Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ


Δοκάρι βρήκαμε χτες αφού στις λεπτομέρειες δεν πληρωθήκαμε. Με την Βόλφσμπουργκ να μη μας βγάζει το οver ποτέ. Για λίγα πράγματα το σημερινό πρόγραμμα… θα παίξουμε με τα γκολ. Τρία under και δύο οver έχουμε επιλέξει.


ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ ΟVER: Για την Ξάνθη το σημερινό είναι το ματς της χρονιάς αφού το κύπελλο είναι μεγάλο απωθημένο και η συμμετοχή σε ένα τελικό είναι το μεγάλο όνειρο. Στο πρώτο ματς ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός παρά τα προβλήματα του και πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο Ηράκλειο. Οι παίκτες του Αναστόπουλου θα παίξουν χωρίς άγχος δεν έχουν τίποτα να χάσουν… και περιμένουμε ένα ματς ανοιχτό με γκολ το οver του 1,80.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  UNDER: Πρώτος ημιτελικός κυπέλλου, ενώ υπάρχει και ρεβάνς. Την Δευτέρα πήρε την ισοπαλία που ήθελε στην Ρώμη από την Ρόμα και διατήρησε το +9 στην βαθμολογία. Ο Πίρλο είναι σημαντική απώλεια ενώ και ο Αλέγκρι θα κάνει rotation και πιθανότατα θα αφήσει τον Τέβες στον πάγκο. Η Φιορεντίνα προέρχεται από εξαιρετικό σερί στο πρωτάθλημα και διπλό στην έδρα της Ίντερ, ενώ νωρίτερα είχε πάρει και σπουδαία πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ επί της Τότεναμ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως είναι και κουρασμένες από τα συνεχή παιχνίδια. Το γεγονός ότι υπάρχει και δεύτερο ματς θα τις κάνει πιο επιφυλακτικές και το under του 2,00 αποτελεί επιλογή.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΤΣΙΛΕ-ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ ΟVER: Οι γηπεδούχοι με τις δύο ήττες που έκαναν στις δύο πρώτες  αγωνιστικές βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά το θέμα της πρόκρισης και το σημερινό ματς είναι τελικός για την ομάδα από την Χιλή, με την νίκη να είναι μονόδρομος. Οι φιλοξενούμενοι από την Βολιβία εκτός έδρας χάνουν αρκετή από την δυναμική τους, αφού εντός με έχοντας σύμμαχο και το υψόμετρο παίρνουν τις νίκες. Κάπως έτσι κέρδισε με 3-0 και την ισχυρή Ιντερνασιονάλ.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. UNDER: Η Σπόρτινγκ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο με 3-0, αλλά και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ από την Βόλφσμπουργκ. Έχει χάσει την επαφή με την κορυφή πλέον, ενώ την απειλεί και η Μπράγκα για την τρίτη θέση. Τα «λιοντάρια» θα ψάξουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς και δύσκολα θα πάρουν ρίσκα στο παιχνίδι τους, απέναντι στην ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Νασιονάλ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΡΑΝΤΕΡΣ UNDER: Νοκ άουτ ματς για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Δανίας. Ομάδες του under και οι δύο με 13 σε 19 ματς πρωταθλήματος. Το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος επίσης και για τους δύο και αναμένεται να πέσουν κορμιά. Το 1,60 του under θα είναι η επιλογή μας.


Δυάδα
ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ ΟVER         1,80
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  UNDER       1,90

Τριάδα
ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΤΣΙΛΕ-ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ ΟVER       1,75
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. UNDER   1,75
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΡΑΝΤΕΡΣ    1,60

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου