Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ


Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ με τα ματς της χτεσινής ημέρας, αφήνοντας μας μια γλυκόπικρη γεύση. Αρχικά είδαμε το Βέλγιο να δυσκολεύεται πάρα πολύ απέναντι στο σκληροτράχηλη Αλγερία, όμως στο τέλος έδειξε ότι έχει πολύ ταλέντο σαν ομάδα και κατάφερε να γυρίσει το ματς. Η Βραζιλία εμφάνισε πάλι τα ίδια προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς έχοντας σε κακή μέρα τον Όσκαρ και τον Φρεντ εκτός παιχνιδιού τα περίμενε όλα από τον Νέιμαρ. Το Μεξικό παίζοντας ψυχωμένα έκλεισε σωστά τους χώρους ενώ απείλησε και με κάποια μακρινά σουτ. Η ισοπαλία πάντως δεν χάλασε κανέναν από τους δύο, το Μεξικό θέλει να μην χάσει από την Κροατία την τελευταία αγωνιστική και η Βραζιλία να κερδίσει το αδύναμο Καμερούν. Η απογοήτευση της ημέρας ήταν το Ρωσία-Ν. Κορέα, κακό ματς, χωρίς ρυθμό, σε χαμηλό τέμπο και με λιγοστές φάσεις. Η Ρωσία ίσως είχε κερδίσει το ματς αν ο Ακινφέεφ δεν έκανε την απίστευτη γκάφα...Ο Καπέλο θα έβαζε έτσι και αλλιώς τους Κερζάκοφ και Τζαγκόεφ στο ματς καθώς τους είχε κρατήσει στον πάγκο επειδή δεν είναι ήταν έτοιμοι για 90 λεπτά λόγω των πρόσφατων τραυματισμών που είχαν.
Στοιχηματικά αν και είχαμε ξεκινήσει με προσδοκίες η μέρα κατέληξε σε ένα τεράστιο... κουβά. Μας πλήγωσε πάρα πολύ η Ρωσία, ενώ και το άντερ που χάλασε στο τέλος από το Βέλγιο μας τσαλάκωσε... την δυάδα. Τέλος ούτε ο Κοκόριν μας δικαίωσε...

Τα σημερινά ματς δεν μου γεμίζουν το μάτι σε καμιά περίπτωση και θα πάρω τα ρίσκα μου... Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα χτεσινά ματς.




απογοήτευση στην Ισπανία
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΧΙΛΗ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ 3,5: Κρίσιμο και αρκετά μπερδεμένο ματς. Η απογοητευτική Ισπανία της πρεμιέρας θέλει να μαζέψει τα κομμάτια της μετά την συντριβή από την Ολλανδία  και να δώσεις απαντήσεις. Πληγωμένο θηρίο λοιπόν οι ''Φούριος Ρόχας''...Με ήττα σήμερα μας αποχαιρετά με ισοπαλία θα βασίζεται στις ορέξεις της Ολλανδίας, οπότε μοναδικό αποτέλεσμα για αυτήν είναι η νίκη. Από την άλλη για την Χιλή η ήττα είναι καταδικαστική, η ισοπαλία την ικανοποιεί εν μέρει(θα θέλει ένα πόντο ακόμα με την Ολλανδία). Στα ρεπορτάζ του αγώνα, αναφέρεται πως η Χιλή θα παίξει προσεκτικά για να πάρει την ισοπαλία... μάλλον δεν ξέρουν την φιλοσοφία και τον τρόπο αυτής της ομάδας. Οι παίκτες του Σαμπάολι θα βγουν για να παίξουν το παιχνίδι τους, δεν πρόκειται να κλειστούν πίσω και να περιμένουν, δεν είναι τέτοια ομάδα και δεν τους ταιριάζει. Στο κάτω-κάτω ένα παιχνίδι με χαμηλό τέμπο αυτή που ευνοεί είναι την Ισπανία, αυτό είναι άλλωστε το παιχνίδι της κατοχή μπάλας, έλεγχος του ρυθμού. Όπως και φάνηκε και στο ματς με την Ολλανδία όταν το ματς πήγε σε γρήγορο ρυθμό οι ξεζουμισμένοι Ισπανοί... ήταν δύο ταχύτητες κάτω. Περιμένω λοιπόν από την Χιλή να πάει σε παιχνίδι run and gun, να τρέξει τους Ισπανούς και να χτυπάει στην ταχύτητα και στην κόντρα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάσταση του Βιδάλ, που δεν ήταν καλός στην πρεμιέρα. Θα ρισκάρω με το διπλό στο 6,50, επειδή όμως και η Χιλή αμυντικά δεν είναι αξιόπιστη και υστερεί και σε ύψος, το οβερ 3,5 είναι η επιλογή όπως και να πετύχει γκολ κάποιος από τους Πικέ και Ράμος.



ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ  2-3 ΓΚΟΛ: Μαχητικοί οι Αυστραλοί το πάλεψαν με την Χιλή, έμειναν στο ματς μέχρι το τέλος όπου δέχτηκαν το τρίτο γκολ.Δεν παρουσίασαν κάτι συγκλονιστικό και δεν νομίζω να καταφέρουν να δυσκολέψουν την Ολλανδία. Ο Φαν Χάαλ είδε τους παίκτες του να κάνουν μια απίστευτη εμφάνιση με την Ισπανία, δικαιώθηκε απόλυτα για την τακτική του και το 5-3-2. Απέναντι στην Αυστραλία λογικά θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη χωρίς να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις και στην λογική ότι τα καγκουρό δεν θα βρουν δίχτυα θα πάω με τα 2-3 γκολ και μια νίκη των Οράνιε με 2 ή 3-0.

Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον Β' όμιλο.


ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Έτσι πως ήρθαν τα πράγματα η Κροατία και με ισοπαλία σήμερα θα είναι ευχαριστημένη... καθώς και να κερδίσει πάλι την τελευταία αγωνιστική θα θέλει μόνο νίκη με το Μεξικό. Οπότε το 1,66 του διπλού είναι μικρό, παρά την κακή εικόνα του Καμερούν που δεν θα έχει και τον Ετό. Η επιλογή μου θα είναι τα 2-3 γκολ, η Κροατία με τον Μάντζουκιτς στην σύνθεση της θα δημιουργήσει πιο εύκολα φάσεις, ενώ και το Καμερούν αν θέλει να παραμείνει ζωντανό στην μάχη της πρόκρισης πρέπει να διεκδικήσει την νίκη. Το 1-2 και το 0-2 μου αρέσουν για σκορ.

Δείτε ΕΔΩ την ανάλυση για τον Α' όμιλο.

τριάδα απόδοση 10,25 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΧΙΛΗ ΟΒΕΡ 3,5
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΚΑΜΕΡΟΥΝ-ΚΡΟΑΤΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ

μονό αποδεκτό απόδοση 6,50 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΧΙΛΗ 2

anytime scorer απόδοση 11,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΠΙΚΕ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 700
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 640










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου