Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

BOΣΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΣΕΡ


Με εντυπωσιακό τρόπο κύλησε η χτεσινή μέρα του Μουντιάλ, αφού και πάλι είδαμε πολλά γκολ και φυσικά αυτό που ξεχώρισε η εκπληκτική ομάδα της Κόστα Ρίκα. Ο Κάμπελ και η παρέα του έριξαν στο καναβάτσο τους Ιταλούς και από χτες βρίσκονται ήδη στους 16 του Μουντιάλ... κάτι που δεν περίμενε κανένας. Σπουδαία τακτική, πολύ τρέξιμο εγκλώβισαν τους ατζούρι που έμοιαζαν  ανήμποροι να αντιδράσουν. Το Ιταλία-Ουρουγουάη της τελευταίας αγωνιστικής πλέον είναι τελικός πρόκρισης. Η φανταστική Γαλλία μας πρόσφερε  πλούσιο θέαμα πολλά γκολ και αυτόματα μπήκε στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Το δείγμα με την Ονδούρα δεν ήταν αρκετό αλλά μετά την χτεσινή πεντάρα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Ελβετία μας έπεισαν ο Μπενζεμά και η παρέα του. Το βράδυ ο Ισημερινός και η Ονδούρα μας πρόσφεραν ένα ωραίο ματς με έντονα τα χαρακτηριστικά τους, πάθος, θέληση, κλωτσιές και απίστευτες μονομαχίες. Ο ανώτερος Ισημερινός πήρε την νίκη και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης. Φοβερή επαφή με τα δίχτυα από τον Ένερ Βαλένσια.
Στοιχηματικά, προβλέψαμε τα λίγα γκολ στο Ιταλία-Κόστα Ρίκα χωρίς βέβαια να πιστεύουμε ότι θα έχει την εξέλιξη που είχε, επίσης ο Ισημερινός έκανε το καθήκον του, μαζί με το γκολ του Βαλένσια. Εκεί που πέσαμε τελείως έξω ήταν η παράσταση της Γαλλίας που ισοπέδωσε την Ελβετία...τα 2-3 γκολ ήταν η επιλογή μας...
Σήμερα δεν προσθέτω κάτι στο παιχνίδι μου, έχουμε από χτες την δυάδα μας για τα σημερινά ενώ τρέχουν και οι anytime scorer μας.





ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΙΡΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ: Το ματς δεν χρήζει μεγάλης ανάλυσης. Το Ιράν είδαμε ακριβώς τι μπορεί να κάνει απέναντι στην Νιγηρία, άμυνα γρανίτη, τρέξιμο και επιθετικά το απόλυτο μηδέν... καθώς μόνο στημένα μπορεί να απειλήσει. Εύκολα ή δύσκολα η Αργεντινή θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κάποια στιγμή και θα φτάσει στην νίκη, ελπίζω να είναι λίγο αργά στο ματς για να μην ξεφύγει το ματς. Η προσδοκία μας από το ματς είναι να παίξει ο Ιγκουάιν και να σκοράρει... για το μακροχρόνιο μας.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΚΑΝΑ OBEΡ 3,5: Για την Γερμανία ήρθαν όλα βολικά απέναντι στην Πορτογαλία, προηγήθηκε νωρίς, ήρθε και η κόκκινη του Πέπε, οπότε το 4-0 δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη και είναι περισσότερο αποτέλεσμα της κακής εικόνας της Πορτογαλίας και όχι της εντυπωσιακής Γερμανίας. Το σχήμα με τα τέσσερα στόπερ εμένα μου κάθεται στο λαιμό και μπορεί η Πορτογαλία να μην το εκμεταλλεύτηκε αλλά η Γκάνα μπορεί να μην έχει συνοχή σαν ομάδα αλλά επιθετικά διαθέτει ταχύτητα και Χόβεντες και Μπόατενγκ ως ακραίοι μπακ σε αυτόν τον τομέα υστερούν.Η άμυνα της Γκάνα από την άλλη όμως μπάζει από παντού...και επιθετικά τα πάντσερ θα βρουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Θα πάω με το οβερ 3,5 στο 2,37, καλό και το γκολ-γκολ στο 1,90.


ΝΙΓΗΡΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ 2: H Nιγηρία απέναντι στο Ιράν έδειξε πως δεν είναι καθόλου καλή δημιουργικά ομάδα. Είχε την μπάλα και δεν είχε κανένα σχέδιο επίθεσης, γιόμα και ξανά γιόμα με τους αμυντικούς των Ασιατών να τις αντιμετωπίζουν εύκολα. Δεν υπήρχε ο παίκτης να ξεκλειδώσει την άμυνα. Αμυντικά δεν πιέστηκαν αρκετά, αλλά στις λίγες φάσεις έδειξαν αστάθεια. Η Βοσνία από την άλλη είχε εξαιρετική εικόνα απέναντι στην Αργεντινή, αν δεν υπήρχε η ατυχία με το γρήγορο αυτογκόλ ίσως είχε πάρει κάτι παραπάνω από το ματς. Με την Νιγηρία να πρέπει να κερδίσει καθώς ακολουθεί η Αργεντινή, θεωρώ πως η ποιότητα που έχουν οι Βαλκάνιοι μεσοεπιθετικά με Τζέκο, Ιμπίσεβιτς, Πιάνιτς, Λούλιτς και Μισίμοβιτς αρκούν για να φτάσουν στην νίκη.

ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ
δυάδα απόδοση 4,53 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ 2
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΚΑΝΑ ΟΒΕΡ 3,5

τετράδα anytime scorer απόδοση 27,83 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΓΚΕΤΣΕ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
ΙΓΚΟΥΑΙΝ(ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)
ΤΖΕΚΟ(ΒΟΣΝΙΑ)
ΕΝΕΡ ΒΑΛΕΝΣΙΑ(ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ)


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 640
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ-
ΚΑΒΑ 640

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου