Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ


Το Μεξικό τελικά αποδείχτηκε καλύτερη ομάδα από την Κροατία, κράτησε καλά αμυντικά και στο τέλος όταν οι Κροάτες ρίσκαραν βρήκε τους χώρους να φτάσει στην νίκη. Η Βραζιλία όπως ήταν αναμενόμενο έκανε πάρτι απέναντι στο Καμερούν. Στον δεύτερο όμιλο η Ολλανδία σε ένα πολύ κλειστό ματς πήρε την νίκη και την πρωτιά απέναντι στην Χιλή, ενώ η Ισπανία αποχαιρέτησε με νίκη.
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην εθνική μας.





ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΟΒΕΡ: Η έκπληξη με την απογοήτευση...η Αγγλία θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τον αποκλεισμός και πιστεύω πως θα βρει κίνητρο. Η Κόστα Ρίκα έχει προκριθεί και χωρίς άγχος πλέον μπορεί να ευχαριστηθεί το παιχνίδι της.



ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΤΑΛΙΑ ΝΟ ΒΕΤ: Δεν βγαίνει άκρη με τα παιδιά...απλά θα το παρακολουθήσουμε.


ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΝΟ ΒΕΤ: Ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης για την Ιαπωνία, η Κολομβία έχει προκριθεί και λογικά ως πρώτη. Η εικόνα της Ιαπωνίας δεν είναι καλή και η Κολομβία είναι σοβαρή μπορεί να πάρει την νίκη, αλλά δεν θα ποντάρουμε κάτι.



ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 1: Η εθνική μας έχει κακομάθει σε υπερβάσεις και επιτυχίες, αυτό μας κάνει να την εμπιστευόμαστε και να έχουμε προσδοκίες από αυτήν. Θέλουμε μόνο νίκη σήμερα απέναντι στην Ακτή και μπορούμε να την πάρουμε αλλά με τον τρόπο μας. Τσαμπουκάς, πάθος, θέληση, αλληλοκαλύψεις  και άμυνα ταμπούρι. Η άμυνα τους έχει προβλήματα και θα μας δώσει τις δύο-τρεις φάσεις που θέλουμε για να γίνει η δουλειά... Το βαρόμετρο της Ακτής είναι ο Γιάγια Τουρέ που είναι εμφανώς σε κακή κατάσταση, ενώ ο θάνατος του αδερφού του σίγουρα θα τον έχει επηρεάσει. Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά παραπάνω, αν η ελληνική ψυχή και η καρδιά αυτής της ομάδας βρίσκεται στο γήπεδο νομίζω ότι δεν μας φοβίζει καμιά Ακτή...Πόντάρουμε στην Ελλάδα σε ένα ματς που θυμίζει ξεκάθαρα αυτό απέναντι στην Ρωσία στο Euro 2012.


δυάδα απόδοση 6,90 ποντάρισμα 45 μονάδες
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΑ ΟΒΕΡ
ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 1

ακριβές σκορ απόδοση 10,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 1-0

ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ απόδοση 5,50 ποντάρισμα 50 μονάδες

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΓΚΟΥΑΙΝ απόδοση 21,00 ποντάρισμα 15 μονάδες



δυάδα πρόκριση από όμιλο απόδοση 12,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΗΠΑ
ΕΛΛΑΔΑ

τριάδα τελευταία στον όμιλο απόδοση 7,31 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Ν.ΚΟΡΕΑ
ΚΑΜΕΡΟΥΝ

τετράδα πρώτος σκόρερ ομάδας απόδοση 135,85 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΒΑΡΓΚΑΣ(ΧΙΛΗ)
ΜΠΕΝΖΕΜΑ(ΓΑΛΛΙΑ)
ΜΙΛΕΡ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
ΚΑΒΑΝΙ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 565
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 65
ΚΑΒΑ 500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου