Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

BΡΑΔΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ ΓΚΟΛ


Μόνο η βόμβα της Σριούσμπερι μας έκατσε χτες, αν και ήμασταν πολύ κοντά και στις δύο δυάδες  μας, χάθηκε το γκολ-γκολ της Σέλτικ και το over της Πόρτο.Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίσαμε τρεις επιλογές, πάμε να τις δούμε:


ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΝΑΠΟΛΙ OVER: Αναμένεται συγκλονιστικό ματς με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Οι Βάσκοι παραδοσιακά στο «Σαν Μαμές» είναι δυνατοί και με το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης έχουν προβάδισμα πρόκρισης. Όμως και η Νάπολι του Ράφα Μπενίτεθ διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες με τεράστια εμπειρία και πολλές παραστάσεις και δεν αναμένεται να φοβηθεί την έδρα της Μπιλμπάο. Επιθετικά και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές λύσεις και το σκορ του πρώτο αγώνα μας οδηγεί σε ματς με πολλά γκολ.
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ OVER: Το πρώτο ματς στην Ρουμανία μπορεί να έληξε νικήτρια την Στεάουα με 1-0, όμως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι και η Λουντογκόρετς είχε δοκάρι. Η αποψινή ρεβάνς στην Βουλγαρία αναμένεται με μεγάλο ενδιάφερον.  Η επιλογή μας θα είναι τα πολλά γκολ, καθώς οι γηπεδούχοι θα επιτεθούν για να ανατρέψουν το σκορ και το ματς εύκολα μπορεί να γίνει ροντέο.
ΣΤΟΟΥΚ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ X2: H Στόουκ ξεκίνησε μέτρια την χρονιά με εντός έδρας ήττα από τη Άστον Βίλλα και ισοπαλία με την Χαλ, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μάρκ Χιούζ αναμένεται να κάνει rotation, δίνοντας ανάσες σε αρκετούς βασικούς. Η Πόρτσμουθ πλέον βολοδέρνει στην Β’ Αγγλίας, όμως έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά με τρεις νίκες και μια ισοπαλία και βρίσκεται στην δεύτερη θέση.  Η Πόρτσμουθ έχει βαριά φανέλα και βλέπει την αναμέτρηση ως ευκαιρία να θυμηθεί τις παλιές στιγμές δόξας της ομάδας. Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας παραμονεύουν οι εκπλήξεις και θα ρισκάρουμε με το Χ2 της Πόρτσμουθ.

Δυάδα
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ OVER          2,40
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΝΑΠΟΛΙ OVER        2,05

Μονό αποδεκτό

ΣΤΟΟΥΚ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ X2             2,80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου