Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΒALL BOY


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι γνωστός για την τρέλα που κουβαλάει. Κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα στο Ρολάντ Γκαρός κόντρα στον Ζοάο Σόουζα, έπιασε δυνατή βροχή με αποτέλεσμα την διακοπή του. Ο ‘’Νόλε’’ κάλεσε το ball boy που του κρατούσε την ομπρέλα, δίπλα του και αφού πήρε την ομπρέλα ο ίδιος , έπιασε κουβέντα με τον μικρό μετά τον κέρασε και χυμό.



2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ??

    ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ????

    Το Δ.Σ της Νίκης Πολυγύρου ανακοινώνει πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γ.Κακούρο προκειμένου ο αθλητής να φοράει τα χρώματα της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.

    Η Διοίκηση της Νίκης Πολυγύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Δημούδη προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της Χαλκιδικής για τη σεζόν που μας έρχεται, φορώντας τα χρώματα της ομάδας μας.

    Ο Γιώργος Βούλγαρης στο τιμόνι της Νίκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτήν την στιγμή η Ελπίδα είναι ακυβέρνητο καράβι. Το ΔΣ παραιτήθηκε και προς το παρών δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για να την οδηγήσουν στην επόμενη μέρα. Λογικό είναι τα παιδιά να συνεχίσουν στις ομάδες που θέλουν και προσωπικά εγώ τους εύχομαι κάθε επιτυχία.

      Διαγραφή