Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

52 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ...


Οι αναγνώστες της Arena Pres που μας ακολούθησαν Δευτέρα και Τρίτη, πληρώθηκαν... καθώς οι δύο προτάσεις μας βρήκαν στόχο.
 Το σημερινό πρόγραμμα μοιάζει αρκετά… μπερδεμένο καθώς έχει λίγο από όλα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το φιλικό της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Γερμανίας με την αντίπαλο της στον τελικό του Μουντιάλ, Αργεντινή.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ GOAL-GOAL: Μόλις δύο μήνες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι δύο ομάδες κοντράρονται σε φιλική αναμέτρηση στο Ντίσελντορφ. Μπορεί στον τελικό να είδαμε ένα κλειστό ματς χωρίς πολλές φάσεις… αλλά τώρα που δεν  υπάρχει σκοπιμότητα θα επιλέξουμε να πάμε με τα γκολ και πιο συγκεκριμένα με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απουσία του Μέσι δεν μας επηρεάζει, ίσως βοηθήσει μάλιστα…

ΑΓΓΛΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΟVER : Δυνατό φιλικό τεστ στο Γουέμπλεϊ με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για τα ματς των προκριματικών του Εuro 2016. To νεανικό σύνολο του Ρόι Χόγκσον έχει πολλά τρεξίματα και δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της. Η Νορβηγία παραδοσιακά είναι κακή στην άμυνα, αλλά επιθετικά μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε ματς με πολλά γκολ.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.-ΤΟΡΟΝΤΟ OVER : Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.  Οι γηπεδούχοι μετράνε 16 over σε 25 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ το Τορόντο από την πλευρά του έχει 16 over σε 24 ματς, επίσης μετράει πέντε από τα τελευταία έξι ήταν οver.

Δυάδα
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ GOAL-GOAL       1,72
AΓΓΛΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ OVER              1,95

Δυάδα
ΛΕΤΟΝΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ GOAL-GOAL  1,90
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.-ΤΟΡΟΝΤΟ OVER           1,75

*Oι αποδόσεις είναι από εταιρεία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου