Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΣΦΕΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ



Έχασε η εθνική και βγήκαν τα σαλιγκάρια... όλοι αυτοί που περίμεναν στην γωνία την αποτυχία αυτής της ομάδας βγήκαν στην φόρα να πουν την εξυπνάδα τους, γεμάτοι κακία, ειρωνεία, εμπάθεια και μάλιστα πριν ακόμα τελειώσει το ματς. Προσέξτε δεν λέω να μην κάνουμε κριτική, αλλά να την κάνεις με επιχειρήματα και σεβασμό και όχι με απαξιωτικό και υποτιμητικό τρόπο για αυτήν την ομάδα. Εντάξει κάναμε κακό ματς, δεχτήκαμε νωρίς το γκολ(από τον Κουαρδάδο το είπαμε χτες τα άκρα τους είναι το κλειδί του ματς) μας έδωσαν την μπάλα... και κάπου τέλειωσε το ματς. Δεν είμαστε καλοί στο να δημιουργήσουμε, αυτό είναι δεδομένο, το ήξερε ο Πέκερμαν και μας άφησε την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας. Έχουμε άλλα δύο ματς και πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο, απλά είναι τα πράγματα όποιος δεν αντέχει να βλέπει την εθνική ας κλείνει την τηλεόραση.

Πάμε τώρα και στα στοιχηματικά μας, το καμάρι μας η Κόστα Ρίκα έκανε το θαύμα της σπουδαία εμφάνιση, τεράστιο διπλό που μας χάρισε το πρώτο ταμείο στο Μουντιάλ, αν είχε βάλει και το πρώτο γκολ ο Κάμπελ... Η Ουρουγουάη χωρίς τον Σουάρες ήταν ακριβώς όπως την περίμενα, προβλέψιμη, χωρίς ιδέες και χωρίς τρεξίματα. Στα υπόλοιπα τώρα, για την εθνική τα είπαμε, το Αγγλία- Ιταλία το περίμενα πιο κλειστό, σε γενικές γραμμές μου άρεσαν και οι δύο. Η Αγγλία νομίζω έχει την ταχύτητα να κερδίσει την Ουρουγουάη και να προκριθεί. Τέλος στα ξημερώματα μου φάνηκε περίεργο το ματς(ίσως έφταιγε και η νύστα) αλλά κάτι δεν μου κολλούσε. Ο Γιάγια Τουρέ απλά ήταν στο χορτάρι, ήταν φανερά ανέτοιμος, ο Ντρογκμπά μπήκε και η Ακτή έβαλε δύο γκολ, χωρίς βέβαια ο ίδιος να ακουμπήσει μπάλα...Με απογοήτευσε η Ιαπωνία, επιθετικά κυρίως αμυντικά το ήξερα ότι ήταν κακή, όπως και η Ακτή βέβαια. Τουλάχιστον βγάλαμε το οβεράκι και περιμένουμε να κλείσουμε δυάδα με τον άσο της Ελβετίας. Τώρα σήμερα από την στιγμή που περιμένω την Ελβετία, θα κάνω μια δυάδα με τα άλλα δύο σημερινά ματς και δεν θα μπλέξω με τα αυριανά. Στο τέλος του άρθρου δείτε τα αναλυτικά Highlights των χθεσινών αγώνων.


Βρίσκει δίχτυα ο μέσος της Μπάγερν
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1: Ποντάρουμε σε μια μεγάλη μορφή των πάγκων τον Ότμαρ Χίτσφελντ που έχει κατακτήσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται από το 2008 στον πάγκο της Ελβετίας και έχει δημιουργήσει ένα σύνολο γεμάτο ταλέντο που βρίσκεται διαρκώς στην τοπ-10 της κατάταξης της Fifa. Mε 26,1 μέσο όρο ηλικίας η Ελβετοί έχουν από τις πιο νεανικές ομάδες του Μουντιάλ. Η επιθετική τετράδα με τους Στόκερ(Βασιλεία στην Χέρτα από το χρόνου), Ξακά(Γκλάντμπαχ) ,Σακίρι(Μπάγερν) και τον σέντερ φορ της Νυρεμβέργης, Ντρμιτς με τα 17 γκολ του στην Μπουντεσλίγκα, προσφέρει ποιότητα,  τρεξίματα και ενέργεια. Αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αργή αμυντική γραμμή του Ισημερινού. Ο Ισημερινός είναι μια κλασική ομάδα της Λατινικής Αμερικής, στηρίζεται πολύ στην έδρα της, έχει σκληροτράχηλους χαφ στο κέντρο και αργή αμυντική γραμμή. Οι κλιματολογικές συνθήκες και η ώρα που γίνεται ο αγώνας (13:00 τοπική) ευνοεί τον Ισημερινό με τους παίκτες του να είναι πιο συνηθισμένοι σε αυτές τις συνθήκες. Θα το παραβλέψουμε και θα πάμε με τον άσσο της Ελβετίας, ποντάροντας στον Χίτσφελντ και στην γεμάτη ταλέντο ομάδα του.


ΓΑΛΛΙΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση η Γαλλία είναι κλάσεις ανώτερη από την Ονδούρα που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι πείσμα, σκληράδα και μερικές κλωτσιές. Ο Ντεσάμπ έχει δέσει μεταξύ τους τους ποδοσφαιριστές του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το 8-0 επί της Τζαμάικα με τους παίκτες να πανηγυρίζουν όλα τα γκολ σαν ένα κουβάρι, δείχνοντας καλό κλίμα στην ομάδα. Η επιλογή του να μην καλέσει τον Νασρί μάλλον για αυτούς τους λόγους έγινε, καθώς ο μέσος της Σίτι είχε πειθαρχικά παραπτώματα και ο Γάλλος τεχνικός προτίμησε να τον αφήσει έξω από το να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Εύκολα η δύσκολα οι ΄΄πετεινοί'' θα φτάσουν στην νίκη, δεν πιστεύω να ανοίξει πολύ το ματς, 2-0 ή 3-0 το βλέπω για αυτό πάω με τα 2-3 γκολ. Για σκόρερ θα πάρω τον εξαιρετικά ταλαντούχο Γκριζμάν της Σοσιεδάδ.
Γνωρίστε τον Γκριζμάν.


Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον E' όμιλο.


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΟΣΝΙΑ OBEΡ:  Οι δύο ομάδες που βλέπουμε να παίρνουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο απέναντι σε Νιγηρία και Ιράν. Μάλιστα την παρέα του Μέσι την έχουμε επιλέξει για κατάκτηση του Μουντιάλ. Το μεγάλο όπλο και των δύο είναι η επίθεση... Μέσι, Ιγκουάιν, Αγουέρο και Ντι Μαρία από την μία, Τζέκο, Ιμπίσεβιτς και Πιάνιτς από την άλλη. Αν και είναι πρεμιέρα και ίσως οι δύο ομάδες θα είναι επιφυλακτικές θα πάμε με τ το όβερ ή το γκολ-γκολ που πληρώνει παραπάνω. Για σκόρερ έχω έμπνευση με Ντεμικέλις... σε κάποιο στημένο, 15 πληρώνει στον ΟΠΑΠ, 11 το βρίσκουμε στις άλλες εταιρίες.
H έμπνευση μας για σκόρερ...
Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον ΣΤ' όμιλο.

ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ
δυάδα απόδοση 5,35 ποντάρισμα 35 μονάδες
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ-ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΒΕΡ
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
δυάδα απόδοση 3,90 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΒΟΣΝΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΓΑΛΛΙΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ 2-3 ΓΚΟΛ

δυάδα anytime scorer απόδοση 10,78 ποντάρισμα 10 μονάδες
Γκριζμάν(Γαλλία)
Σακίρι(Ελβετία)

anytime scorer απόδοση 15,00 ΟΠΑΠ ποντάρισμα 10 μονάδες
Ντεμικέλις(Αργεντινή)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 415
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 14/06 120  ΜΟΝΑΔΕΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 535
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 475



Δείτε τα γκολ των χτεσινών αγώνων.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου