Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ




Oύτε η Τουρκία, ούτε τα πολλά γκολ στο Ουαλία-Βοσνία, αλλά ούτε και το γκολ για την Βουλγαρία βγήκαν χτες με αποτέλεσμα να πάμε ένα μεγαλοπρεπέστατο κουβά. Σήμερα θα πάρουμε το ρίσκο μας με του Πολωνούς.



ΠΟΛΩΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1: Το νέο σύστημα διεξαγωγής επιτρέπει… στις μεγάλες ομάδες να κάνουν γκέλες χωρίς να αγχώνονται για την πρόκριση. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία πλέον είναι μια άλλη ομάδα… Λαμ, Μερτεζάκερ και Κλόζε έχουν αποσυρθεί, Οζίλ, Κεντίρα, Σβάιντσταϊγκερ, Κεντίρα, Χέβεντες, Ρόις είναι τραυματίες ενώ ο Σούρλε είναι αμφίβολος. Η Πολωνία περιμένει με άγριες διαθέσεις τα «πάντσερ», έχει τον Λεβαντόφσκι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από 50.000 Πολωνούς με τις χειρότερες διαθέσεις για τους Γερμανούς. Ο άσος προσφέρεται σε εξαιρετικές αποδόσεις και θα τον ποντάρουμε.


ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ Χ: Άσχημα ξεκίνησε την θητεία του στον πάγκο ο Ρανιέρι, με την εντός έδρας ήττα από την Ρουμανία. Ήδη έχει αρχίσει η γκρίνια για τις επιλογές του Ιταλού. Πολλές απουσίες μεσοεπιθετικά για την εθνική μας, επίσης οι Μήτρογλου και Σαμαράς είναι ντεφορμέ. Επιθετικά θα ζοριστούμε, η άμυνα με Μανωλά και Παπασταθόπουλο έχει σταθερότητα και μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Η Φιλανδία δεν έχει να επιδείξει κάτι εξαιρετικό. Η ισοπαλία και το 0-0 για σκορ θα είναι η επιλογή μας.

AΛΒΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ Χ: Εντυπωσιακό διπλό για την Αλβανία στην Πορτογαλία την πρώτη αγωνιστική, που την έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Οι Δανοί δεν πρόκειται να μασήσουν… που μετά την δύσκολη νίκη της πρεμιέρας επί της Αρμενίας. Η ισοπαλία αφήνει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένες και τις δύο.

Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 2: Η Ακτή γνώρισε βαριά ήττα στο Καμερούν με 4-1 και δεν την παίρνει για άλλο στραβό αποτέλεσμα. Με τους Ζερβίνιο και Γιαγιά Τουρέ στην σύνθεση της η Ακτή μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κινσάσα.




ΓΚΑΜΠΟΝ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ G/G: Τα δύο φαβορί του 3ου ομίλου. Η δύναμη τους είναι η επιθετικής τους γραμμή. Ο Ομπαμεγιάνγκ (κάτω) της Ντόρτμουντ για τους γηπεδούχους ενώ η Πιτρόιπα(πάνω) της Αλ Ζαζίρα πλέον.

ΣΚΩΤΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ 1: Την πρώτη αγωνιστική είχα την τύχη να παρακολουθήσω την Σκωτία να χάνει από την Γερμανία πάρα πολύ δύσκολα με 2-1. Η νέα Σκωτία του Γκόρντον Στράχαν έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Η Γεωργία του Κετσπάγια είναι μια ξενέρωτη ομάδα… με μέτριες δυνατότητες. Θα στηρίξουμε τον άσο.

Μονό αποδεκτό
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1 6,50

Σύστημα 2-3
Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 2  2,25
ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ Χ    3,20
AΛΒΑΝΙΑ-ΔΑΝΙΑ Χ          3,30

Δυάδα
ΣΚΩΤΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ 1           1,70
ΓΚΑΜΠΟΝ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ G/G        2,10

Ακριβές Σκορ

ΦΙΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 0-0                7,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου