Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΟΙΡΑ

Πέρυσι έχασαν τα πάντα στο τέλος, φέτος δείχνει ικανή να τα σηκώσει όλα
Οι πρώτοι ημιτελικοί του Champions League ανήκουν στο παρελθόν, μια χαρά τα πήγαμε πληρωθήκαμε την δυάδα μας και ανεβάσαμε λίγο την κάβα. Στα αγωνιστικά τώρα, ο Μουρίνιο ακύρωσε όλα τα ατού της Ατλέτικο χωρίς βέβαια και ο Σιμέονε να προσπαθεί να ρισκάρει ιδιαίτερα. Η πρόκριση βέβαια ακόμα είναι στο 50-50 καθώς η Ατλέτικο αν βρει χώρους μπορεί να σε σκοτώσει και η Τσέλσι στην ρεβάνς θα έχει ένα κάρο απουσίες. Στο χθεσινό ματς ο Αντσελότι για μένα πιστεύω πως κέρδισε τον Γκουαρδιόλα. Ο Ιταλός έδωσε την μπάλα στην Μπάγερν και χτυπούσε στις αντεπιθέσεις, χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν 75-25 αλλά η Ρεάλ εκτός από το γκολ είχε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο που ο Πεπ διόρθωσε το λάθος του να ξεκινήσει με την άμυνα ψηλά οι διάδρομοι μειώθηκαν. Το 1-0 όμως δίνει σημαντικό προβάδισμα στην Ρεάλ, καθώς δύσκολα θα μείνει άσφαιρη στο Μόναχο...
Σήμερα Europa League και θα κάνουμε μια ωραία δυαδούλα για να δούμε με ενδιαφέρον τα ματς.


MΠΕΝΦΙΚΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1: Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες στην μέση. Η φετινή Μπενφίκα δείχνει έτοιμη να κατακτήσει όλα εκείνα που έχασε πέρυσι στις καθυστερήσεις. Η Γιουβέντους σίγουρα δεν μπορεί να υποτιμηθεί, πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι άλλωστε και μάλιστα εύκολα. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά θα πάω με την έδρα και τους αετούς της Μπενφίκα, έστω και οριακά θα πάρουν την νίκη με σκοράκι 2-1 λέω εγώ, για να κριθούν τα πάντα στην ρεβάνς.


ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Ισπανικός εμφύλιος με έπαθλο μια θέση στον τελικό. Η Σεβίλλη βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Βαλένθια και πιθανόν να πάρει την νίκη... το 1,70 στον άσσο όμως είναι πολύ μικρό, για αυτό θα κρυφτώ πίσω από τα 2 εως 3 γκολ. Η φιλοσοφία και των δύο είναι επιθετική και νομίζω θα έχει γκολ το ματς αλλά χωρίς να ξεφύγει πολύ... καθώς υπάρχει και η ρεβάνς. Οριακή νίκη για τους γηπεδούχους βλέπω και εδώ με σκορ 2-1.

δυάδα απόδοση 5,25 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΣΕΒΙΛΛΗ -ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1

δυάδα σκοράκια απόδοση 80,00 ποντάρισμα 6,2 μονάδες
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-1
ΣΕΒΙΛΛΗ -ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-1


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 520
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 22/04   226,2
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 746,2
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 46,2
ΚΑΒΑ 700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου