Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Το ΔΑΚ Κομοτηνής σήμερα το πρωί 

Χρειαζόμασταν ένα ρεπό χτες... για να πάρουμε μερικές ανάσες. Επιστρέφουμε σήμερα σε ένα γεμάτο κουπόνι με αρκετές επιλογές. Εφτά σημεία ξεχωρίσαμε α πάμε να τα δούμε. Για το ματς στην Κομοτηνή υπάρχει μια αμφιβολία αν θα γίνει...



ΓΚΕΝΚ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ 1: Η Γκένκ παλεύει για την είσοδο της στα πλέι οφ της πρώτης εξάδας. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος ισοβαθμεί με την Σαρλελούα και η νίκη είναι απαραίτητη στο σημερινό ματς. Η Ζούλτε έχει ξεμείνει από στόχους μετά την απογοητευτική χρονιά που διανύει, αγνοεί την νίκη έξι αγωνιστικές. Τίμιος ο άσος στο 1,83.

ΜΟΥΣΚΡΟΝ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ ΟVER: Το κουφάρι που λέγεται Μουσκρόν και προέρχεται από δέκα σερί ήττες στο πρωτάθλημα… έχει ακόμα ελπίδες να σωθεί χωρίς μπαράζ. Για να τα καταφέρει χρειάζεται σήμερα μόνο την  νίκη. Η Βέστερλο με το 3-0 επί της Οστάνδης την προηγούμενη αγωνιστική σώθηκε οριστικά και πλέον παίζει χωρίς άγχος, είναι η ομάδα με τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα (21 σε 28 ματς) και παίζει φουλ επίθεση. Το οver στο 2,00 έχει αξία.

ΤΣΒΟΛΕ-ΚΑΜΠΟΥΡ 1: Η Τσβόλε προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και έπεσε στην έκτη θέση. Οι πολλές απουσίες που είχε, κόστισαν βαθμούς. Η επιστροφή των Νέσιντ και Νάιλαντ την ισχυροποιεί σημαντικά στην επίθεση. Η Καμπούρ, εκτός έδρας χάνει αρκετή από την δυναμική της και προέρχεται από τρεις σερί ήττες μακριά από το γήπεδο της. Θα πάμε με τον άσο στο 1,83.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ: Ο Πανθρακικός είναι αήττητος εντός έδρας σε 13 ματς, έχοντας δεχτεί στην Κομοτηνή μόλις 6 γκολ, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα εντός έδρας μετά τον Παναθηναϊκό που έχει δεχτεί 5. Ο Ολυμπιακός είναι μόνιμα κακός έχει να σκεφτεί και την ρεβάνς κυπέλλου που έρχεται με την ΑΕΚ. Ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Κομοτηνής είναι κάκιστος και η βροχή των τελευταίων ημερών θα τον έχει επιβαρύνει ακόμα περισσότερο. Η επιλογή μας θα είναι με ρίσκο στην ισοπαλία. (Το πρωί το ματς ήταν στον αέρα... και υπήρχε πιθανότητα αναβολής).

ΒΕΡΟΙΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟVER: Η Βέροια είναι άνετη βαθμολογικά, δύσκολα θα προλάβει να μπει στα πλέι οφ όμως θα το προσπαθήσει. Η άμυνα του Εργοτέλη είναι για γέλια, δέχεται γκολ με ρυθμούς  πολυβόλου και οι ελπίδες για σωτηρίας για την κρητική ομάδα, είναι ελάχιστες. Το οver θα επιλέξουμε στο 2,00.

ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER: Η Σάλκε μετά το κράξιμο που έφαγε ο Ντι Ματέο για το οικτρό θέαμα που έβγαλε στο χορτάρι στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, θα τα δώσει όλα για να αντιστρέψει το κλίμα. Η Χόφενχάιμ είναι ομάδα που παίζει επιθετικά και το οver που μας έχουν προσφέρει στα έξι τελευταία ματς μεταξύ τους, είναι επιλογή.

Πριν δύο χρόνια… το είχε ξανακάνει η Μπάγερν. Γιατί όχι και σήμερα
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 6,5: Θα πάμε για τζακ ποτ στο συγκεκριμένο ζευγάρι… Οι γηπεδούχοι σέρνονται αγωνιστικά, αγνοούν την νίκη εδώ και 12 αγωνιστικές. Επίσης δέχεται εύκολα γκολ. Η έκταση του σκορ εξαρτάται αποκλειστικά από την Μπάγερν.  Θα κάνουμε μια προσπάθεια στο οver 6,5.

Τριάδα
ΓΚΕΝΚ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ 1       1,83
ΜΟΥΣΚΡΟΝ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ ΟVER     2,00
ΤΣΒΟΛΕ-ΚΑΜΠΟΥΡ         1,83

Δυάδα
ΒΕΡΟΙΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟVER           2,00
ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΟVER          1,80

Μονό αποδεκτό
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER 6,5              15,00

Μονό αποδεκτό
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ                               5,50

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου