Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ


Χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον κύλησε η χτεσινή μέρα στο Μουντιάλ τα αποτελέσματα ήταν πάνω κάτω όπως τα περιμέναμε. Αυτό που σίγουρα μας χάλασε ήταν το 0-0 στο Γαλλία-Ισημερινός παρά τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν και από τις δύο. Έτσι το όβερ που περιμέναμε δεν ήρθε ποτέ, ενώ και ο Πογμπά που είχαμε επιλέξει ως σκόρερ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να μας πληρώσει την δυαδούλα με τον Σακίρι.
Η σημερινή μέρα θα προσπαθήσουμε να κυλήσει ήρεμα. Το βασικό μας μέλημα είναι να προκριθούν οι ΗΠΑ και να μείνει τελευταία στον όμιλο η Ν.Κορέα, αν τα καταφέρουμε κλείνουμε δύο μεγάλα ταμεία από τα μακροχρόνια και προσθέτουμε γύρω στις 450 μονάδες στην κάβα.Οπότε σήμερα θα πάμε χαλαρά.




ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1 : Με ισοπαλία παίρνουν την πρόκριση οι δυο τους χεράκι-χεράκι, και έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για τον Κλίνσμαν που θα τα βρει με τους Γερμανούς κτλ. Δεν νομίζω να παίζει τέτοιο σενάριο το ματς θα παιχτεί στα ίσια. Οι ΗΠΑ έχουν παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα μέχρι τώρα. Ομάδα με πολλά τρεξίματα, πάθος, θέληση και υπομονή στο παιχνίδι της. Από την άλλη η Γερμανία έχει αναμφισβήτητα επιθετικά μεγάλη ποιότητα, αλλά συνεχίζω να επιμένω για την ανορθογραφία με τους στόπερ να παίζουν μπακ. Η Γκάνα με την ταχύτητα της πίεσε στα άκρα και εκτός από τα δύο γκολ έχασε και σημαντικές ευκαιρίες, φανερώνοντας το πρόβλημα που υπάρχει. Θεωρώ το 9,50 που πληρώνει η νίκη των ΗΠΑ τεράστιο και ρίξω το κατιτίς μου...Πολύ πιθανό και το γκολ-γκολ.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΚΑΝΑ ΟΒΕΡ : Έχουν ελπίδες πρόκρισης και οι δύο αλλά θέλουν ήττα των ΗΠΑ και παράλληλα νίκη δική τους και με πολλά γκολ... Στα δύο πρώτα ματς έδειξαν στην άμυνα μπάζουν... επιθετικά όμως έχουν την ποιότητα και βρίσκουν δίχτυα εύκολα. Από την στιγμή που το μοναδικό αποτέλεσμα που τις κρατά ζωντανές είναι η νίκη και με γκολ, κρατάω ζεστά το όβερ.

Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον Ζ' όμιλο.

μας απογοήτευσε μέχρι τώρα η Ρωσία του Καπέλο
ΑΛΓΕΡΙΑ-ΡΩΣΙΑ: Μέτρια Ρωσία μέχρι τώρα με την πλάτη στον τοίχο καθώς θέλει μόνο την νίκη για να προκριθεί. Η Αλγερία ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Ν.Κορέα παίζοντας ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο, εμφάνισε όμως αδυναμίες στο κέντρο άμυνας καθώς δέχτηκε δύο γκολ, ενώ οι Ασιάτες γινόταν εύκολα απειλητικοί. Δεν βγαίνει άκρη...

Ήρθε η ώρα να σκοράρει
Ν.ΚΟΡΕΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΟΒΕΡ: Η Ν.Κορέα έχει ελπίδες μόνο σε περίπτωση νίκης και θα πρέπει να ανοιχτεί για να την πετύχει, το Βέλγιο έχει ήδη προκριθεί και πλέον έχει διώξει το άγχος και είναι πιθανόν να βγάλει στο γήπεδο όλο αυτό το ταλέντο που έχει στην ομάδα, ειδικά οι ΄΄κόκκινοι διάβολοι΄΄ αν βρουν χώρους μπορούν να κάνουν παπάδες απέναντι στην μέτρια άμυνα της Κορέας. Θα πάω με το όβερ.

Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον Η' όμιλο.

μονό αποδεκτό απόδοση 9,50 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1

τριάδα απόδοση 4,75 ποντάρισμα 45 μονάδες
ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΓΚΑΝΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟΒΕΡ
Ν,ΚΟΡΕΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΟΒΕΡ

τριάδα anytime scorer απόδοση 20,47 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΚΛΟΖΕ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ(ΓΚΑΝΑ)
ΑΖΑΡ(ΒΕΛΓΙΟ)

ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ απόδοση 5,50 ποντάρισμα 50 μονάδες

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΓΚΟΥΑΙΝ απόδοση 21,00 ποντάρισμα 15 μονάδες


δυάδα πρόκριση από όμιλο απόδοση 12,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΗΠΑ
ΕΛΛΑΔΑ

τριάδα τελευταία στον όμιλο απόδοση 7,31 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Ν.ΚΟΡΕΑ
ΚΑΜΕΡΟΥΝ

τετράδα πρώτος σκόρερ ομάδας απόδοση 135,85 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΒΑΡΓΚΑΣ(ΧΙΛΗ)
ΜΠΕΝΖΕΜΑ(ΓΑΛΛΙΑ)
ΜΙΛΕΡ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
ΚΑΒΑΝΙ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)



AΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 400
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 330

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου