Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΠΛΟΥΣΙΟ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ


Η Άρσεναλ μας πλήγωσε χτες καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει στην Τουρκία την Μπεσίκτας, έτσι μας χάλασε την τριαδούλα μας. Σήμερα το πρόγραμμα βγάζει περισσότερες επιλογές καθώς υπάρχει η Βραζιλία στο πρόγραμμα.

Ποντάρουμε στην Ζενίτ του Χουλκ και την Σάντος του Ρομπίνιο

ΣΑΝΤΟΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1: Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες και θέλουν οπωσδήποτε να πάρει την νίκη. Η αντίπαλος της Ατλέτικο Παραναένσε είναι καλός «πελάτης»… τα τελευταία οκτώ ματς μεταξύ τους με γηπεδούχο την Σάντος ήρθαν όλα άσοι. Θα πάμε με την νίκη του Ρομπίνιο και της παρέας του.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ GOAL-GOAL: Σπουδαίο ματς, η Ιντερνασιονάλ μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και έχει βάλει πλώρη για την κορυφή. Η Σάο Πάολο από την άλλη, δείχνει ανεβασμένη και προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Παλμέιρας και με τον Κακά στην σύνθεση της βρίσκει εύκολα δίχτυα. Θα πάμε με το γκολ-γκολ στην εξαιρετική απόδοση του 2,00.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΖΕΝΙΤ 2: Η Σταντάρ ήταν τυχερή απέναντι στον Παναθηναϊκό και πήρε την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα ήδη έχει αρχίσει να παραπαίει. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Γάνδη, ακολούθησε το χαστούκι της ήττας με 5-2 από την Μουσκρόν. Η Ζενίτ έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, στο πρωτάθλημα έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με τους Χουλκ και Ροντόν να πετάνε φωτιές. Το διπλό προσφέρεται κοντά στο 2,00 και θα τιμηθεί.


ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΑΠΟΕΛ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο Γιώργος Δώνης γενικά έχει επιθετική φιλοσοφία και δεν αναμένεται να παρατάξει τον ΑΠΟΕΛ για το 0-0. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν την νίκη στην έδρα τους. Τα 2-3 γκολ είναι καλή επιλογή, με πιθανό σκορ το 1-1.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΕΛΤΙΚ 1: Οι Σκωτσέζοι μπήκαν στην κλήρωση από το παράθυρο παρά την ήττα με συνολικό σκορ 6-1 από την Λέγκια. Η Μάριμπορ είναι μια καλούτσικη ομάδα με καλή έδρα και αρκετά σφιχτή λογική. Η Σέλτικ από την άλλη δείχνει να ξεκινάει την χρονιά με πολλά κενά και νέο τεχνικό. Θα ρισκάρουμε με τους Σλοβένους.

ΛΙΛ –ΠΟΡΤΟ Χ: Ισοδύναμες πάνω κάτω ομάδες, η Λιλ σφιχτή με άμυνα γρανίτη. Η Πόρτο αναμένεται να μην πάρει πολλά ρίσκα, καθώς έχει την ρεβάνς στην έδρα του. Πιθανή μοιρασιά.

 Μονό αποδεκτό απόδοση  3,20
ΛΙΛ-ΠΟΡΤΟ Χ    

Μονό αποδεκτό απόδοση 2,87
ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΕΛΤΙΚ 1    

Δυάδα απόδοση 3,60
ΣΑΝΤΟΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1       
ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ GOAL-GOAL       

Δυάδα απόδοση 4,00
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΖΕΝΙΤ 2             
ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΑΠΟΕΛ 2-3 ΓΚΟΛ

Ακριβές σκορ απόδοση 6,00
ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΑΠΟΕΛ 1-1             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου