Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ


Σαν να μην παίξαμε τίποτα την χτεσινή μέρα που έτσι και αλλιώς ποντάραμε χαλαρά. Το over στο Φράιμπουργκ-Κολωνία... μας έφερε στα ίσια μας. Η διοργάνωση του κυπέλλου κυριαρχεί σήμερα στο πρόγραμμα… και οι εκπλήξεις παραμονεύουν.


ΜΕΡΣΙΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1: Προημιτελικά κυπέλλου Τουρκίας με τα ματς να είναι διπλά. Η Φενέρμπαχτσε προέρχεται από δύο γκέλες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή από την Γαλατασαράι. Την Κυριακή υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας την μισητή της αντίπαλο και ήδη το μυαλό είναι ήδη εκεί. Το κύπελλο αυτή την στιγμή περνά σε δεύτερη μοίρα για τα «Καναρίνια», αφού στο κύπελλο υπάρχει και η ρεβάνς που μπορεί να διορθώσει. Η Μερσίν εντός έδρας είναι σκληρό καρύδι, με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (από την  Μπεσίκτας. Θα τιμήσουμε τον άσο στο 3,40.

Μπορεί την έκπληξη η Μπίλεφεντ
ΜΠΙΛΕΦΕΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1: Η Μπίλεφεντ κάνει πάρτι στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, βρίσκεται στην κορυφή εννιά βαθμούς από τον δεύτερο και δύσκολα θα χάσει την άνοδο. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες με 14 γκολ ενεργητικό και επικρατεί ενθουσιασμός για το σημερινό ματς, με το γήπεδο να είναι κατάμεστο. Η Βέρντερ έχασε το αήττητο έξι αγωνιστικών που έτρεχε στον δεύτερο γύρο με το βαρύ 5-3 από την Βόλφσμπουργκ. Θα τιμήσουμε τον άσο στο 4,00.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5: Σε εξαιρετική κατάσταση η Βιγιαρεάλ την Κυριακή παρότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές πήρε μια σπουδαία ισοπαλία στην Μαδρίτη από την Ρεάλ. Στο πρώτο ματς είχε έρθει η ήττα με 3-1 και η πρόκριση είναι αρκετά δύσκολη. Η Μπαρτσελόνα μετά την νίκη επί της Σίτι, κέρδισε και την Γρανάδα με 3-1 χωρίς όμως να πιάσει υψηλή απόδοση. Το «Κίτρινο υποβροχίο» θα ψάξει τις πιθανότητες πρόκρισης που του αναλογούν, όμως η Μπάρτσα στην κόντρα… δεν αστειεύεται. Το οver 3,5 θα είναι η επιλογή μας.

ΕΒΙΑΝ-ΛΟΡΙΑΝ Χ: Εξ αναβολής η αναμέτρηση για το γαλλικό πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες  είναι λίγο πάνω από την ζώνη υποβιβασμού και προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Η Εβιάν δύο σερί εκτός έδρας νίκες και η Λοριάν από τέσσερα ματς χωρίς ήττα. Η ισοπαλία την δεδομένη στιγμή… φαίνεται να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο.

ΛΕΙΨΙΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER : Η Λειψία έχει χάσει τον αρχικό ενθουσιασμό που είχε και έχει πέσει στην μέση της βαθμολογίας. Το κύπελλο είναι στόχος και το Ρεντ Μπουλ Αρένα θα είναι κατάμεστο. Η Βόλφσμπουργκ καλπάζει… από νίκη σε νίκη. Την Κυριακή πέρασε «αέρας» με 5-3 από την Βρέμη. Το οver μοιάζει καλή επιλογή.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1: Το ματς της χρονιάς για τις δύο ομάδες. Και οι δύο ουσιαστικά έχουν ξεμείνει από στόχους στο πρωτάθλημα και ζουν και ονειρεύονται τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Αγωνιστικά πάνω-κάτω είναι ισοδύναμες, υπάρχουν κάποιοι λόγοι που μας οδηγούν στον άσο. Η Εσπανιόλ αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα την Παρασκευή απέναντι στην Κόρδοβα (νίκη 1-0), ενώ η Μπιλμπάο την Πέμπτη το βράδυ γνώρισε τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ με την εντός έδρας ήττα από την Τορίνο με 2-3 και την Κυριακή κέρδισε εκτός έδρας την Εϊμπάρ με 1-0 για το πρωτάθλημα. Η Εσπανιόλ είναι ξεκάθαρο πως έρχεται ξεκούραστη στο σημερινό ματς σε αντίθεση με τους Βάσκους που από την αρχή της χρονιάς έχουν... σκάσει από τα πολλά παιχνίδια (προκριματικά και όμιλοι Τσάμπιονς Λιγκ) και μάλιστα έχουν και μικρό ρόστερ. Το δεύτερο στοιχείο που μας οδηγεί στον άσο είναι η έδρα με την Εσπανιόλ να έχει 8 νίκες στα τελευταία 10 ματς στο γήπεδο της που θα είναι σήμερα κατάμεστο. Επίσης το 1-1 του πρώτου ματς θα αναγκάσει την Μπιλμπάο να παίξει για την νίκη αφού το 0-0 δεν τις κάνει, αυτό θα δώσει χώρο στους γηπεδούχους να χτυπήσουν στην κόντρα. Τέλος υπάρχει και μια παράδοση που λέει ότι στα τελευταία 17 μεταξύ τους με την Εσπανιόλ γηπεδούχο έχουμε 11 άσους και 6 ισοπαλίες... Όλοι αυτοί οι λόγοι μας οδηγούν στον άσο του 2,25.

Τριάδα
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER 3,5     2,25
ΛΕΙΨΙΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER                                1,75
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1   2,25

Σύστημα 2-3
ΕΒΙΑΝ-ΛΟΡΙΑΝ Χ             3,00
ΜΠΙΛΕΦΕΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ 1             4,00
ΜΕΡΣΙΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1        3,40


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου