Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...



Η Βόλφσμπουργκ πάλεψε στα ίσια απέναντι στην Μπάγερν, έχασε με 2-1, αλλά θα μπορούσε άνετα να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς έχασε καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή σε κενή εστία του Μαλαντά... στο 80'. Και στον τελικό του Σούπερ Καπ τα πράγματα δεν κύλησαν όπως περιμέναμε παρά το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Ατλέτικο. Σήμερα Κυριακή και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.


ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ2 : Ο Παναιτωλικός κράτησε το βασικό κορμό της περσινής χρονιάς, ενισχύθηκε σημαντικά, ενώ κράτησε και τον Χάβο στον πάγκο. Αντίθετα ο ΟΦΗ έχασε σχεδόν όλους του σημαντικούς παίκτες του, έχει καινούριο προπονητή τον Γκατούζο και η λογική λέει πως θέλει χρόνο για να δέσει. Θα κοντράρουμε τους κρητικούς, καθώς ο Παναιτωλικός είναι πιο έτοιμος.
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ OVER : Tα «ζαχαρώτα» έδειξαν στην πρεμιέρα απέναντι στην Λέστερ να έχει προβλήματα στην άμυνα, από την άλλη επιθετικά όμως έδειξε πως έχει κρατήσει την περσινή καλή της χημεία. Η Άρσεναλ ζορίστηκε στην πρεμιέρα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας παίρνοντας την νίκη με γκολ στο 90’, ενώ την Τρίτη έμεινε στο 0-0 στην Τουρκία απέναντι στην Μπεσίκτας. Αναμένεται με ματς με ρυθμό και γκολ.
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ 2: Η Σάλκε γνώρισαν τον αποκλεισμό από το κύπελλο στην έδρα της             Ντιναμό Δρέσδης και περιμένουμε να βγάλει αντίδραση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το Αννόβερο έχει 18 καινούριους ποδοσφαιριστές και θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει. Το διπλό στο 2,30 έχει αξία.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER: Γνωστή από πέρυσι η μηχανή γκολ της Χόφενχαϊμ με 28 οver σε 34 ματς, από κοντά και η Άουσμπουργκ με 21 σε 34 ματς. Πρεμιέρα με γκολ περιμένουμε στο μικρό αλλά πάρα πολύ πιθανό over.
ΝΙΣ-ΜΠΟΡΝΤΟ Χ: Θετικό ξεκίνημα και για τις δύο, με θετικές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Πιθανή η ισοπαλία που αφήνει και τις δύο ικανοποιημένες .
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΜΑΡΣΕΪΓ OVER: Η Μαρσέιγ του Μπιέλσα και το over είναι λέξεις που ταυτίζονται . Στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Μονπελιέ έδειξε και πάλι τα αμυντικά της κενά, δεχόμενοι δύο γκολ στις αντεπιθέσεις. Το over πληρώνει 2,30 και θα πονταριστεί.


Δυάδα
ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ2              1,80
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER           1,60
Δυάδα
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ 2      2,30
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER        1,60
Δυάδα
ΝΙΣ-ΜΠΟΡΝΤΟ Χ             3,20
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΜΑΡΣΕΪΓ OVER        2,30


ΥΓ. H στήλη του tsatala εδώ και λίγο καιρό υπάρχει και στην εφημερίδα Arena Press.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου