Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ



Μια χαρά μας έκατσε η χθεσινή μας τριάδουλα, πληρωθήκαμε σε ωραία απόδοση και βγάλαμε τα έξοδα των γιορτών. Σήμερα θα βγάλουμε προτασούλες διημέρου και η διαλογή ήταν  δύσκολη. Πάμε γρήγορα να δούμε τι κρατάμε.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟΒΕΡ: Η Σαουθάμπτον παίζει επιθετικά και χωρίς άγχος με στόχο να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Η Αστον Βίλα πλέον κινδυνεύει... η άμυνα της μοιάζει με σουρωτήρι στα τελευταία ματς και δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Το όβερ στο 2,00 θα τιμηθεί.


ΚΙΕΒΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1: Γεμάτη προβλήματα η Σασουόλο παλεύει για την σωτηρία της αλλά η Κίεβο είναι πιο έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις και έχει και πλεονέκτημα 5 πόντων από την ζώνη του υποβιβασμού. Θα \πάμε με την έμπειρη Κίεβο με την Σασουόλο να έχει ελάχιστες πιθανότητες παραμονής.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ ΟΒΕΡ: Χωρίς άγχος οι δύο ομάδες καθώς η Ρόμα είναι σίγουρα δεύτερη και η Φιορεντίνα τέταρτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Επιθετικά και οι δύο είναι χαρισματικές και δημιουργούν εύκολα ευκαιρίες. Η Ρόμα έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του κορυφαίου της άμυνας Μπενατία, στα τελευταία τρία που λείπει ο Μαροκινός οι Ρωμαίοι δέχτηκαν γκολ. Η Φιόρε έτσι και αλλιώς φέρνει όβερ εντός έδρας με 11 σε 16 ματς.

τριάδα απόδοση 7,60 ποντάρισμα 36,75 μονάδες
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΟΒΕΡ
ΚΙΕΒΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 1
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ ΟΒΕΡ


τριάδα απόδοση 9,68 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ ΟΒΕΡ
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΙΝΤΖ ΟΒΕΡ 3,5

ΔΙΗΜΕΡΟΥ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1: H Bαλένθια έχει το μυαλό της στο ημιτελικό του Europa με την Σεβίλλη την Πέμπτη, η Οσασούνα καίγεται για βαθμούς και μπορεί να τους πάρει στην έδρα της.

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΕΣΤΟΡΙΛ Χ: Η Ζιλ Βιθέντε θέλει δύο-τρεις πόντους για να σωθεί, η Εστορίλ επίσης θέλει άλλο ένα-δύο για να εξασφαλίσει την Ευρωπαϊκή έξοδο. Γιατί να μην πάρουν από ένα στο μεταξύ τους.

ΛΑΤΣΙΟ-ΤΟΡΙΝΟ 2: Η Λάτσιο θυμίζει νοσοκομείο με μια ντουζίνα παίχτες να είναι εκτός. Η Τορίνο είναι εκπληκτική επιθετικά και κυνηγάει χωρίς άγχος την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Ιμομπίλε ένα γκολ θα το βάλει... έχει αξία το διπλό για τους φιλοξενούμενους.

ΛΟΡΙΑΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ Χ: Ψιλοσωμένες και οι δύο... θέλουν ελάχιστους πόντους. Η Μονπελιέ έχει 17 ισοπαλίες σε 33 ματς... Είναι βολική η ισοπαλία και σήμερα.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2: 12 ματς χωρίς νίκη η Νότιγχαμ σε τραγική κατάσταση. Η Μπέρμιγχμαμ δεν έχει σωθεί οριστικά και εκτός έδρας είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με 9 νίκες. Έχει αξία το διπλό.

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΙΛ Χ: H Λιλ έχει στο τσεπάκι την τρίτη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ με τις γκέλες που κάνει η Σεντ Ετιέν. Η Μαρσέιγ δεν βλέπεται και οι πάντες ασχολούνται με τον Μπίελσα και αν θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει να αναλάβει την ομάδα. Κάνει και το Χ στην Λιλ.

σύστημα 4-5-6 απόδοση 1625,70 ποντάρισμα 22 μονάδες 15χ1 στις τετράδες, 6χ1 στις πεντάδες και 1 στην εξάδα
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1
ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΕΣΤΟΡΙΛ Χ
ΛΑΤΣΙΟ-ΤΟΡΙΝΟ 2
ΛΟΡΙΑΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ Χ
ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΛΙΛ Χ

ΚΥΡΙΑΚΗ 

ΜΠΑΣΤΙΑ-ΑΖΑΞΙΟ ΟΒΕΡ: Ντέρμπι της Κορσικής με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν σε αυτό χωρίς να έχουν κανένα στόχο στο πρωτάθλημα. Χωρίς άγχος και οι δύο, η Αζαξιό στα τελευταία ματς φέρνει οβερ για πλάκα 11 στα τελευταία 12.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΕΤΙΣ 1: H Μπέτις νομίζω το έχει πει το ποίημα και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β΄κατηγόρια. Ευκαιρία για την φορμαρισμένη Βαγιεκάνο(1 ήττα στα τελευταία 6 από την Ρεάλ) να πάρει μια νίκη που θα τις εξασφαλίσει την σωτηρία.

Πάρτι στο Ντα Λουζ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΟΛΑΝΕΝΣΕ ΟΒΕΡ 3,5: Η Μπενφίκα την Τετάρτη επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά φέτος την ανωτερότητα της στην Πορτογαλία, παίζοντας με 10 παίχτες για 70 λεπτά κέρδισε την Πόρτο 3-1 και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Με νίκη επί της ουραγού Ολανένσε εξασφαλίζει τον τίτλο και το κλίμα στο γήπεδο θα είναι πανηγυρικό... να δούμε γκολάκια λοιπόν.

τριάδα απόδοση 7,97 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΑΖΑΞΙΟ ΟΒΕΡ
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΕΤΙΣ 1
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΟΛΑΝΕΝΣΕ ΟΒΕΡ 3,5

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2: Η εικόνα της Μπαρτσελόνα δεν αλλάζει... στα τελευταία ματς, εκ νέου απογοήτευση στον τελικό. Νέοι τραυματισμοί με τους Νέιμαρ, Άλμπα να μένουν εκτός, μαζί με τους Βαλντέζ, Πικέ και τον αμφίβολο Μπαρτά. Το Μπιλμπάο του Βαλβέδρε παίζει όμορφο στρωτό ποδόσφαιρο και μπορεί να μπλοκάρει τον Μέσι και την παρέα του, όπως ακριβώς και στο πρώτο ματς στη χώρα των Βάσκων όπου πήραν την νίκη με 1-0. Δύσκολα αλλάζει η ψυχολογία στους Καταλανούς σχεδόν κανένας δεν πιστεύει πλέον στον τίτλο...το διπλό στο 9,00.


Καταλανούς στην σούβλα... έχει το μενού στην χώρα των Βάσκων
μονό αποδεκτό απόδοση 9,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 515
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 18/04 198,75
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 713,75
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 123,75
ΚΑΒΑ 590

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου