστρία
ΛΙΧΝΕΣΤΑΪΝ-ΑΥΣΤΡΙΑ ΟVER: Η Αυστρία εντυπωσιάζει με την πορεία της μέχρις στιγμής στον όμιλο, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και όλα δείχνουν πως θα πάρει την πρόκριση. Χαρισματική φουρνιά ποδοσφαιριστών, με τον Αλάμπα της Μπάγερν να είναι ο ηγέτης, αλλά να έχει άξιους συμπαραστάτες παίχτες όπως ο Φουκς (Σάλκε), Γιουζούνοβιτς (Βέρντερ), Αρναούτουβιτς (Στόουκ), Κάβλακ (Μπεσίκτας). Ενθουσιασμός επικρατεί στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, αφού τους δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψουν στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Θα πάμε με το οver, δύσκολα θα αντισταθεί το αδύναμο Λιχνεστάιν, ενώ τα 7 τελευταία εκτός έδρας της Αυστρίας ήταν όλα οver.

EΛΒΕΤΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ελβετία δεν έχει περιθώρια για απώλειες αφού το κακό ξεκίνημα που έκανε την έχει αφήσει πίσω. Η Εσθονία το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να παίζει άμυνα... σε τέσσερα ματς έχει πετύχει ένα γκολ και δέχτηκε δύο, ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το Σαν Μαρίνο που προερχόταν από 59 σερί ήττες έχοντας δεχτεί 264 γκολ. Δύσκολα θα αλλάξουν φιλοσοφία οι φιλοξενούμενοι οπότε κρατάμε ότι δύσκολα θα σκοράρουν, οι Ελβετοί από την άλλη δύσκολα θα τους διαλύσουν... η λύση μας είναι τα 2-3 γκολ.

Δυάδα
ΛΙΧΝΕΣΤΑΪΝ-ΑΥΣΤΡΙΑ ΟVER  1,80
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΡΩΣΙΑ 2  2,10

Δυάδα
EΛΒΕΤΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ   2,00
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου