Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ...


Ναι αυτή ήταν εμφάνιση εθνικής Ελλάδας... πάθος, ψυχή και θέληση, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 38' μείναμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συγκλονιστική εμφάνιση σχεδόν από όλους τους διεθνείς, με τους Μανωλά και Μανιάτη να ξεχωρίζουν. Είναι κρίμα η τελευταία εμφάνιση του Κατσουράνη να είναι η χθεσινή, του αξίζει καλύτερο τέλος, ένα ματς στους 16 ας πούμε..
Προς το παρών κρύφτηκαν και οι ...Ελληνάρες που περίμεναν στην γωνία για να χλευάσουν σε ενδεχόμενο αποκλεισμό, ας ελπίσουμε να μείνουν κρυμμένοι και την Τρίτη, το σίγουρο είναι πάντως θα μείνουν καθηλωμένοι για δύο ωρίτσες μπροστά στην τηλεόραση για να δουν την Ελλάδα να παλεύει για την πρόκριση.
Στα άλλα ματς της ημέρας ο Λούις Σουάρες τελικά δεν ήταν απλά έτοιμος να αγωνιστεί αλλά έγινε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της τεράστιας νίκης της Ουρουγουάης επί της Αγγλίας. Μια ομάδα μόνος του ο επιθετικός της Λίβερπουλ. Η Αγγλία είχε και πάλι θέληση και φρεσκάδα... αλλά προδόθηκε από τις αμυντικές αδυναμίες αλλά και από το άστρο του Σουάρες.
Η Κολομβία κέρδισε δύσκολα την Ακτή Ελεφαντοστού δείχνοντας μεγάλη σοβαρότητα σαν ομάδα και μεγάλη συνοχή. Αντίθετα η Ακτή έδειξε και πάλι αμυντικές αδυναμίες ενώ ο Γιάγια Τουρέ δεν είναι καλά, οπότε δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.
Στοιχηματικά ήταν τεράστιο πλήγμα για μας ο...Σουάρες, όχι μόνο για την χτεσινή μας τριάδα αλλά και για τα μακροχρόνια, χάνουμε το Αγγλία-Ιταλία πρόκριση, πρώτο σκόρερ Ουρουγουάης Καβάνι... γενικά σκατά, δεν τον περίμενα τον τσόγλανο να γυρίσει σε τέτοια κατάσταση μετά τον τραυματισμό του. Η Κολομβία μας δικαίωσε έδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα από την Ακτή και την κέρδισε. Στο ματς της εθνικής η επιλογή του όβερ αποδείχτηκε τραγελαφική...
Σήμερα θα αναλύσουμε τα σημερινά αλλά και τα αυριανά ματς. Δύο δυάδες θα είναι το παιχνίδι μας και το ρίσκο μας με τους anytime για να μας δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Στο τέλος του κειμένου μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τα χτεσινά ματς.


ΙΤΑΛΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΑΝΤΕΡ: Η Ιταλία θέλει την νίκη που σε μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζει την πρόκριση στους 16. Απέναντι στην Αγγλία έδειξε καλό πρόσωπο, έχει την εμπειρία και την ποιότητα να διαχειριστεί την δίψα και την θέληση της Κόστα Ρίκα. Ο Κάμπελ και η παρέα του απέναντι στην Ουρουγουάη βρήκαν κενούς χώρους, η ιταλική άμυνα δεν πρόκειται να έχει τόσα κενά. Θεωρώ πως το ματς θα πάει σε χαμηλό τέμπο και δεν θα έχει πολλά γκολ.


ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Κρίνεται η πρωτιά στο αποψινό ματς. Η Γαλλία είχε καλή εικόνα απέναντι στην Ονδούρα αλλά σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ειδικά με το αριθμητικό πλεόνεκτημα που είχαν οι ''πετεινοί''. Η Ελβετία του Χίτσφελντ δεν ήταν τόσο καλή απέναντι στον Ισημερινό, αλλά έμεινε προσηλωμένη μέχρι το τελευταίο λεπτό και δικαιώθηκε με το γκολ του Σεφέροβιτς στο τελευταίο λεπτό. Δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν ιδιαίτερα οι δύο ομάδες καθώς και η ισοπαλία δεν τις καταστρέφει. Θα πάω με τα 2-3 γκολ, με πιθανά σκορ 1-1 και 1-2.


ΟΝΔΟΥΡΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2 : O Iσημερινός στο πρώτο ματς μου έβγαλε μια εικόνα καλής ομάδας. Είχε πλάνο στο παιχνίδι του, είχε καλά τρεξίματα και οι Μοντέρο και Ένερ Βαλένσια ξεχώρισαν με τις ικανότητες τους. Η Ονδούρα από την άλλη ήταν όπως την περιμέναμε, σκληράδα, κλωτσιές και άμυνα...Αυτό ήταν το ταβάνι της και αν έχουν βάση τα ρεπορτάζ που γράφουν ότι σήμερα θα παραταχθεί για να πάρει την νίκη, αυτό θα βολέψει ακόμα περισσότερο τα σχέδια του Ισημερινού. Το διπλό στο 1,70 είναι δίκαιο και μου κάνει.

Να βρει δίχτυα...
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΙΡΑΝ 2-3 ΓΚΟΛ: Το ματς δεν χρήζει μεγάλης ανάλυσης. Το Ιράν είδαμε ακριβώς τι μπορεί να κάνει απέναντι στην Νιγηρία, άμυνα γρανίτη, τρέξιμο και επιθετικά το απόλυτο μηδέν... καθώς μόνο στημένα μπορεί να απειλήσει. Εύκολα ή δύσκολα η Αργεντινή θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κάποια στιγμή και θα φτάσει στην νίκη, ελπίζω να είναι λίγο αργά στο ματς για να μην ξεφύγει το ματς. Η προσδοκία μας από το ματς είναι να παίξει ο Ιγκουάιν και να σκοράρει... για το μακροχρόνιο μας.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΚΑΝΑ OBEΡ 3,5: Για την Γερμανία ήρθαν όλα βολικά απέναντι στην Πορτογαλία, προηγήθηκε νωρίς, ήρθε και η κόκκινη του Πέπε, οπότε το 4-0 δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη και είναι περισσότερο αποτέλεσμα της κακής εικόνας της Πορτογαλίας και όχι της εντυπωσιακής Γερμανίας. Το σχήμα με τα τέσσερα στόπερ εμένα μου κάθεται στο λαιμό και μπορεί η Πορτογαλία να μην το εκμεταλλεύτηκε αλλά η Γκάνα μπορεί να μην έχει συνοχή σαν ομάδα αλλά επιθετικά διαθέτει ταχύτητα και Χόβεντες και Μπόατενγκ ως ακραίοι μπακ σε αυτόν τον τομέα υστερούν.Η άμυνα της Γκάνα από την άλλη όμως μπάζει από παντού...και επιθετικά τα πάντσερ θα βρουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Θα πάω με το οβερ 3,5 στο 2,37, καλό και το γκολ-γκολ στο 1,90.

Bρίσκει δίχτυα ο Ντζέκο
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ 2: H Nιγηρία απέναντι στο Ιράν έδειξε πως δεν είναι καθόλου καλή δημιουργικά ομάδα. Είχε την μπάλα και δεν είχε κανένα σχέδιο επίθεσης, γιόμα και ξανά γιόμα με τους αμυντικούς των Ασιατών να τις αντιμετωπίζουν εύκολα. Δεν υπήρχε ο παίκτης να ξεκλειδώσει την άμυνα. Αμυντικά δεν πιέστηκαν αρκετά, αλλά στις λίγες φάσεις έδειξαν αστάθεια. Η Βοσνία από την άλλη είχε εξαιρετική εικόνα απέναντι στην Αργεντινή, αν δεν υπήρχε η ατυχία με το γρήγορο αυτογκόλ ίσως είχε πάρει κάτι παραπάνω από το ματς. Με την Νιγηρία να πρέπει να κερδίσει καθώς ακολουθεί η Αργεντινή, θεωρώ πως η ποιότητα που έχουν οι Βαλκάνιοι μεσοεπιθετικά με Τζέκο, Ιμπίσεβιτς, Πιάνιτς, Λούλιτς και Μισίμοβιτς αρκούν για να φτάσουν στην νίκη.

δυάδα  απόδοση 3,31 ποντάρισμα 45 μονάδες
ΟΝΔΟΥΡΑ- ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ

δυάδα απόδοση 4,53 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ 2
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΚΑΝΑ ΟΒΕΡ 3,5

τετράδα απόδοση 15,04 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΟΝΔΟΥΡΑ- ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ 2
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΚΑΝΑ ΟΒΕΡ 3,5

τετράδα anytime scorer απόδοση 27,83 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΓΚΕΤΣΕ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
ΙΓΚΟΥΑΙΝ(ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)
ΤΖΕΚΟ(ΒΟΣΝΙΑ)
ΕΝΕΡ ΒΑΛΕΝΣΙΑ(ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ)


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 750
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 110
ΚΑΒΑ 640









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου