Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΡΝΤΕΡ


Λουκουμάκι μας έκατσε το Europa League... βγάλαμε την δυάδα μας, αλλά και την ισοπαλία στο Λιλ-'Εβερτον. Μας χάλασε ακόμη τριάδα ο ΠΑΟΚ βέβαια... αλλά μικρό το κακό. Γενικότερα το τριήμερο ήταν θετικότατο. Σήμερα Παρασκευή θα κάνουμε ζέσταμα ενόψει του Σαββατόκυριακου.


ΦΟΥΛΑΜ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ 1: Σε διαρκή άνοδο η Φούλαμ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σίμονς. Η Τσάρλτον είναι αρκετά ψηλά στην βαθμολογία και αναμένεται σιγά-σιγά να αρχίσει να πέφτει. Θα στηρίξουμε τους Λονδρέζους.

ΛΕΙΨΙΑ-ΜΠΟΧΟΥΜ G/G: Η Μπόχουμ σε δέκα ματς στο πρωτάθλημα μετράει 9 γκολ-γκολ, διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση αλλά και κακή άμυνα καθώς έχει δεχθεί 14 γκολ. Η Λειψία θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο, όμως στα τελευταία τρία ματς αγνοεί την νίκη. Στα έξι τελευταία ματς δέχεται γκολ, με τα πέντε να είναι και γκολ-γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο είναι αρκετά πιθανό και θα το ποντάρουμε.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1: Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της ομάδας της Βρέμης στο πρωτάθλημα. Η Βέρντερ μετά από οκτώ αγωνιστικές δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης, έχοντας δώσει όμως τα πέντε από τα οκτώ παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Ο τεχνικός της ομάδας Ρόμπιν Ντου βρίσκεται υπό πίεση. Η Κολωνία μετά από τέσσερις σερί ήττες πήρε μια σπουδαία νίκη επί της Ντόρτμουντ και πήρε μια βαθιά ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα. Θα στηρίξουμε τον άσο για την Βέρντερ που βλέπει το σημερινό ματς σαν τελικό. Ο Αργεντίνος επιθετικός της Βέρντερ Ντι Σάντο έχει πετύχει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και το να σκοράρει πληρώνει 3,50.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ UNDER: Οι δύο ομάδες αγνοούν την νίκη αλλά και το γκολ μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη και για τις δύο, καθώς έχουν υψηλούς στόχους και κινδυνεύουν να μείνουν πίσω στην βαθμολογία αρκετά νωρίς. Σφιχτές άμυνες, δυσκολία στο γκολ, το under προσφέρεται στο 1,66 και είναι πιθανό.

Τριάδα
ΦΟΥΛΑΜ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ 1 1,80
ΛΕΙΨΙΑ-ΜΠΟΧΟΥΜ G/G                               1,85
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ UNDER               1,66

Μονό αποδεκτό
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1  2,55

Αnytime Scorer

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ      NΤΙ ΣΑΝΤΟ          3,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου