Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ



Η Θέλτα την Κυριακή όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει εκμεταλλεύτηκε την αδιαφορία της Ρεάλ και μας πλήρωσε αυτό το ωραιότατο 6,50. Αν η Σαουθάμπτον δεν είχε μέτρια απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδιζε την Γιουνάιτεντ θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα...Το κουπόνι σήμερα έχει ελάχιστες επιλογές, αλλά θα προσπαθήσουμε να πιαστούμε από κάπου. Αύριο θα ποντάρουμε σοβαρά στον τελικό του Εuropa League.
ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ ΟΒΕΡ: Το πρώτο ματς έληξε 1-1 και σήμερα θα πέσουν κορμιά για να βγει ο νικητής που θα κερδίσει μια θέση στον τελικό των πλέι οφ και την ελπίδα για άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Η Λέιτον έχει όπλο την επίθεση της που με 86 γκολ ήταν η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία, η Πιτέρμπορο αρέσκεται να παίζει με αντεπιθέσεις και σίγουρα θα βρει χώρους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΒΕΡ: Ένα ξέμπαρκο φιλικό με τον προπονητή της Γερμανίας να μην έχει στην διάθεση τους διεθνείς που αγωνίζονται εκτός Μπουντεσλίγκας και αυτούς της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ. Από τους 18 που έχει στην διάθεση του σήμερα... λίγοι θα βρίσκονται στις επιλογές του για το Μουντιάλ, οπότε αυτή θα είναι ίσως η ευκαιρία τους για να αποδείξουν στον Λεβ ότι αξίζουν...Οι Πολωνοί δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να ακολουθήσουν σ' ένα ανοιχτό ματς με γκολ.

ΠΕΣΚΑΡΑ- ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ Χ: Η Πεσκάρα με 50 βαθμούς χρειάζεται ακόμα δύο-τρεις για να σωθεί οριστικά, η Λαντσιάνο βρίσκεται στην οκτάδα των πλέι οφ και λογικά και με ισοπαλία θα διατηρηθεί εκεί. Η Πεσκάρα εντός έδρας φέρνει εύκολα ισοπαλίες έχει ήδη 7. Εύκολα μπορούν να συμβιβαστούν με τον πόντο.

τριάδα απόδοση 8,40 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ ΟΒΕΡ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΒΕΡ
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΛΑΝΣΙΑΝΟ Χ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 915
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 11/05    195
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 1110
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25
ΚΑΒΑ 1085

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου