Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ


Η Σάντερλαντ παρόλο που προηγήθηκε επί της Τότεναμ, στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε, δέχτηκε πέντε γκολ και μας στέρησε την τριάδα μας. Ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με σπουδαίες μάχες. Πολύ δύσκολα ματς σε προγνωστικά και ματς που μπορούν να πάνε παντού.



Oύτε το σκορ του περσινού αγώνα δεν φτάνει στην Ντόρτμουντ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : To 3-0 του πρώτου αγώνα κάνει απαγορευτικές τις σκέψεις πρόκρισης για την Ντόρτμουντ. Όμως η ομάδα του Κλοπ θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις για ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα μπροστά στους οπαδούς της που δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα στο ''Βεστφάλεν''. Η Ρεάλ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έδειξε να συνέρχεται με το 0-4 στην έδρα της Σοσιεδάδ και μάλιστα χωρίς τον Κριστιάνο, που είναι αμφίβολος και σήμερα. Αναμένεται ωραίο ματς, με ρυθμό, φάσεις και πολλά γκολ. Θα ποντάρω στο μικρό αλλά πιθανό οβερ, στο σκοράκι 2-2 και σκόρερ τον Λεβαντόφσκι.


ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ: Το γκολ του Παστόρε στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα, διαμόρφωσε το 3-1 και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Παρί Σε Ζερμέν. Η Τσέλσι όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσει έτσι εύκολα θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση. Ο Μουρίνιο δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στα προημιτελικά της διοργάνωσης, έχει 7 προκρίσεις και κανέναν αποκλεισμό. Η απουσία του Ιμπραίμοβιτς είναι σημαντική και η Παρί χάνει το σημείο αναφοράς της. Η Τσέλσι αναμένεται να χτυπήσει από τα άκρα, καθώς οι ακραίοι επιθετικοί του Μπλαν (Λαβέτσι και Μόουρα μάλλον) δεν βοηθούν και πολύ στην άμυνα. Αζάρ και Γουίλαν από την άλλη αναμένεται να είναι το κλειδί του σημερινού ματς. Οι στημένες φάσεις επίσης είναι μεγάλο όπλο για τους ''μπλε'', καθώς έχοντας στην ενδεκάδα τους Κέιχιλ, Τέρι, Ιβάνοβιτς και Ντάβιντ Λουίς...κάθε στημένη φάση θα είναι κίνδυνος για την άμυνα των Γάλλων. Βλέπω την πρόκριση να βάφεται ''μπλε'' ύστερα από θρίλερ, με παράταση. Για σκόρερ θα επιλέξω τον Γουίλαν που βγήκε man of the match στην νίκη επί της Στόουκ και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Δείτε το video.





Θα βρει τον τρόπο να πάρει την πρόκριση
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. : Ναι η Μπάγερν έχασε, ναι η Μπάγερν μοιάζει να βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση της μέσα στην σεζόν, αλλά δεν νομίζω να αρκεί αυτό σε μια κακή ομάδα όπως η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάρει την πρόκριση. Νομίζω ο Γκουαρντιόλα κατάλαβε πως οι παίχτες του ξέμειναν από δυνάμεις για αυτό και ξεκούρασε τους πάντες στο ματς με την Άούσμπουργκ...μόνο ο Νόιερ, ο Μάντζουκιτς, ο Ντάντε και τιμωρημένοι για σήμερα Μαρτίνεθ και Σβαιντσάγκερ έπαιξαν. Θα το παλέψει όσο μπορεί ο Ρούνει και οι συμπαίχτες και νομίζω πως θα αποκλειστούν με το κεφάλι ψηλά. Σκορ 3-1 θα είναι η επιλογή μου.


Γκοντίν και Μιράντα θα απειλήσουν στις στημένες φάσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : Σπαζοκεφαλιά κανονική. Η πρόκριση θα βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί...και είναι πάρα πολύ δύσκολο να πεις με σιγουριά ποια από τις δύο θα την πάρει. Το 1-1 του πρώτου ματς αναγκάζει την Μπαρτσελόνα να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ για να ελπίζει σε πρόκριση. Από την άλλη η Ατλέτικο έχει εξαιρετικά αμφίβολους τους Αρντά Τουράν και Ντιέγκο Κόστα...ουσιαστικά ολόκληρη την επίθεση της. Τέσσερις ισοπαλίες στα 4 μεταξύ τους φέτος...θα ποντάρω σε άλλη μία με σκορ 1-1 για να δούμε και παράταση. Στους σκόρερ θα πάω με τον τεράστιο Μέσι, αλλά θα κυνηγήσω με ρίσκο και τους Γκοντίν και Μιράντα από την Ατλέτικο. Η απουσία του Πικέ έχει κάνει εξαιρετικά ευάλωτη την Μπαρτσελόνα στις στημένες φάσεις, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Σιμεόνε ανεβαίνουν σε όλα τα στημένα στην αντίπαλη περιοχή, καθώς η Ατλέτικο πετυχαίνει το 20% των γκολ με αυτόν τον τρόπο. Να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή πληρώνουν 21,00, όποιος θέλει ρισκάρει παραπάνω και πάει για το πρώτο γκολ με απόδοση... 51,00.

τριάδα απόδοση 7,67 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΤΣΕΛΣΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ Γ. ΟΒΕΡ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ

μέθοδος πρόκρισης απόδοση 41,00 ποντάρισμα 3 μονάδες
ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

μέθοδος πρόκρισης απόδοση 56,00 ποντάρισμα 3 μονάδες
ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

σύστημα 2-3-4 σκοράκια απόδοση 8580,00 ποντάρισμα 11 μονάδες 1χ6 στις δυάδες, 1χ4 στις τριάδες και 1 στην τετράδα
ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-2 (10,00)
ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 3-1 1(13,00)
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 3-1 (10,00)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1 (6,00)


τριάδα anytime scorer απόδοση 18,91 ποντάρισμα 14 μονάδες
ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ(ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ)
ΓΟΥΙΛΑΜ(ΤΣΕΛΣΙ)
ΜΕΣΙ(ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

anytime scorer απόδοση 21,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΓΚΟΝΤΙΝ(ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

anytime scorer απόδοση 21,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΜΙΡΑΝΤΑ(ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 690
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 81 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 609

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου