Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

H SEXY ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΤΟΥ ΚΛΟΠ


Kουβά είχε το μενού και την χτεσινή μέρα, με τις προτάσεις μας να μην βρίσκουν στόχο... μόνο το over του Απόλλων Λεμεσού.
Από τα ματς της Παρασκευής ξεχωρίσαμε τρία συν ένα σημεία:


ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  OVER 3,5: Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα, η Ντόρτμουντ πλέον ψάχνει απεγνώσμενα τη νίκη στην έδρα της Άουσμπουργκ. Ο Κλοπ θα έχει πλέον στη διάθεση του ξανά και τον Ρόις, όμως εκτός είναι ο Χούμελς, Σαχίν, Μπλαζικόφσκι, Κιρχ, Σμέλτσερ και Γκουντογάν. Μια επιλογή που προκύπτει είναι το διπλό αλλά η απόδοση είναι μικρή. Μια δεύτερη επιλογή είναι το over 3,5 καθώς στα πέντε από τα έξι ματς που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν είχαμε πολλά γκολ και over 3,5.

XEΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ 2:  Η Ναϊμέγκεν γνώρισε απρόσμενη ήττα την Τρίτη στην έδρα της Γιονκ Αϊντχόβεν με 1-0. Στόχος είναι η άμεση επάνοδος στην πρώτη κατηγορία και το διπλό στην έδρα της Χέλμοντ Σπόρτ πλέον είναι επιτακτική ανάγκη για να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Θα πάμε με το διπλό που πληρώνει αρκετά.

ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ ΟVER: Η Χέλσινμποργκ πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Μιάλμπι, ανέβηκε στην όγδοη θέση και έμεινε για όγδοο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα, έχοντας βέβαια έξι ισοπαλίες, ενώ μετράει 8 goal-goal στα τελευταία εννιά ματς. Η Χάλμσταντ είναι ομάδα του over με 15 σε 21 ματς στο πρωτάθλημα. Τα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας.

Τριάδα
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  2             1,72
 XEΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡΤ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ 2             1,80
ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ-ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ ΟVER       1,65

Μονό αποδεκτό

ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  ΟVER 3,5             2,75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου