Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ




Η Ρόμα μπορεί να το ήθελε παραπάνω το ματς... αλλά αποδείχτηκε ότι δεν μπορούσε τελικά και έμεινε στο 1-1 που ουσιαστικά έχρισε από χτες πρωταθλήτρια την Γιουβέντους. Σήμερα το πρόγραμμα παρότι έχει πολλά ματς... για μένα είναι κακό, αφού με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και την Β' Ιταλίας δεν τα πάω καλά. Θα παίξουμε το κατιτί μας στο χαλαρό και με ελάχιστο ποντάρισμα.



ΣΕΦΙΛΝΤ Γ.-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 1: Η Σέφιλντ κράτησε το αήττητο καθώς πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Κρόουλι, πλέον είναι αήττητη στα τελευταία έξι στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στο «Μπράμαλ Λέιν» δεν χάνει εύκολα. Η Πιτέρμπορο το Σάββατο κέρδισε την Μπράντφορντ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, όμως γενικότερα διανύει μια μέτρια χρονιά και εκτός έδρας έχει οκτώ ήττες. Θα πάμε με τον άσο για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που φέτος έχει ως μεγάλο στόχο την άνοδο.

ΜΠΟΥΛΟΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2:  Σε διαρκή κάμψη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Σεντ Ετιέν, αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα τις τελευταίες 7 αγωνιστικές και πλέον έχει πέσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Το Σάββατο έφτασε κοντά στην νίκη στην έδρα της Τουλούζ, όμως ισοφαρίστηκε στο 88’. Το κύπελλο είναι μεγάλος στόχος την φετινή χρονιά και η πρόκριση στα ημιτελικά με αντίπαλο την Μπουλόν είναι μονόδρομος και οι «Στεφανουά» μπορούν να την πάρουν. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε ομάδες από μικρότερες κατηγορίες. Το διπλό στο 1,75.

Τεράστια τα 5,00 στο διπλό της Γούλβς
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΛΒΣ 2:  Σε περίοδο κάμψης βρίσκεται ξεκάθαρα η Μπόρνμουθ, αγνοεί την νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές  και έπεσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Γούλβς ανεβαίνει διαρκώς, έρχεται από τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και έφτασε μόλις στο -2 από την έκτη θέση και τα πλέι οφ. Την δεδομένη χρονική στιγμή με την φόρμα των δύο ομάδων να είναι τελείως αντίθετη τα πεντάρια στο διπλό για την Γούλβς έχουν αξία.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ ΟVER: Τα δεδομένα της αναμέτρησης δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση πολλά γκολ, αφού οι δύο ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους δεν σκοράρουν εύκολα. Όμως όταν βρίσκουμε το οver στο εξωπραγματικό 2,40 αξίζει το ρίσκο, άλλωστε και για τις δύο το κύπελλο δεν είναι προτεραιότητα και ίσως παίξουν πιο ανοιχτά από ότι συνηθίζουν.

AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-3 ΓΚΟΛ: Μεγάλο ντέρμπι του Μπέρμιγχαμ με αρκετό μίσος... Η Άστον Βίλα σέρνεται και έρχεται από 7 σερί ήττες έχοντας σκοράρει μόλις 2 γκολ. Πλέον έχει πέσει στην προτελευταία θέση. Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ με τον Πιούλις στον πάγκο της δείχνει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο και την δεδομένη χρονική στιγμή πατάει καλύτερα. Σε τέτοια ντέρμπι παίζουν ρόλο, εκτός από την φόρμα και άλλα πράγματα για αυτό θα αποφύγουμε το διπλό και θα πάμε με τα 2-3 γκολ που καλύπτουν πολλά ενδεχόμενα και είναι το αγαπημένο σύνολο των γηπεδούχων, σε 13 εντός έδρας το έχουν φέρει 10 φορές.


Τριάδα
ΣΕΦΙΛΝΤ Γ.-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 1        1,85
ΜΠΟΥΛΟΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2             1,75
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ  2,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΓΟΥΛΒΣ 2             5,00

Μονό αποδεκτό

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ ΟVER                               2,40

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου