Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΛΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΕΙΝΟΙ....


Τα δύο 0-0 που είδαμε την Τρίτη μας κουβάδιασαν κανονικά, όσοι παίζετε πάντως στο Internet πήρατε πίσω τις 50 από τις 100 μονάδες που ποντάραμε, λόγω των προσφορών στα ειδικά στοιχήματα με την λευκή ισοπαλία. Όπως είπαμε ξανά  όμως στην κάβα αυτές τις μονάδες δεν τις επιστρέφουμε.
Και τώρα σφίξαμε...Το Μουντιάλ μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία και οι προημιτελικοί αναμένεται να σπάσουν καρδιές(ειδικά οι δύο σημερινοί). Θα καταφέρει η Σελεσάο να διαχειριστεί την πίεση και να κερδίσει την πιο σταθερή ομάδα του της διοργάνωσης μέχρις στιγμής, την Κολομβία; Έχει τα κότσια η Γαλλία να αποκλείσει την Γερμανία; Έχει δυνάμεις για να κάνει ακόμη μια έκπληξη η Κόστα Ρίκα; Το Βέλγιο μπορεί να σταματήσει τον Μέσι και τον Ντι Μαρία; Eίναι μερικά από τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν...





ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ πρόκριση Γαλλία: Ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλες φιλοδοξίες στην διοργάνωση. Μετά την εύκολη πρόκριση από τους ομίλους δυσκολεύτηκαν στα νοκ άουτ απέναντι σε Νιγηρία και Αλγερία αντίστοιχα.Οι δύο προπονητές χρησιμοποιούν το 4-3-3. Ο Ντεσάμπ θα αφήσει τον Ζιρού στον πάγκο για να βάλει τον Γκριενζμάν βασικό, μια αλλαγή που όταν έγινε έδωσε την νίκη στην Γαλλία απέναντι στην Νιγηρία, καθώς ο άσος της Σοσιεδάδ δίνει πλάτος στην επίθεση των τρικολόρ και απελευθερώνει τον Μπενζεμά. Ο Λεβ θα έχει και πάλι στην άμυνα 4 στόπερ... πρόκειται για εμμονή δεν εξηγείται αλλιώς. Απέναντι στην Αλγερία ο τραυματισμός του Μουσταφί τον ανάγκασε να βάλει τον Λαμ δεξί μπακ και αμέσως τα πάντσερ ανέβασαν ρυθμό, άρχισαν να έχουν πλαγιοκοπήσεις και πίεσαν την Αλγερία. Ο Λεβ μάλλον δεν τα είδε αυτά και στην συνέντευξη τύπου δήλωσε κατηγορηματικά πως ο Λαμ θα παίξει και πάλι στο κέντρο, δεξί μπακ ο Μπόατενγκ και ο Χόβεντες αριστερά. Βαλμπουενά και Γκριενζμάν λοιπόν άνετα μπορούν να τους κάνουν γιο-γιο... ενώ θα είναι άνετοι και στην αμυντική λειτουργία καθώς οι δυο κατά συνθήκη μπακ της Γερμανίας δεν έχουν συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Στην μάχη του κέντρου τώρα που θα παίξει σημαντικό ρόλο, η τριάδα Ματουιντί, Πογκμπά και Καμπάϊγ υπερτερεί κατά κράτος σε τρεξίματα και δύναμη της τριάδας των Γερμανών(Σβάινστάιγκερ, Λαμ, Κρος). Θα δώσω προβάδισμα στην Γαλλία για πρόκριση στο 2,15 που προσφέρεται, ενώ καλό μοιάζει και το γκολ-γκολ στο 1,90, θα βρουν δίχτυα λογικά και οι δύο. Για σκοράκι μοιάζει καλό το 2-1.

Mπορούν να τους κάνουν να κλαίνε;
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Λάτιν ντέρμπι ανάμεσα στην οικοδέσποινα και μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, Βραζιλία και την πιο σοβαρή και σταθερή ομάδα μέχρι στιγμής, την Κολομβία. Αυτό που πρέπει να ξεπεράσουν πρώτα από όλα οι Βραζιλιάνοι είναι το άγχος και πίεση που νοιώθουν από τους συμπατριώτες του κυρίως. Ήταν απίστευτα τα ξεσπάσματα που είχαν μετά την πρόκριση στα πέναλτι με την Χιλή...σχεδόν όλοι έκλαιγαν, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο Τιάγκο Σίλβα που είναι και αρχηγός αρνήθηκε να βαρέσει πέναλτι, μην αντέχοντας το βάρος της πίεσης. Ο Σκολάρι επιμένει στον Φρεντ...αλλά το παλικάρι δεν μπορεί, μια καλή λύση θα ήταν να δοκιμάσει τον Νέϊμαρ ή τον Χουλκ στην κορυφή...
Από την άλλη έχουμε μια Κολομβία που της πηγαίνουν όλα ρολόι μέχρις στιγμής, έχει μόνο νίκες, έχει έναν Ροντρίγκες σε δαιμονισμένη κατάσταση, με τον Κουαρδάδο να είναι άξιος συμπαραστάτης. Η αμυντική της λειτουργία δουλεύει άριστα, με τον παππού Γέπες στα 38 να μοιάζει αξεπέραστος, ενώ έχει παρασύρει και τον γκαφατζή συνήθως Ζαπάτα σε καλές εμφανίσεις. Τα δύο χαφ στο κέντρο Σάντσες και Αγκιλάρ καταπίνουν χιλιόμετρα και είναι οι εργάτες της ομάδας. Γενικά ο Πέκερμαν κατάφερε να κάνει την απουσία του Φαλκάο να δουλέψει υπέρ του... καθώς έφτιαξε μια ομάδα πολύ δεμένη και μεγάλη συνοχή. Ήθελα να κοντράρω την Βραζιλία... αλλά κάτι μου λέει πως ίσως σήμερα η άμυνα της Κολομβίας την προδώσει...Το μοναδικό που θα κρατήσω είναι τα 2-3 γκολ, με πιθανό σκορ το 1-1.

Mπορεί να σηκώσει μόνος του την κούπα...
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 1:Ξεκάθαρο φαβορί η Ολλανδία και νομίζω δίκαια. Απέναντι στο Μεξικό τα βρήκε σκούρα και ήταν τυχερή που πήρε την πρόκριση με την απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Εκτός από τύχη όμως σίγουρα έδειξε και χαρακτήρα σαν ομάδα, κάτι που είναι φυσιολογικό με τον Φαν Χάαλ στον πάγκο. Το θαύμα της Κόστα Ρίκα νομίζω ότι κάπου εδώ θα μας αποχαιρετήσει...απίστευτη για τα δεδομένα τους η πρόκριση στους 8, αλλά δεν νομίζω να έχουν άλλη βενζίνη στο ρεζερβουάρ για ακόμη μια έκπληξη. Την τακτική τους πλέον την έχουν μάθει, ο Φαν Χάαλ δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα να τους δώσει χώρο. Οι παίκτες της αναμένεται να βγάλουν και κούραση οι 12 έχουν τραβήξει το κουπί και με την εθνική μας έπαιξαν για σχεδόν μια ώρα με παίκτη λιγότερο. Ο Ντουάρτε που απουσιάζει είναι ο καλύτερος αμυντικός τους και ο ηγέτης της άμυνας. Βλέπω την Ολλανδία να παίρνει την πρόκριση...Θα κάνω και το εξής τρικ ο Ρόμπεν προσφέρεται στο 20,00 για πρώτος σκόρερ διοργάνωσης, και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Από την στιγμή που βλέπω να τους οράνιε να παίρνουν εύκολα την πρόκριση γιατί να μην σκοράρει και δύο γκολάκια ο Ρόμπεν; Ποντάρω στον μέσο της Μπάγερν για πρώτο σκόρερ διοργάνωσης, αν η Ολλανδία περάσει θα έχει σίγουρα άλλα δύο ματς να δώσει(ημιτελικό και μικρό τελικό στην χειρότερη), οπότε το 20,00 αξίζει.



ΑΡΓΕΝΤΙΝH-ΒΕΛΓΙΟ 1: H Aργεντινή έχει φτάσει ως εδώ χωρίς να φορτσάρει... με τον Μέσι χωρίς να είναι εντυπωσιακός(δεν έχει τόσο συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας) απλά να είναι καθοριστικός. Για παράδειγμα στο ματς με την Νιγηρία, έτρεξε τα λιγότερα χλμ από όλους, είχε ελάχιστες επαφές με την μπάλα και όμως μια μαγική του ενέργεια έφερε την ασίστ στο γκολ του Ντι Μαρία. Αυτός είναι ο Μέσι και αν φορτσάρει λίγο παραπάνω μπορεί να οδηγήσει την Αργεντινή... στην κορυφή. Ντι Μαρία κυρίως και Μασεράνο κατά δεύτερον είναι επίσης σημαντικοί για την ομάδα του Σαμπέλα... που απλά κάθεται στον πάγκο. Ιγκουάιν, Λαβέτσι, Γκάγκο είναι κακοί και σίγουρα περιμένουμε περισσότερα από αυτούς όπως και από τον Ζαμπαλέτα που μετά από την εντυπωσιακή του χρονιά με την Σίτι κάνει μέτριο τουρνουά. Γενικά η Αργεντινή μόνο καλύτερα μπορεί να παίξει...
Το Βέλγιο μας έχει δείξει μέχρις στιγμής πόσο ταλαντούχα ομάδα είναι, επιθετικά βρίσκει λύσεις και δημιουργεί εύκολα ευκαιρίες. Σε αυτή την φάση της διοργάνωσης μετράει αρκετά η εμπειρία και σε αυτό το κομμάτι οι ''κόκκινοι διάβολοι'' υστερούν και αυτό ίσως τους στοιχίσει. Απέναντι στις ΗΠΑ, φάνηκε από τις λίγες στιγμές που δέχτηκαν πίεση πως δεν  ήξεραν πως να διαχειριστούν την κατάσταση, ενώ η άμυνα τους δέχτηκε εύκολα ευκαιρίες, μπορεί να μην το πλήρωσαν λόγω Κουρτούα κυρίως αλλά και ανικανότητας των επιθετικών των Αμερικανών... απέναντι στον Μέσι όμως τα λάθη δεν συγχωρούνται. Θα πάω με την Αργεντινή στο 2,20.

τετράδα απόδοση 13,83 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ πρόκριση Γαλλία
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΕΛΓΙΟ 1
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 1
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ

δυάδα απόδοση 4,10 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ πρόκριση Γαλλία

τριάδα anytime scorer απόδοση 13,32 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΡΟΜΠΕΝ
ΜΕΣΙ
ΜΠΕΝΖΕΜΑ

δυάδα ακριβές σκορ απόδοση 71,50 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2-1
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1-1

Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης απόδοση 20,00 ΟΠΑΠ ποντάρισμα 20 μονάδες
ΡΟΜΠΕΝ


ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ απόδοση 5,50 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ απόδοση 21,00 ποντάρισμα 15 μονάδες

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 755
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 105
ΚΑΒΑ 650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου