Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΟΥΤΕ Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΟΦΗ


Μας εξέθεσε ο ΠΑΟΚ που τον πιστέψαμε με την χθεσινή του εμφάνιση. Άριστα διαβασμένος ο Αστέρας εγκλώβισε την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη και το σκορ θα μπορούσε να έχει ξεφύγει. Για την τραγική διαιτησία δεν χρειάζεται να πούμε πολλά... απλά ο ΠΑΟΚ χάνει το δικαίωμα να τα ρίχνει όλα εκεί λόγω της τραγικής του εμφάνισης. Αν το κάνει βάζει τα αγωνιστικά προβλήματα κάτω από το χαλάκι και η Καλλονή έρχεται σύντομα... Γενικότερα το προαίσθημα που είχα για την χθεσινή μέρα επιβεβαιώθηκε...Σε αντίθεση με χτες σήμερα προκύπτουν σημεία και μάλιστα σε αποδόσεις που έχουν αξία.



ΙΝΤΕΡ-ΤΖΕΝΟΑ ΟVER: Eνθουσιασμός επικρατεί στην Ίντερ για την εμφάνιση απέναντι στην Γιουβέντους, αλλά και την απόκτηση των Ποντόλσκι και Σακίρι. Οι νερατζούρι βρίσκονται μόλις στην 12η θέση και θέλουν άμεσα να αρχίσουν την ανάκαμψη. Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ζουάν Ζεσούς και Ρανόκια. Η Τζένοα εκτός έδρας έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα σε 8 ματς. Η Ίντερ έχει 6 over σε 8 ματς στην έδρα της ενώ αντίστοιχα η Τζένοα έχει 6 οver σε 8 ματς εκτός έδρας. Οι απουσίες στην άμυνα μας βοηθούν για να πάμε στο οver.

Σε τρομερή κατάσταση η Παλέρμο
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2: 9 αγωνιστικές αήττητη η Παλέρμο στο πρωτάθλημα ενώ προέρχεται από το 5-0 επί της Κάλιαρι. Η Φιορεντίνα όχι μόνο κατάφερε να χάσει από την ουραγό Πάρμα, αλλά έχασε και με 2 αποβολές τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς της, Σάβιτς και Γκονζάλο Ροντρίγκες. Το 5,25 στο διπλό μοιάζει με δώρο.

ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1: Μεγάλο ντέρμπι μίσους της Ρώμης. Για την Ρόμα είναι η ευκαιρία της να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς η Γιουβέντους δοκιμάζεται στον Σαν Πάολο. Η Λάτσιο παρά το σερί των αγωνιστικών χωρίς ήττα, δεν πείθει με τις εμφανίσεις του, ενώ θα έχει και την απουσία του Λούλιτς. Ο άσος στο 2,10 θα είναι η επιλογή μας.

Η Εμμανουέλα θα βρίσκεται στις κερκίδες... αλλά δεν αρκεί
ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2Ένα βήμα πριν την διάλυση ο ΟΦΗ με τους μίσους παίκτες να βρίσκονται ένα πόδι πριν την έξοδο... και η σωτηρία να αναμένεται από τον Βλάση Τσάκα και εταιρεία από το Κατάρ. Ο Αναστόπουλος δέχτηκε να αναλάβει και κάνει ντεμπούτο με το ζόρι όμως βγάζει αποστολή. Από την άλλη η Κέρκυρα προέρχεται από εξαιρετική εβδομάδα, αρχικά κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και την Τετάρτην πήρε την πρόκριση στο κύπελλο με το 0-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην κατάτασταση που βρίσκονται στον ΟΦΗ, το διπλό προκαλεί στο 3,00.

Εύκολα ποντάρουμε στο 5,50 των Ροχιμπλάνκος
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2: Δεν θα γράψω πολλά, στην Μπαρτσελόνα υπάρχει τεράστια κόντρα ανάμεσα στον Λούις Ενρίκε και τον Μέσι... το σίγουρο είναι πως αυτό που θα φάει το κεφάλι του είναι ο προπονητής που μετράει ώρες στον πάγκο των Καταλανών. Από την άλλη η Ατλέτικο του Σιμεόνε συνεχίζει και φέτος τα περσινά της κατορθώματα με ακριβώς την ίδια συνταγή. Το διπλό στο 5,50 θα πονταριστεί. Είναι απλά τα πράγματα η Ατλέτικο είναι ο ορισμός της ΟΜΑΔΑΣ και η Μπαρτσελόνα αυτή την στιγμή είναι ακριβώς το αντίθετο... τα πάντα κρέμονται από τα αρχίδια του Μέσι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  1 Tα προβλήματα για τον Λούις Φαν Χάαλ έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, μοναδικός τραυματίας πλέον ο Γιάνγκ. Η Σαουθάμπτον έδειξε σημάδια κούρασης στο κύπελλο απέναντι στην Ίπσουιτς. Σημαντικές απουσίες των Γιοσίντα, Μανέ και Μαγιούκα που απουσιάζουν με τις εθνικές τους. Θα ποντάρουμε στον άσο στο 1,85.

Μονό αποδεκτό
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2           5,25

Μονό αποδεκτό
ΟΦΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2               3,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2  5,50

Τριάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  1         1,85
ΙΝΤΕΡ-ΤΖΕΝΟΑ ΟVER     2,00
ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1              2,10

*Η στήλη του tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου