Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ


Δεν ήταν καλή μέρα η χτεσινή, μόλις δύο σημεία από τα έξι που επιλέξαμε επιβεβαιώθηκαν με αποτέλεσμα ο κουβάς να είναι ο σύντροφος μας. Σήμερα στο πρόγραμμα ξεχωρίζει ο τελικός του Λιγκ Καπ στην Αγγλία, ενώ υπάρχουν αρκετά ματς με ενδιαφέρον γενικότερα στο κουπόνι. Θα περιορίσουμε όσο γίνεται το παιχνίδι μας σε μόλις τέσσερις επιλογές, αν και υπήρχαν αρκετά ακόμα σημεία που θα μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι μας.



Στο πρωτάθλημα 5-3... από ένα το έχουν και σήμερα
ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ G/G: Τελικός του Λίγκ Καπ με τον Μουρίνιο να θέλει όσο τίποτα άλλο την κούπα, καθώς πέρυσι δεν πήρε κάποιο τίτλο με την Τσέλσι. Όμως η Τότεναμ είναι υπολογίσιμη αντίπαλος και αυτό το 1,60 για τους μπλε δεν έχει καμιά αξία. Αντίθετα το 1,80 του γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας. Η Τσέλσι με την απουσία του Μάτιτς γίνεται ευάλωτη μεσοαμυντικά, άλλωστε στα τελευταία 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει φέρει 6 φορές γκολ-γκολ. Η Τότεναμ του Ποκετίνο παίζει επιθετικά και μετράει 11 γκολ-γκολ στα τελευταία 14 ματς. Θυμίζουμε πως στο πρωτάθλημα η Τότεναμ είχε κερδίσει με 5-3 την Τσέλσι... σε ένα απίστευτο ματς.

ΤΖΕΖΕΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟVER: H Τσεζένα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και καίγεται για βαθμούς, καθώς απέχει 7 βαθμούς από την Αταλάντα που βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Το μεγάλο της πρόβλημα είναι η άμυνα αφού έχει την χειρότερη επίδοση με 47 γκολ παθητικό. Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο με τις απουσίες των βασικών κεντρικών αμυντικών της, Βόλτα, Λουκίνι που είναι τραυματίες. Η Ουντινέζει πραγματοποιεί μια μέτρια χρονιά και ψάχνει βαθμούς για να μην κινδυνέψει. Στα πέντε τελευταία εκτός έδρας που έδωσε όλα ήταν γκολ-γκολ και τα τέσσερα και οver. Το οver στο 2,25 θα είναι η επιλογή μας.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1: Η Αταλάντα προέρχεται από τρεις ήττες απέναντι στις ισχυρές, Γιουβέντους, Ίντερ και Φιορεντίνα. Και στα τρία το πάλεψε και έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Έχει πλησιάσει επικίνδυνα στην ζώνη υποβιβασμού και θέλει την νίκη για να ανασάνει. Η Σαμπντόρια αγνοεί την νίκη στα τελευταία πέντε ματς και δείχνει γενικότερα σε κάμψη. Ο προπονητής της Μιχαΐλοβιτς βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τον Ετό, ενώ μετά την λήξη του ντέρμπι με την Τζένοα... επιτέθηκε στον Ρετζίνι και μετά ζήτησε συγνώμη για το συμβάν, δείχνοντας ξεκάθαρα πως βρίσκεται υπό πίεση. Επίσης οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους και τον πολύτιμο Έντερ που έχει πετύχει 8 γκολ. Παίρνω το ρίσκο του άσου στο 2,50.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΚΟΡΤΡΑΪΚ 2: H Άντερλεχτ προέρχεται από το μακρινό ταξίδι στην Μόσχα όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ με την ήττα με 3-1 από την Ντιναμό, παρότι στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ. Από την άλλη η Κορτράικ φέτος παρουσιάζει εξαιρετικό σύνολο, βρίσκεται στην 4η θέση και εκτός έδρας έχει 8 νίκες σε 13 ματς. Κέρδισε πριν δύο αγωνιστικές την Κλάμπ Μπριζ, ενώ φύγει με νίκες από τις έδρες της Λόκερεν, Σταντάρ Λιέγης και Γάνδης. Με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι κουβαλάνε κούραση και απογοήτευση, το διπλό στο 5,50 έχει αξία.

Μονό αποδεκτό
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΚΟΡΤΡΑΪΚ 2   5,50

Δυάδα
ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ G/G   1,80
ΤΖΕΖΕΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟVER  2,25

Μονό αποδεκτό
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1  2,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου