Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΤΑ COJONES ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΜΠΑΓΕΡΝ


Η Ατλέτικο Μαδρίτης έδειξε τα Cojones και πήρε μια σπουδαία πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκόλεψε την Μπάγερν στο Μόναχο και μπήκε μπροστά στο σκορ, αλλά κάπου εκεί η ομάδα του Γκουαρντιόλα έβαλε μπρος τις μηχανές και έφτασε στο τελικό 3-1.
Δείτε τα γκολ των δύο αναμετρήσεων.





Παρά την απουσία του Ντιέγκο Κόστα, η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Μπαρτσελόνα στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά από 40 χρόνια κατάφερε να πάρει τη πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, πετώντας έξω την Μπαρτσελόνα, ύστερα από έξι συνεχόμενες παρουσίες των «μπλαουγκράνα».
Το σκορ διαμόρφωσε ο Κόκε μόλις στο 5′ της αναμέτρησης και μ’ αυτό τον τρόπο χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.
Η Ατλέτικο είχε και τρία δοκάρια(!), ένα με τον Αντριάν και δύο με τον Βίγια.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Μιράντα, Τιάγκο, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Γκάμπι, Αντριάν Λόπεζ (62′ Ντιέγκο), Βίγια (79′ Κριστιάν Ροντρίγκεζ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μασεράνο, Μπάρτρα, Ζόρντι Άλμπα, Ντάνιελ Άλβες, Φάμπρεγκας (61′ Αλέξις), Τσάβι, Ινιέστα (72′ Πέδρο), Μπουσκέτς, Μέσι, Νεϊμάρ.
Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε να χάνει μέσα στην έδρα της, αλλά αντέδρασε άμεσα και πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, νικώντας 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Μάντσεστερ, άνοιξε το σκορ στο 58′, ύστερα από ένα σόλο του Βαλέντσια από αριστερά γύρισε τη μπάλα προς το ύψος της περιοχής από την άλλη μεριά και ο Εβρά με φοβερό σουτ έκανε το 0-1.
Η απάντηση από τους «Βαυαρούς» ήταν άμεση. Ένα λεπτό αργότερα ο Μάτζουκιτς ισοφάρισε για την ομάδα του με κεφαλιά. Στο 68′ ο Ρόμπεν με μία παράλληλη σέντρα, βρήκε τον Μίλερ και ο τελευταίος με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Πριν συνέλθει η Γιουνάιτεντ, ο Ρόμπεν διαμόρφωσε στο 76′ το τελικό σκορ με ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό πλασέ.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Κρόος, Γκέτσε (65’ Ραφίνια), Ρόμπεν, Ριμπερί, Μίλερ (84’ Πιζάρο), Μάντζουκιτς
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Φλέτσερ (74’ Τσιτσαρίτο), Βαλένσια, Καγκάβα, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (81’ Γιανουζάι).


Bayern Munich 3-1 Manchester United All Goals... από All_Goals

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου