Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

MΕΤΡΑΕΙ ΩΡΕΣ Ο ΜΠΕΝΙΤΕΘ


 Σήμερα το πρόγραμμα μπορεί να μην έχει τόσα πολλά ματς, ούτε βέβαια τόσα ντέρμπι όσα είχε χτες όμως… έχει «ψωμάκι».


ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ-ΒΙΛΕΜ 1: Η Γκρόνιγκεν μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες μακριά από την έδρα της επιστρέφει στο σπίτι της και η νίκη απέναντι στην Βίλεμ είναι μονόδρομος. Το «Έρομπορχ» είναι σκληρή έδρα και παραδοσιακά εκεί η Βίλεμ λυγίζει. Ο άσος στο 1,80 θα είναι η επιλογή μας.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΟΧΟΥΜ OVER: Εξαιρετική πορεία για την νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και όλοι οι αγώνες της έχουν θέαμα και γκολ. Ήδη μετράει έξι over σε επτά ματς. Η Μπόχουμ από την άλλη επίσης παίζει επιθετικά και τα επτά ματς της στο πρωτάθλημα ήρθαν goal-goal. To οver θα είναι η επιλογή μας.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ OVER 3,5: Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις μεταξύ τους έχουν πολλά γκολ. Φορμαρισμένες και οι δύο η Χέρενφεν δεν έχει ήττα μετά την πρεμιέρα και η Αϊντχόβεν βρίσκεται στην κορυφή. Ανοικτό ματς με γκολ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1: Το Αμβούργο δεν έχει πετύχει γκολ ακόμα στο πρωτάθλημα, μετά από πέντε αγωνιστικές και δικαιολογημένα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κάποια στιγμή αυτό το σερί θα σταματήσει και η τραγική άμυνα της Άιντραχτ είναι ίσως η κατάλληλη ευκαιρία. Θα πάμε με την πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΝΑΠΟΛΙ 1: Θα ρισκάρουμε με τον άσο για την Σασουόλο, λόγω της τραγικής εικόνας των Ναπολιτάνων. Ο Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, οι σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας είναι τεταμένες και ο κόσμος άρχισε τα σφυρίγματα… Μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπιλμπάο, ο Ισπανός δείχνει να έχει χάσει την μπάλα. Στο πρωτάθλημα μετράει δύο ήττες από Κίεβο και Ουντινέζε, ενώ την Τετάρτη δεν κατάφερε να κερδίσει στο «Σαν Πάολο» την Παλέρμο με το τελικό 3-3 να την κολακεύει. Οι γηπεδούχοι μετά την επτάρα από την Ίντερ βγάζει συσπείρωση και παίζει αρκετά σφιχτά. Θα πάμε με τον άσο… για να αποχαιρετήσουμε τον Μπενίτεθ…

Δυάδα
ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ-ΒΙΛΕΜ 1    1,80
ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΟΧΟΥΜ OVER             1,80

Δυάδα
ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1           2,15
ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ OVER 3,5            2,20

Μονό αποδεκτό
ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΝΑΠΟΛΙ 1 5,00




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου