Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

O tsatalas ΣΤΗΝ «Αrena Press»


Αυτό το blog δημιουργήθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια αρχικά για χαβαλέ... Σιγά-σιγά όμως έγινε εμμονή με την καλή έννοια καθώς σπαταλήσαμε αρκετό από τον προσωπικό μας χρόνο, αλλά πάντα γιατί το θέλαμε και όχι γιατί έπρεπε.



 Η στήλη με τα προγνωστικά... (οδηγίες για να πηγαίνετε κουβά) ήταν η κεφαλή αυτής της προσπάθειας. Από χτες αυτήν η στήλη βρήκε τον χώρο της στην αθλητική εφημερίδα «Αrena Press» με τίτλο ο tsatalas. Mε αυτό το κείμενο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που όλο αυτό το χρονικό διάστημα μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε έστω και μια φορά μια ανάρτηση μου ή μπήκατε στον κόπο να αφήσετε το σχόλιο σας από κάτω. Δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό που κυκλοφορεί η εφημερίδα ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και έχω αμελήσει να ενημερώνω το blog. Θα προσπαθώ όσο μπορώ να βρίσκω τα γνωστά μας θεματάκια... και να τα μοιράζομαι μαζί σας.



1 σχόλιο:

  1. na ta ekatostisi re gianako ke se sena etsi na anebenis psila siga siga panta me tin aksia soy i kopoi sou antamivonte siga siga opoios doyleuei fenete ........stelios karatzo

    ΑπάντησηΔιαγραφή