Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΜΕΤΡΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ


Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε σαν σίφουνας από το Μόναχο με τον Αντσελότι να νικά κατά κράτος τον Γκουαρδιόλα στην μάχη των πάγκων. Το διπλό λοιπόν στο 4,65 ήταν μια χαρά δωράκι και μας πλήρωσε. Επίσης περιμένουμε σήμερα την πρόκριση της Τσέλσι για να πληρωθούμε και το ζευγάρι τελικού. Σήμερα θα προσθέσουμε δύο σημεία στο παιχνίδι μας.




Στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν χάνει την πρόκριση ο Ζοζέ
ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδίδει μαθήματα τακτικής συμπεριφοράς και στησίματος ομάδας στο χορτάρι. Η βέβαιη πρωταθλήτρια...Λίβερπουλ(για τους πολλούς) τράκαρε πάνω στο πούλμαν του Ζοζέ και έφαγε τα μούτρα της. Ότι και να λένε οι επικριτές του, ότι και να επικαλούνται περί θεάματος και επιθετικού ποδοσφαίρου που μπαίνουν στην άκρη στο βωμό του αποτελέσματος... όταν κρίνεται η πρόκριση σ'έναν τελικό ή κατάκτηση ενός πρωταθλήματος αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα... όλα τα υπόλοιπα κάνουν στην άκρη. Ο Ρότζερς έχασε προχθές κατά κράτος προχθές την μάχη των πάγκων και στην συνέντευξη επιτέθηκε στον Μουρίνιο για την τακτική του, αυτή η τακτική είναι όμως που τον κέρδισε και θα του στερήσει όπως φαίνεται τον τίτλο. Αν ο προπονητής της Λίβερπουλ έπαιζε για την ισοπαλία που θα έδινε τον τίτλο στην ομάδα του... και χρησιμοποιούσε λεωφορεία και τα λοιπά θα ήταν θεός, αλλά είπαμε μόνο ο Ζοζέ τα ακούει από τους παντογνώστες. Ο Σιμεόνε που όλη η φετινή του εξαιρετική Ατλέτικο βασίζεται στην άμυνα,με μπόλικη τακτική και χτυπήματα στις αντεπιθέσεις ή με στημένες φάσεις και στα περισσότερα ματς την κατοχή μπάλας την έχει ο αντίπαλος, χαρακτηρίζεται πολύ σωστά ως μια καλοκουρδισμένη μηχανή... η τακτική του Μουρίνιο λεωφορείο και κατενάτσιο, είπαμε ο Πορτογάλος δεν χωνεύεται εύκολα.
Ξεφύγαμε λίγο αλλά αυτό το πράγμα με έχει κουράσει και έπρεπε να τα πω... Πάμε τώρα στο παρασύνθημα, η Τσέλσι πήρε ακριβώς αυτό που ήθελε στο πρώτο ματς στην Μαδρίτη. Τώρα στο Στάμφορντ Μπρίτζ έχει την εμπειρία, την δύναμη αλλά και τον τρόπο να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Η νίκη επί της Λίβερπουλ έστειλε την ψυχολογία των παιχτών της Τσέλσι στον ουρανό. Οι τραυματίες Τέρι, Τσεχ και Αζάρ έσφιξαν τα δόντια και πήραν μέρος κανονικά σήμερα στην προπόνηση, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στους ''μπλε''.  Ο Μουρίνιο δεν είναι χαζός να δώσει χώρους στην Ατλέτικο, το ξέρει ότι εκεί ποντάρει η ομάδα του Σιμεόνε. Πάλι κλειστό ματς θα δούμε καθώς και ο Αργεντινός δεν έχει λόγο να ρισκάρει. Όμως έγραψα και πιο πάνω η Τσέλσι έχει την εμπειρία να διαχειριστεί ένα τέτοιο ματς και θα βρει τον τρόπο να βρει το γκολ που θα τις δώσει την πρόκριση. Άσος λοιπόν με 1-0 ίσως και 2-0 αν το πρώτο γκολ μπει νωρίς.


ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Τα πλέι οφ αρχίζουν με τον ΠΑΟΚ να καλείται να ξεπεράσει την σφαλιάρα του τελικού. Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα μυρίζει μπαρούτι και οι παίχτες του πρέπει να δείξουν σθένος και να πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ο Αστέρας δεν έχει κανένα άγχος σε αυτήν την διαδικασία μπήκε με το αριθμητικό μειονέκτημα. Θα πάω με τα 2-3 γκολ ο ΠΑΟΚ έχει φέρει 10 φορές σε 17 ματς  στην Τούμπα και αντίστοιχα ο Αστέρας εκτός έδρας έχει 11 σε 17 ματς.


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟΒΕΡ: To 2-1 της Πορτογαλίας αφήνει ανοιχτή την πρόκριση για τις δύο ομάδες. Περιμένω το ματς να έχει γκολ καθώς επιθετικά και οι δύο πετάνε φωτιές και δεν αποκλείω μάλιστα να έχουμε παράταση... δηλαδή πάλι 2-1.

ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ
ζευγάρι τελικού απόδοση 3,25  ποντάρισμα 50 μονάδες
ΤΣΕΛΣΙ-ΡΕΑΛ

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
τριάδα απόδοση 9,27 ποντάρισμα 26 μονάδες
ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1
ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟΒΕΡ

δυάδα ακριβές σκορ απόδοση 76,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2-0
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 600
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 29/04   186
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 786
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 36
ΚΑΒΑ 750

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου