Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

MAΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ...


H τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ έκρυβε ένα τεράστιο κουβά για μας...το ξεπερνάμε και πάμε να δούμε την  τελευταία αγωνιστική στους 12 ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ που έχει αρκετές εκκρεμότητες πρόκρισης και φυσικά κρύβει ευκαιρίες για ποντάρισμα.


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ ΟVER: Kανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς, με την Φιορεντίνα να είναι σίγουρα πρώτη και τους Λευκορώσους σίγουρα τελευταίοι. Ο Μοντέλα θα κάνει rotation δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς αλλά και στον Κουαρδάδο που την Κυριακή απέναντι στην Τζεζένα δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας . Η Ντιναμό πάει για τουρισμό στην Φλωρεντία, τελειώνει άσχημα την σεζόν με πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Λίγο όρεξη να έχουν τα «δεύτερα»  των «βιόλα» μας  δίνουν εύκολα το οver στο 2,00 ή και με ρίσκο το οver 3,5 στο 3,30. Για σκόρερ καλή επιλογή ο Ίλισιστς στο 2,75.

ΝΤΝΙΕΠΡ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟVER: Σε μειονεκτική θέση και οι δύο, καθώς αν η Καραμπάγκ κερδίσει την Ίντερ στο Μπακού μένουν εκτός συνέχειας. Πάντως για να έχουν ελπίδες πρόκρισης θέλουν μόνο την νίκη στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Δεν υπάρχει λόγος να παίξουν προσεκτικά και το οver πληρώνει 2,30.


ΛΙΛ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2: O κατήφορος της Λιλ δεν λέει να σταματήσει, μετράει 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς  νίκη (27 Σεπτέμβρη η τελευταία της νίκη). Την Κυριακή έφτασε μια ανάσα από το διπλό επί της Λανς αλλά ισοφαρίστηκε στο 92’. Οι «λιλουά» θέλουν την νίκη απέναντι στην Βόλφσμπουργκ για να πάρουν την πρόκριση. Η Βόλφσμπουργκ όμως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ξέρει ότι της αρκεί και η ισοπαλία και μπορεί να περιμένει την Λιλ και να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς που έχει. Το διπλό στο 2,30.

ΜΠΡΙΖ-ΕΛΣΙΝΚΙ ΟVER: Oι δύο σερί νίκες της Ελσίνκι την έβαλαν στο παιχνίδι της πρόκρισης, για να τα καταφέρει θέλει δικιά της νίκη και ήττα της Τορίνο ή δικιά της νίκη με 4-0. Όπως και να έχει η πρωταθλήτρια Φιλανδίας δεν έχει λόγο να κλειστεί θα παίξει για την νίκη περιμένοντας τα καλά μαντάτα και από την Δανία. Η Μπριζ δεν έχει άγχος (μόνο με ήττα με 4-0 μένει εκτός) και θα παίξει ανοιχτά. Το οver στο 1,80 θα κρατήσουμε.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΙΕΚΑ OVER: H Ριέκα μόνο με νίκη αφήνει εκτός την κάτοχο του τροπαίου Σεβίλλη. Οι Κροάτες θα παλέψει για την πρόκριση και θα παίξει επιθετικά με αποτέλεσμα να δώσει χώρο στους Ισπανούς. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

ΠΑΟΚ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ ΟVER: Με τον ΠΑΟΚ να θέλει μόνο την νίκη και να έχει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, νομίζω ότι για να έρθει η πρόκριση θέλει τουλάχιστον δύο γκολ, καθώς θα δεχτεί. Το οver στο 2,15 είναι επιλογή.

Δυάδα
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ ΟVER   2,00
ΛΙΛ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2                                2,25

Τριάδα
ΠΑΟΚ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ ΟVER   2,15
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΙΕΚΑ OVER    1,65
ΜΠΡΙΖ-ΕΛΣΙΝΚΙ ΟVER    1,80

Μονό αποδεκτό
ΝΤΝΙΕΠΡ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟVER         2,50

Δυάδα Anytime Scorer
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ   ΙΛΙΣΙΤΣ               2,75
ΝΑΠΟΛΙ-ΣΛΟΒΑΝ   ΖΑΠΑΤΑ        2,20

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου