Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ


Η Ελπίς Βραστάμων φέτος μετά από μία  άκρως πετυχημένη χρονιά τερμάτισε στην έκτη θέση της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής, την υψηλότερη θέση της ιστορία της. Δυστυχώς αυτήν την στιγμή όμως η Ελπίδα είναι ακυβέρνητο καράβι. Το ΔΣ της ομάδας μετά από εφτά χρόνια παραιτήθηκε και προς το παρών δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για να την οδηγήσουν στην επόμενη μέρα.


Το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο και ήδη αρκετοί παίκτες αλλά και ο προπονητής Γιώργος Βούλγαρης έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες και αποτελούν παρελθόν. Παρά το φιλολογικό ενδιαφέρον ανθρώπων από το χωριό να αναλάβουν την ομάδα... ως συνήθως μείναμε στα λόγια. Πλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην υπάρχει Ελπίς Βραστάμων του χρόνου. Κανένας από το χωριό δεν φαίνεται διατεθειμένος να σπαταλήσει χρόνο και προσωπική εργασία για την ομάδα. Βέβαια στην κριτική και τα ''τρανά'' λόγια  στα καφενεία... όλοι είμαστε πρώτοι, το κεφάλι στον ''τρουβά'' δε το βάζει κανένας. Θα είναι κρίμα μια τέτοια ωραία προσπάθεια να τελειώσει με άδοξο τρόπο.
Ας ελπίσουμε να βρεθεί μια λύση για την ομάδα και να μπορέσει η Ελπίς να κατέβει αξιοπρεπώς και την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα.

ΥΓ. Τα παιδιά που αποχώρησαν από την ομάδα για την Νίκη όπως και ο προπονητής δεν έχουν καμία ευθύνη για την αβεβαιότητα που υπάρχει στην Ελπίδα και είναι λογικό να ψάξουν την επόμενη ομάδα για να συνεχίσουν. Εγώ προσωπικά τους εύχομαι κάθε επιτυχία και τους ευχαριστώ για όσα προσέφεραν στην Ελπίδα.



13 σχόλια:

  1. kalla ta les tsatala enan xrwno mas prixane oi proponitares ths kerkidas ...


    ys kalh epitixia kai kalh agonistiki sezon kai propanton igia stous (BOULGARI.DIMOUDI.KAKOURO.ASTERIADI) kai panta epitixies.

    SIMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giati re ugeia mono sautous.oi alloI tou xwriou ti einai;zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. igia kai eytixia kai kalous apogonous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. igia kai eytixia kai kalous apogonous gia na min xaθi o sporos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. signomi alla afta ta paidia exoun apoxorisi episima apo thn omada kai san palios paragontas kai filos tous efxithika kati parapano thn aloi fora th sas rotao th na grafo

    ys.igia genikos igia kai tixi me agapi se olous simos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Prepei na ma8ete na sthrizeste stous paixtes toy xoriou kai oxi se mis8oforous.
    Shgoyra oi dihkhsh kourasthke alla den eprepe na paei thn omada ekei pano kai na thn afish.
    Eftane h B kathgoria.
    Epese sto la8os prohgoumenv dioikhseon poy me mis8oforoys thn ananebazan kai meta thn afhnan sthn tuxh ths.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Αλλο τρέξιμο ,άλλη οργάνωση, άλλα χρήμστα κτλ κτλ χρειάζεται στην Α' , και άλλα στην Β'..

      Οπότε αν εκεί στα Βραστά δεν μπορείτε να ανταπεξέλθεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της Α΄,
      δεν είναι για εμένα κακό , να δηλώσετε συμμετοχή στην Β' την νέα χρονιά..

      Το ιδανικότερο θα είναι η ομάδα να αγωνίζεται στην Α',
      αν όμως αυτό αποτελεί τροχοπέδη ,
      τότε δηλώστε την ομάδα στην Β',
      που οι απαιτήσεις είναι μικρότερες
      και το σημαντικότερο θα μπορείς να στηρίζεσαι σε μεγαλύτερο βαθμό στα παιδιά του χωριού σου..και να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους και οι 14αρηδες, 15αρηδες..

      Πιστεύω ότι θα είναι πιο εύκολο να βρεθούν 4-5 άτομα με προοπτική η ομάδα να δηλωθει στην Β'.
      παρά για την Α'..

      Διαγραφή
    2. Νομίζω δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...αν δηλώσεις αδυναμία για την Ά πας κατευθείαν Γ΄, χωρίς να είμαι σίγουρος όμως.

      Διαγραφή
    3. epidi to rotisa me mia aploi dilosi mporis na simetexi kai sthn B kai gia ton parapano pou anaferete pos afisame thn omada sthn A an sinexizame kai h omada den epefte agonistika opos fetos thaprepe na eimaste mia zoh afto einai logia as doun thn alithia pos den iparxi endiaferon apo kanenan apo logia kai sxedia exoume xortasi (IDOU H RODOS IDOU KAI TO PIDIMA) ante re magkes na sas do pou ta vlepate ola rodina kai diloste esto kai sthn B...
      simos

      Διαγραφή
    4. kai gia na einai sigouri as rotisoun an ginete na dilosoun sthn B pou ginete to tilefono ths EPSX einai 2371022609 th allo theloun telos poloi asxolithika...

      Διαγραφή