Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΚΑΙ Ο ΜΟΓΙΕΣ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΪΑΜΙ

Είχε ευθύνες και ο Μόγιες, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν παύει να είναι μια κακή ομάδα

Δεν είχε τον τρελό ρυθμό που περιμέναμε το χθεσινό ματσάκι, μικρό το κακό άλλωστε fun bet είχαμε ποντάρει. Σήμερα Σάββατο το κουπόνι γεμάτο, τα πρωταθλήματα τελειώνουν και οι επιλογές συγκεκριμένες. Πάμε να δούμε τι κρατάμε



ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΙΝΤΖ 1: Kυνηγάει το Τσάμπιονς Λιγκ η Γκλάντμπαχ και προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση και νίκη στην έδρα της Σάλκε. Η Μάιντζ είναι στο +4 από την Άουσμπουργκ και θέλει μια νίκη για να εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή έξοδο. Θα πάω με την έδρα και την Γκλάντμπαχ καθώς η Μάιντζ είναι άνετη και ίσως δεν χρειαστεί άλλη νίκη τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

ΣΤΟΟΥΚ-ΦΟΥΛΑΜ ΟΒΕΡ: Τάσεις αυτοκτονίας για την Φούλαμ, στο 60' κέρδιζε με 2-0 την Χαλ και ήταν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη. Για ακόμη μια φορά η τραγική της άμυνα την πρόδωσε με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ και να χάσει δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην μάχη για την σωτηρία. Το τελευταίο τους χαρτί σήμερα παίζουν ο Μήτρογλου και οι συμπαίκτες απέναντι στην Στόουκ. Με την άμυνα που έχουν δεν γίνεται να τους εμπιστευτείς για αυτό θα πάω με το οβερ στο 1,95. Η Στόουκ είναι άνετη δεν πρόκειται να χαριστεί και μετά την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μπροστά στο κοινό της. Στο όβερ βοηθάει και η απουσία του καλύτερου αμυντικού των γηπεδούχων Σόουκρος.

Πάει για τίτλο η Άαλμποργκ
ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ 1: Η πρωτοπόρος Άαλμποργκ στην Δανία βρίσκεται τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Έχει την ευκαιρία να στεφτεί πρωταθλήτρια. Στην έδρα της είναι δυνατή με 9 νίκες και μπορεί να πάρει την νίκη απέναντι στην Έσμπιεργκ που βρίσκεται στην πέμπτη θέση χωρίς να κυνηγάει τίποτα καθώς βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από τις Ευρωπαικές θέσεις. Ο άσος πληρώνει 2,10 και αξίζει πονταρίσματος, όταν μιλάμε για μια επίδοξη πρωταθλήτρια που έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι, αν το ματς ήταν σε πιο εμπορικό πρωτάθλημα ο άσος θα πλήρωνε 1,50.

τριάδα απόδοση 7,39 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΙΝΤΖ 1
ΣΤΟΟΥΚ-ΦΟΥΛΑΜ ΟΒΕΡ
ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ 1


Δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα από μια κακή ομάδα
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2: H έλευση του Γκίγκς δεν έκανε ξαφνικά ξανά ομαδάρα την Γιουνάιτεντ, το μπάζο  Νόργουιτς κέρδισε με 4-0 όχι κανένα μεγαθήριο και μέχρι το πρώτο γκολ που έβαλε με πέναλτι δυσκολευόταν. Σήμερα ο Ρούνει έμεινε στα πιτς, ο Φαν Πέρσι λείπει εδώ και καιρό. Ελάχιστες ελπίδες να προλάβουν την έκτη θέση καθώς θέλουν ήττα της Τότεναμ... (παίζει νωρίτερα το μεσημέρι). Η Σάντερλαντ είναι πολύ κοντά σε ένα θαύμα, όλοι την είχαν ξεγραμμένη και όμως αυτή πήρε ισοπαλία μέσα στην έδρα της Σίτι (ισοφαρίστηκε στο 90'), πήρε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Τσέλσι, στερώντας τον τίτλο από τους ''Μπλε'' και σπάζοντας το αήττητο του Μουρίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ που είχε φτάσει στα 73 ματς. Την προηγούμενη εβδομάδα διέλυσε με 4-0 την Κάρντιφ και πλέον βρίσκεται εκτός της ζώνης υποβιβασμού. Δεν γίνεται να μην ποντάρω σε αυτό το διπλό που πληρώνει 7,50. Αν ειδικότερα η Τότεναμ πάρει το διπλό νωρίτερα η Γιουνάιτεντ θα χάσει τις ελπίδες της. H Σάντερλαντ νωρίτερα στην σεζόν είχε προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ νικώντας τους μπέμπηδες.
Αξίζουν την παραμονή

μονό αποδεκτό απόδοση 7,50 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2

δυάδα ΟΠΑΠ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 4-6 ΓΚΟΛ (ελπίζω να μην ξεφύγει παραπάνω)
ΡΕΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1 (καλύτερη ομάδα η Ρεν διψάει για κούπα, 43 χρόνια είναι αυτά)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 690
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 630


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου