Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΜΙΝΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ


H φάση των ομίλων του Μουντιάλ τελείωσε και ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό της πρώτης φάσης της διοργάνωσης. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι για την πρώτη φάση είναι ότι ήταν ένα γευστικότατο ορεκτικό και μας άνοιξε την όρεξη για το κυρίως γεύμα...
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι ομάδες από την Αμερική εντυπωσιάζουν έχοντας οκτώ ομάδες στους 16, έναντι μόλις έξι από την Ευρώπη και δύο από την Αφρική(δεν περιμέναμε καμία). Απογοητευτικές  οι ομάδες από την Ασία με τέσσερις τελευταίες θέσεις και καμία νίκη(Ιαπωνία,Ιράν,Ν.Κορέα και Αυστραλία γιατί παίζει στα προκριματικά της Ασίας). Έτσι όπως έχουμε δει τις ομάδες δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια και να πεις με απόλυτη βεβαιότητα ότι είναι το μεγάλο φαβορί, όλες έχουν τα κουσούρια τους.




Η Βραζιλία με την Αργεντινή δεν είχαν καλή παρουσία και έδειξαν να έχουν μεγάλη εξάρτηση από τα αστέρια τους, Νέϊμαρ και Μέσι αντίστοιχα. Η Ολλανδία μπορεί επιθετικά να πετάει φωτιές αλλά η άμυνα της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, θεωρητικά πάντως έχει τον πιο εύκολο δρόμο μέχρι τους 4(Μεξικό και μετά Κόστα Ρίκα ή Ελλάδα). Η Γερμανία σίγουρα είναι υποψία για τον τελικό, αλλά δεν μπορώ να πω, πως με έπεισε απόλυτα και έχω και την αμφιβολία μου με τα δύο στόπερ ως μπακ. Κολομβία, Γαλλία και Βέλγιο τα έκαναν όλα άψογα μέχρι εδώ αλλά δεν ξέρω αν θα αντεπεξέλθουν στα δύσκολα...Οι ΗΠΑ είναι σκληρή ομάδα και τις δίνω πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στους Βέλγους. Η Ουρουγουάη χωρίς τον Σουάρες νομίζω πως θα μας αποχαιρετήσει και η Κολομβία θα προκριθεί στους 8. Αλγερία και Νιγηρία δεν έχουν τύχη απέναντι σε Γερμανία και Γαλλία. Η Ελβετία αν δεν κάνει τα παιδικά λάθη στην άμυνα που έκανε απέναντι στην Γαλλία έχεις τις πιθανότητες της απέναντι στην Αργεντινή. Το Βραζιλία-Χιλή είναι αμφίρροπο και το σίγουρο πως οι κοντοπίθαροι θα βγάλουν το λάδι της Σελεσάο...Άφησα τελευταία την εθνική μας, το ματς απέναντι στην Κόστα Ρίκα είναι ακριβώς στο 50-50. Καμία από τις δύο δεν έχει προβάδισμα, ο αγωνιστικός μας προσανατολισμός είναι παρόμοιος, σφιχτή άμυνα, πειθαρχία και μπόλικη τακτική...Τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και ίσως η βραδιά είναι μεγάλη την Κυριακή.
Πάμε τώρα να δούμε και τον στοιχηματικό μας απολογισμό...


Τα μακροχρόνια στοιχήματα  μας έφεραν ένα καλό κέρδος, παίξαμε 200 μονάδες και μας επέστρεψαν 459 πίσω, ενώ έχουμε ακόμα και μερικά που τρέχουν. Εκεί που τα πήγαμε χάλια ήταν τα καθημερινά μας πονταρίσματα και ουσιαστικά μετά το τέλος της πρώτης φάσης είμαστε στην φάση εκκίνησης... με περίπου τις ίδιες μονάδες, τουλάχιστον δεν χάνουμε.
Τώρα όσον αφορά τις προβλέψεις και τις αναλύσεις στους ομίλους. Από το αρχικό μας πλάνο προβλέψαμε σωστά τις 10 από τις 16 ομάδες που θα προκριθούν και μάλιστα τις εννιά από αυτές και με την θέση που πήραν την πρόκριση.
Ο δεύτερος και ο έβδομος όμιλος ήταν το καμάρι μας... καθώς είχαμε προβλέψει τα δίδυμα πρόκρισης Ολλανδία-Χιλή και Γερμανία-ΗΠΑ αλλά και την κακή εικόνα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Στις καλές μας στιγμές και η πρόκριση της Ελλάδας, είχαμε προβλέψει μάλιστα ότι η εθνική μας θα κερδίσει την Ακτή Ελεφαντοστού την τελευταία αγωνιστική.

Ο τέταρτος όμιλος ήταν αυτός που μας πλήγωσε περισσότερο, πέσαμε τελείως έξω στις προβλέψεις. Αγγλία-Ιταλία δώσαμε για πρόκριση και ούτε καν πλησιάσαμε με την Κόστα Ρίκα και την Ουρουγουάη να είναι στους 16. Αποδείχθηκε λάθος και η στήριξη μας στην Ρωσία του Καπέλο που αποκλείστηκε εύκολα από την συνέχεια.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν πόνταρα το forecast Ολλανδία-Χιλή στο 13 που πλήρωνε. Επίσης το πρώτος σκόρερ Ισημερινού Ένερ Βαλένσια πλήρωνε 6,00 αλλά δεν μπήκε στις τελικές... έμεινε στα προτεινόμενα. Στην τετράδα μας πάντως στους πρώτους σκόρερ ομάδας τα πάμε καλά, ουσιαστικά έχουμε βγάλει Μπενζεμά, Μίλερ, ο Βάργκας της Χιλής έχει από ένα γκολ μαζί με άλλους πέντε...δηλαδή δεν το χάνουμε απλά μειώνεται η απόδοση και εκείνο που θέλουμε είναι ένα γκολ Καβάνι για να φτάσει το βαμπίρ Σουάρες.

ΕΔΩ μπορείτε εδώ συγκεντρωτικά όλες τις τελικές μας επιλογές.



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 330
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 11/06 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ 459,3
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 789


ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ απόδοση 5,50 ποντάρισμα 50 μονάδες

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΓΚΟΥΑΙΝ απόδοση 21,00 ποντάρισμα 15 μονάδες

τετράδα πρώτος σκόρερ ομάδας απόδοση 135,85 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΒΑΡΓΚΑΣ(ΧΙΛΗ)
ΜΠΕΝΖΕΜΑ(ΓΑΛΛΙΑ)
ΜΙΛΕΡ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

ΚΑΒΑΝΙ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου