Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

H "KOIΛΙΑ'' ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Δεν είναι στην κατάσταση που ήταν στην αρχή της χρονιάς η Τσέλσι του Μουρίνιο
Σε μια μέρα που θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλό κέρδος στο τέλος με το ζόρι δεν βγήκαμε χαμένοι. Η δυάδα με το άσο της Καρδίτσας και το οver στην Τρίπολη μας πλήρωσε, όμως χάσαμε την ισοπαλία στο ντέρμπι του Αγγλικού βορρά με το γκολ της Σάντερλαντ, ενώ η Παλέρμπ κατάφερε να μην κερδίσει την Αταλάντα παρότι προηγήθηκε με 1-3.Το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι για πολλά… Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές σκέφτονται την χειμερινή διακοπή. Στις επιλογές θα μπουν και δύο ματς από την Φούτμπολ Λιγκ, ενώ θα πάρουμε το ρίσκο μας με τον άσο της Στόουκ. Τύρναβος και Πιερικός όταν αποφάσισα να ποντάρω πάνω τους γράφοντας για την εφημερίδα, ήταν στο 2,50. Πλέον οι αποδόσεις και για τους δύο άσους έχουν κατρακυλήσει και ίσως δεν έχει νόημα να ποντάρουμε.


ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1: O Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει αναγεννήσει την ομάδα του Τυρνάβου, με τον ίδιο στον πάγκο σε τέσσερα ματς δεν έχει ήττα. Ξεκίνησε με ισοπαλία στην έδρα της Λάρισας, έφερε ισοπαλία με Πιερικό,κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε ισοπαλία στην έδρα της Λαμίας. Ο Αιγινιακός βρίσκεται σε αποσύνθεση. Τρεις ήττες και μια ισοπαλία μετά την διακοπή, ενώ να αποχωρήσει θέλει ο μεγαλομέτοχος Νώπας. Έχουν αποχωρήσει ήδη οι  Α.Αχαλινόπουλος, Τέλλος, Μπλάζεκ, Γεωργίου και Κουτσοσπύρος. Επίσης εκτός έμειναν οι τραυματίες Πόποβιτς, Καζάκης και αμφίβολος είναι ο Φαμπίνιο. Όλα τα δεδομένα δείχνουν άσο, στο 2,50.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 1: Οι δύο ομάδες είναι σίγουρο πως θα παλέψουν για την σωτηρία τους. Ο Πιερικός δείχνει να το παλεύει παρά το μέτριο ρόστερ που έχει, με τον τεχνικό του Μιχάλη Ζιώγα να προσπαθεί να βρει λύσεις. Ο Φωκικός από την άλλη ψάχνει εδώ και 1,5 μήνα προπονητή με τον Γιάννη Λύτρα να παραμένει ως υπηρεσιακός… Πολλά τα προβλήματα στην ομάδα της Άμφισσας με τον κόσμο να έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα. Θα πάμε με τον άσο, καθώς ο Πιερικός δείχνει να το παλεύει περισσότερο.

ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ 1: Θα πάρουμε το ρίσκο της ημέρας με την Στόουκ. Η Τσέλσι είναι φανερό πως το τελευταία διάστημα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, κάτι λογικό αφού ξεκίνησε την χρονιά με κεκτημένη ταχύτητα. Ο Μουρίνιο πάντως και δεν θέλησε να ξεκουράσει βασικούς ούτε στο Λιγκ Καπ με την Ντέρμπι, όπου πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Στόουκ στο Μπριτάνια είναι δυνατή, δίνει την μπάλα στον αντίπαλο και χτυπάει στην κόντρα. Έτσι κέρδισε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Θα πάμε με τον άσο στο 6,50.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER: Ο τελικός του Σούπερ Καπ της Ιταλίας διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ… για εισπρακτικούς λόγους. Οι δύο ομάδες την Πέμπτη το βράδυ τέλειωσαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο Καμπιονάτο. Θα ποντάρουμε στο οver, τόσα λεφτά έδωσαν στις δύο ομάδες από το Κατάρ, να μην τους προσφέρουν ένα ματς με θέαμα και γκολ.

Μονό αποδεκτό
ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1             1,72

Μονό αποδεκτό
ΣΤΟΟΥΚ-ΤΣΕΛΣΙ 1             6,50

Δυάδα
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER     1,95
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 1     2,10


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου