Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ, Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

Aξίζει την νίκη...αυτή η Φενερμπαχτσέ

Όποιος είδε τα δύο γερμανικά ματς που χάσαμε χθες για ένα γκολ στο καθένα, είμαι σίγουρος πως ακόμα θα τραβάει τα μαλλιά του...Ας μην τα σκαλίζουμε άλλο, πάμε στα σημερινά, στον ίδιο δρόμο θα πορευτούμε με οβεράκια.



ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΛΥΩΝ ΟΒΕΡ: Η Βαλενσιέν πέφτει και θέλει οπωσδήποτε βαθμούς, η Λυών έχει απουσίες στην άμυνα και θέλει βαθμούς για να μην χάσει στο τέλος και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λυών εκτός έδρας έχει 11 οβερ σε 15 ματς, η Βαλενσιέν έχει 5 οβερ στα 6 εντός έδρας που έδωσε το 2014.

ΧΕΡΤΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΟΒΕΡ 3,5: Η Χέρτα είναι ντεφορμέ, έξι ματς χωρίς νίκη, 3 συνεχόμενες ήττες, ψάχνει ένα ξέσπασμα και θα κυνηγήσει την νίκη ...αλλά η άμυνα της δέχεται εύκολα γκολ(11 στα τελευταία 4). Η Χοφενχάιμ είναι η γνωστή Χοφενχάιμ...φουλ επίθεση και ότι βγει, προέρχεται και από το 3-3 απέναντι στην Μπάγερν...Εκτός έδρας έχει 9 οβερ 3,5 σε 14 ματς.

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟΒΕΡ: Mόνο νίκη και τίποτα άλλο θέλουν οι γηπεδούχοι. Ο Εργοτέλης δεν πρόκειται να χαριστεί. Η τρύπια άμυνα του Απόλλων μας οδηγεί στο οβερ, 11 σε 16 εντός έχει η ΄΄Ελαφρά Ταξιαρχία''.

τριάδα απόδοση 9,00 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΛΥΩΝ ΟΒΕΡ
ΧΕΡΤΑ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΟΒΕΡ 3,5
ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΟΒΕΡ



τριάδα απόδοση 10,68 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΦΙΤΕΣΕ-ΑΓΙΑΞ ΟΒΕΡ 3,5 (ο Άγιαξ θέλει να σφραγίσει τον τίτλο,η Φίτεσε να μην χάσει την επαφή με την δεύτερη θέση)
ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΚΑΡΣΛΟΥΗ ΟΒΕΡ( δεν προκύπτει από πουθενά, αλλά είναι δύο ομάδες χωρίς στόχους και μπορούν χωρίς άγχος να μας προσφέρουν το οβερ του 2,25 παρακαλώ)
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ ΟΒΕΡ (6 συνεχόμενες νίκες η Αταλάντα είναι πλέον στο κυνήγι της Ευρώπης,η Σασουόλο αναγκαστικά πάει για την νίκη δεν έχει περιθώρια, το όβερ στο 2,00)



φανατικές Φενέρμπαχτσούδες

άλλη μια απόδειξη πως η Φενέρ είναι καλύτερη ομάδα
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2: O Mαντσίνι τα έχει κάνει μπάχαλο στην Γαλατά, οι παίχτες δεν τον γουστάρουν, ο ίδιος έχει προκλητική συμπεριφορά λέγοντας πως αν θέλει η διοίκηση ας με διώξει. Η διοίκηση θα ήθελε πολύ να το κάνει αλλά με την αποζημίωση που πρέπει να πάρει...δεν γίνεται. Ο κόσμος άρχισε τις γιούχες, μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς, ο τίτλος έχει κάνει φτερά -10 από την Φενερμπαχτσέ. Από την άλλη τα ''καναρίνια'' βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, 5 σερί νίκες, τον τίτλο στο τσεπάκι και με ψυχολογία στα ύψη. Αφού έκανε διπλό η Καισερισπόρ του Τζιώλη μπορεί και η Φενέρ. Το διπλό αποκτά αξία στο 3,50.

του αξίζει τουλάχιστον το Τσάμπιονς Λιγκ
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: Εντάξει η Άρσεναλ λύγισε στην μάχη του τίτλου, αλλά με την φετινή της πορεία νομίζω πως της αξίζει να βγει τουλάχιστον Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό της Έβερτον. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη για να κάνουν το προσπέρασμα και πιστεύω ότι θα την πατήσουν...Η Άρσεναλ που είδα απέναντι στην Σίτι μπορεί να πάρει το διπλό και να κλειδώσει την τέταρτη θέση.


δυάδα απόδοση 10,50 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 790
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 720

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου