Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΕΣ


Δεν θα γράψω τίποτα για τον θρίαμβο της εθνικής μας... απλά θα πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτήν την ομάδα για τις χαρές και το απίστευτο συναίσθημα που με έκαναν να νιώσω χτες το βράδυ, όποιος έκλαψε μπορεί να με καταλάβει.
Στα υπόλοιπα είχαμε πρωταγωνιστή το βαμπίρ Λούις Σουάρες που η δίψα του για αίμα δεν τον αφήνει να αγιάσει...Κατά τα άλλα η Ουρουγουάη πήρε μια όχι και τόση δίκαιη η πρόκριση(δεν υπάρχει κόκκινη στον Μαρκίζιο) απέναντι στην Ιταλία, αλλά με την επικείμενη τιμωρία στον Σουάρες, θεωρώ πως η Κολομβία έχει προβάδισμα για την πρόκριση στους 8. Το Κόστα Ρίκα-Αγγλία σαν μην έγινε... αν και η αντίπαλος μας στους 16 έδειξε και πάλι φοβερή ανασταλτική λειτουργία (μην αγχώνεστε 0-0 και περνάμε στα πέναλτι). Δεν έχω παρά μόνο τα Ηighligths από το Κολομβία-Ιαπωνία αλλά το τελικό σκορ νομίζω τα λέει όλα.
Στοιχηματικά κάναμε την γκέλα να μπλέξουμε τον άσσο της Ελλάδας με το οβερ στο Κόστα Ρίκα-Αγγλία και τον πήγαμε τον κουβά μας. Είμαστε όμως πολύ κοντά στο να βγάλουμε δύο ωραία μακροχρόνια, δυάδα πρόκρισης Ελλάδα-ΗΠΑ και τελευταίοι στον όμιλο Αυστραλία, Καμερούν, Ν.Κορέα.
Σήμερα θα παίξω μια δυάδα με οβερ που πιστεύω πολύ, αλλά είναι διημέρου.




ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΓΑΛΛΙΑ ΟΒΕΡ: Ο Ισημερινός για να προκριθεί θέλει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με την Ελβετία και ίσως και περισσότερα γκολ, αν για παράδειγμα η Ελβετία κερδίσει 3-0 την Ονδούρα ο Ισημερινός θέλει νίκη με 2-0. Το λογικό σενάριο λέει πως η Ελβετία θα κερδίσει την Ονδούρα όποτε αυτόματα ο Ισημερινός θέλει μόνο την νίκη και θα ανοιχτεί. Η άμυνα του όμως έχει πολλά κενά και η Γαλλία έδειξε αφηνιασμένη στο προηγούμενο ματς. Θα πάμε με σκόρερ τον Πογκμπά, το έψαξε το γκολ μέχρι τώρα, ίσως ήρθε η ώρα του.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΚΑΝΑ ΟΒΕΡ : Έχουν ελπίδες πρόκρισης και οι δύο αλλά θέλουν ήττα των ΗΠΑ και παράλληλα νίκη δική τους και με πολλά γκολ... Στα δύο πρώτα ματς έδειξαν στην άμυνα μπάζουν... επιθετικά όμως έχουν την ποιότητα και βρίσκουν δίχτυα εύκολα. Από την στιγμή που το μοναδικό αποτέλεσμα που τις κρατά ζωντανές είναι η νίκη και με γκολ, κρατάω ζεστά το όβερ.

δυάδα απόδοση 2,67 ποντάρισμα 90 μονάδες
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΓΑΛΛΙΑ ΟΒΕΡ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΚΑΝΑ ΟΒΕΡ

δυάδα anytime scorer απόδοση 11,26 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΣΑΚΙΡΙ(ΕΛΒΕΤΙΑ)
ΠΟΓΚΜΠΑ(ΓΑΛΛΙΑ)

Στα υπόλοιπα τρία σημερινά ματς δεν προκύπτει κάποια επιλογή, δεν μπορώ να γνωρίζω την συμπεριφορά της αδιάφορης Βοσνίας απέναντι στο μαχητικό Ιράν. Το Νιγηρία-Αργεντινή είναι τουλάχιστον μυστήριο... ενώ στο Ονδούρα-Ελβετία δεν αξίζουν οι αποδόσεις. Θα επανέλθουμε αύριο με την μέρα να μοιάζει να έχει επιλογές.

ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ απόδοση 5,50 ποντάρισμα 50 μονάδες

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΓΚΟΥΑΙΝ απόδοση 21,00 ποντάρισμα 15 μονάδες


δυάδα πρόκριση από όμιλο απόδοση 12,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΗΠΑ
ΕΛΛΑΔΑ

τριάδα τελευταία στον όμιλο απόδοση 7,31 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Ν.ΚΟΡΕΑ
ΚΑΜΕΡΟΥΝ

τετράδα πρώτος σκόρερ ομάδας απόδοση 135,85 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΒΑΡΓΚΑΣ(ΧΙΛΗ)
ΜΠΕΝΖΕΜΑ(ΓΑΛΛΙΑ)
ΜΙΛΕΡ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

ΚΑΒΑΝΙ(ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ)


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 500
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 100
ΚΑΒΑ 400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου