Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...(UPDATE)


Σήμερα θα με συγχωρέσετε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων το κείμενο μου θα είναι λειψό και σύντομο. Μόνο προτάσεις χωρίς ανάλυση(αν προλάβω ίσως βάλω κάτι μέχρι της 7 που αρχίζουν τα ματς). Να κάνω ένα μικρό σχόλιο για χτες... μας πλήγωσε η Βοσνία. Σήμερα τρία ματς και πάμε να ρισκάρουμε...
Update κάναμε με ανάλυση των ματς και ένα μικρό σχόλιο από τα χτεσινά. Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να δείτε τα Highligts από τα χτεσινά.



HΠΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1: Oι ΗΠΑ την πρώτη αγωνιστική κέρδισαν την Γκάνα χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσουν με την απόδοση τους, εμφανίστηκαν όμως δεμένη ως ομάδα, είχαν συνοχή και έπαιξαν ψυχωμένα. Ακριβώς αντίθετη εικόνα με την Πορτογαλία, που σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε με ομάδα. Νεύρα, γκρίνια, ο Ρονάλντο σε κακή κατάσταση και γενικά προβληματική εικόνα. Σήμερα προέκυψαν και τραυματισμοί, ο Κοεντράο με τον Αλμέιντα είναι εκτός, ο Μπρούνο Άλβες με τον Ρουί Πατρίσιο αμφίβολοι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει έτοιμος... αλλά δεν είναι. Η εικόνα των δύο ομάδων στα πρώτα ματς με οδηγεί εύκολα στο 4,75 του άσου.



ΡΩΣΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ Χ : Απογοήτευση η Ρωσία στην πρεμιέρα, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να επιβάλει τον ρυθμό απέναντι στην Ν.Κορέα, βέβαια αν δεν υπήρχε η γκάφα του Ακινφέεφ μπορεί να είχε φτάσει στην νίκη. Λογικά σήμερα ο Καπέλο θα εμπιστευτεί τους Νταγκόεφ και Κερζάκοφ στην ενδεκάδα καθώς θα είναι απολύτως έτοιμοι. Το Βέλγιο λαχτάρησε απέναντι στην Αλγερία αλλά έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το ματς. Σήμερα θεωρώ πως οι Βέλγοι θα προσπαθήσουν να κάνουν παιχνίδι και η Ρωσία θα περιμένει, αυτός ο ρόλος ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα του Καπέλο. Θα ποντάρω στην ισοπαλία που αφήνει στην κορυφή το Βέλγιο και κρατάει ζωντανή την Ρωσία καθώς με νίκη επί της Αλγερίας την τελευταία αγωνιστική παίρνει την πρόκριση.

μπορεί να κάνει την διαφορά ο Φειγκουλί 
Ν.ΚΟΡΕΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ 2: Παίρνουμε το ρίσκο μας...δεν έδειξαν κάτι συγκλονιστικό οι δύο ομάδες. Τρέξιμο από την Κορέα, καλά στημένη η Αλγερία άξιζε κάτι παραπάνω απέναντι στο Βέλγιο. Η ομάδα της Αφρίκης έχει αρκετούς παίκτες με εμπειρία στα γήπεδα της Ευρώπης, ενώ οι Ταιντέρ, Φειγκουλί  έχουν την ποιότητα να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Ποντάρουμε λοιπόν στην Αλγερία που δεν θα έπρεπε να είναι το αουτσάιντερ...

σύστημα 2-3 απόδοση 50,06 ποντάρισμα 40 μονάδες 10 Χ 3 στις δυάδες και 10 στην τριάδα
ΗΠΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1
ΡΩΣΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ Χ
Ν.ΚΟΡΕΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 640
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40
ΚΑΒΑ 600


UPDATE
Nα γράψουμε λίγα πράγματα για τα χτεσινά ματς. Η Αργεντινή ήταν και πάλι κακή, δεν είχε καλή επιθετική λειτουργία και η φοβερή αμυντική τακτική του Ιράν της έβαλε δύσκολα. Ο προπονητής της Αργεντινής άφησε για 75 λεπτά την ομάδα του αβοήθητη, δεν έκανε ούτε μια κίνηση από το πάγκο παρόλο που έβλεπε πως η ομάδα του ήταν εγκλωβισμένη. Ίσως σε ματς που η Αργεντινή θα έχει περισσότερους χώρους να εμφανιστεί καλύτερη, αλλιώς μόνο ο Μέσι μπορεί να την σώσει. Κρίμα πάντως για το Ιράν που άξιζε και με το παραπάνω τον βαθμό.
Στο δεύτερο ματς της ημέρας η ταχύτητα της Γκάνας φανέρωσε τα προβλήματα στην άμυνα των Γερμανών κάτι που είναι λογικό αφού ο Λέβ παρατάσσει ως ακραία μπακ δύο πανύψηλους στόπερ(Χόβεντες, Μποάτενγκ). Το είχαμε πει πως η είκονα της Γερμανίας απέναντι στην Πορτογαλία ήταν εν μέρει ψεύτικη λόγω της ανυπαρξίας της παρέας του Ρονάλντο. Η χτεσινή μάλλον είδαμε μια πιο αντιπροσωπευτική εικόνα για τα ''πάντσερ''. Τέλος το βράδυ η Βοσνία πνίγηκε στο άγχος της... μπορεί να φωνάζει δίκαια για το γκολ του Τζέκο που δεν μέτρησε ποτέ, αλλά από κει πέρα δεν έκανε τίποτα για να γυρίσει το ματς. Φάνηκε ξεκάθαρα η απειρία της, στράβωσε το ματς και δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να επιστρέψουν. Έτσι η Νιγηρία μπορεί να πάρει την πρόκριση... χωρίς να μας έχει δείξει σχεδόν τίποτα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου