Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ


Γαλλία και Γερμανία πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά αλλά ζορίστηκαν αρκετά, ειδικά τα ''πάντσερ'' είδαν το χάρο με τα μάτια τους. Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα πάντως ήταν πως Αλγερία και Νιγηρία στο δεύτερο ημίχρονο έμειναν από δυνάμεις και σιγά-σιγά οπισθοχωρούσαν στο γήπεδο. Τα δύο ματς έμοιαζαν αρκετά και στις ανορθογραφίες του Ντεσάμπ και του Λεβ. Ο πρώτος έβαλε τον Ζιρού στην ενδεκάδα μαζί με τον Μπενζεμά και φάνηκε περισσότερο να μπερδεύει την ομάδα του. Η είσοδος του Γκριενζμάν έκανε πιο ορθολογικό το σχήμα των τρικολόρ και έδωσε το πλάτος που χρειαζόταν στην επίθεση για να δημιουργήσει καταστάσεις στην άμυνα της Νιγηρίας. Ο Λεβ για ακόμη μια φορά κατέβασε την ομάδα με τον Χόβεντες ως αριστερό μπακ ενώ δεξιά εμπιστεύτηκε τον άπειρο Μουσταφί. Ο Χαλίλχοζιτς κατέβασε την ομάδα του με 3 στόπερ και κλείδωσε την επιθετική λειτουργία της Γερμανίας καθώς δεν υπήρχε ανάπτυξη από τα πλάγια... Η αναγκαστική αλλαγή του Μουσταφί έφερε τον Λαμ δεξιά και έδωσε πνοή στην Γερμανία για την επικράτηση της. Καθώς ο Λαμ σε 30 λεπτά έκανε όσα ανεβάσματα έκαναν οι υπόλοιποι μπακ σε όλο το τουρνουά. Φοβερός Νόϊερ στον ρόλο του λίμπερο...
Στοιχηματικά πήγαμε κουβαδάρα, τουλάχιστον μας δικαίωσε ο Πογκμπά. Εδώ να πως η Bet365 στα ακριβή σκορ και στους σκόρερ σε περίπτωση που δεν μπει γκολ καθόλου στο ματς σου επιστρέφει τα χρήματα σου πίσω, έτσι από την δυάδα anytime scorer και το σκοράκι της Γερμανίας είχαμε κέρδος, αλλά επειδή ξέρω πως πολλοί παίζετε και στον ΟΠΑΠ δεν θα προσθέσω τις μονάδες στην κάβα για να είμαι δίκαιος. Σήμερα έχουμε δύο ματσάκια και αναγκαστικά θα κάνουμε μια ωραία δυαδούλα.






ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΕΛΒΕΤΙΑ OBEΡ: Η Αργεντινή επιθετικά αν βρει χώρους είναι επικίνδυνη και η άμυνα της Ελβετίας μέχρι τώρα κάνει νερά...Από την άλλη επιθετικά ο Σακίρι μπορεί να βάλει δύσκολα στην αργή άμυνα της Αργεντινής, όπως ακριβώς έκαναν και οι ταχύτατοι επιθετικοί της Νιγηρίας. Το όβερ και δω επιλογή. Θα ρισκάρω με το σκοράκι 4-2... και επιτέλους ας βάλει ένα γκολ και ο Ιγκουάϊν, βασική μας επιλογή για πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και δεν έχει ματώσει ακόμα τα δίχτυα ρεζίλι μας έχει κάνει, ας το βάλει σήμερα να εξιλεωθεί.



ΒΕΛΓΙΟ-ΗΠΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Εκτιμώ ιδιαίτερα την ομάδα των ΗΠΑ, δεμένο σύνολο με πολλά τρεξίματα, παίκτες με αθλητικά προσόντα και μαχητές. Το Βέλγιο χωρίς να εντυπωσιάσει έκανε το 3 στα 3 και δεν ξέρω αν μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο στην συνέχεια. Πολύ οριακό ματς, σκέφτηκα την κόντρα (ίσως επανέλθω αύριο) αλλά θα κρυφτώ στα 2-3 γκολ, καθώς δεν νομίζω να ξεφύγει το ματς, πιθανό σκορ 1-1.


δυάδα απόδοση 3,51 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΒΕΡ
ΒΕΛΓΙΟ-ΗΠΑ 2-3 ΓΚΟΛ

ακριβές σκορ απόδοση 6,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΒΕΛΓΙΟ-ΗΠΑ 1-1

ακριβές σκορ απόδοση 41,00 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΕΛΒΕΤΙΑ 4-2

δυάδα anytime scorer απόδοση 10,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΝΤΕΜΠΣΕΙ(ΗΠΑ)
ΙΓΚΟΥΑΙΝ(ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)

ημίχρονο-τελικό απόδοση 17,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΗΠΑ- ΒΕΛΓΙΟ    ΗΠΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΕΛΙΚΟ



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 855
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 100
ΚΑΒΑ 755

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου