Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΝΤΑ ΛΟΥΖ


Eδώ είμαστε και πάλι μετά το χτεσινό ρεπό που πήραμε. Η Κυριακή κύλησε καταστροφικά καθώς ακόμα βρίζω τον εαυτό μου που δεν έπαιξα το διπλό της Τσέλσι αν και στο update που έκανα το έγραψα... δεν ξέρω ακόμα για ποιο λόγο έπαιξα το οβερ και όχι το διπλό, μεγάλο λάθος που πληρώθηκε με μερικές χαμένες μονάδες...
Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τους δύο ημιτελικούς του Champions League.





ΜΠΑΓΕΡΝ -ΡΕΑΛ 2 :  Οι αποδόσεις στο διπλό είναι μεγάλες και το παράδοξο είναι πως το 4,65 του ΟΠΑΠ είναι η μεγαλύτερη τιμή. Ο Αντσελότι δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει την τακτική που το χάρισε την νίκη στο πρώτο ματς. Θα δώσει την μπάλα στην Μπάγερν και θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, τον τομέα που όπως παραδέχτηκε και ο Γκουαρδιόλα η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μπέιλ να βρίσκονται στο 100% πλέον δεν νομίζω πως η Μπάγερν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Ο Ντάντε με τον Μπόατενγκ είναι αργοί και τα συνεχή ανεβάσματα των Αλάμπα και Ραφίνια θα δώσουν και πάλι χώρους στην Ρεάλ. Το Σάββατο είδα το Μπάγερν-Βέρντερ... οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ στις αντεπιθέσεις με την άμυνα των Βαυαρών να πελαγοδρομεί. Βέβαια η Μπάγερν κέρδισε με 5-2 και είδε και τους Ρόμπεν και Ριμπερί να σκοράρουν αλλά τα κενά και πάλι φάνηκαν. Ο Γκουαρδιόλα δεν φάνηκε να έχει διάθεση να αλλάξει την τακτική του, οπότε περιμένω την Μπάγερν να είναι σίγουρα πιο ορμητική σε σχέση με το πρώτο ματς αλλά οι αντεπιθέσεις των Μαδριλένων να την πληγώνουν ξανά. Το ξέρω πως η Ρεάλ προκρίνεται ακόμα και με ήττα αλλά το 4,65 στο διπλό έχει αξία και πρέπει να πονταριστεί.

Στο Στάμφορντ Μπριτζ δεν χάνει την πρόκριση ο Ζοζέ
ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: Ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδίδει μαθήματα τακτικής συμπεριφοράς και στησίματος ομάδας στο χορτάρι. Η βέβαιη πρωταθλήτρια...Λίβερπουλ(για τους πολλούς) τράκαρε πάνω στο πούλμαν του Ζοζέ και έφαγε τα μούτρα της. Ότι και να λένε οι επικριτές του, ότι και να επικαλούνται περί θεάματος και επιθετικού ποδοσφαίρου που μπαίνουν στην άκρη στο βωμό του αποτελέσματος... όταν κρίνεται η πρόκριση σ'έναν τελικό ή κατάκτηση ενός πρωταθλήματος αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα... όλα τα υπόλοιπα κάνουν στην άκρη. Ο Ρότζερς έχασε προχθές κατά κράτος προχθές την μάχη των πάγκων και στην συνέντευξη επιτέθηκε στον Μουρίνιο για την τακτική του, αυτή η τακτική είναι όμως που τον κέρδισε και θα του στερήσει όπως φαίνεται τον τίτλο. Αν ο προπονητής της Λίβερπουλ έπαιζε για την ισοπαλία που θα έδινε τον τίτλο στην ομάδα του... και χρησιμοποιούσε λεωφορεία και τα λοιπά θα ήταν θεός, αλλά είπαμε μόνο ο Ζοζέ τα ακούει από τους παντογνώστες. Ο Σιμεόνε που όλη η φετινή του εξαιρετική Ατλέτικο βασίζεται στην άμυνα,με μπόλικη τακτική και χτυπήματα στις αντεπιθέσεις ή με στημένες φάσεις και στα περισσότερα ματς την κατοχή μπάλας την έχει ο αντίπαλος, χαρακτηρίζεται πολύ σωστά ως μια καλοκουρδισμένη μηχανή... η τακτική του Μουρίνιο λεωφορείο και κατενάτσιο, είπαμε ο Πορτογάλος δεν χωνεύεται εύκολα.
Ξεφύγαμε λίγο αλλά αυτό το πράγμα με έχει κουράσει και έπρεπε να τα πω... Πάμε τώρα στο παρασύνθημα, η Τσέλσι πήρε ακριβώς αυτό που ήθελε στο πρώτο ματς στην Μαδρίτη. Τώρα στο Στάμφορντ Μπρίτζ έχει την εμπειρία, την δύναμη αλλά και τον τρόπο να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Η νίκη επί της Λίβερπουλ έστειλε την ψυχολογία των παιχτών της Τσέλσι στον ουρανό. Οι τραυματίες Τέρι, Τσεχ και Αζάρ έσφιξαν τα δόντια και πήραν μέρος κανονικά σήμερα στην προπόνηση, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στους ''μπλε''.  Ο Μουρίνιο δεν είναι χαζός να δώσει χώρους στην Ατλέτικο, το ξέρει ότι εκεί ποντάρει η ομάδα του Σιμεόνε. Πάλι κλειστό ματς θα δούμε καθώς και ο Αργεντινός δεν έχει λόγο να ρισκάρει. Όμως έγραψα και πιο πάνω η Τσέλσι έχει την εμπειρία να διαχειριστεί ένα τέτοιο ματς και θα βρει τον τρόπο να βρει το γκολ που θα τις δώσει την πρόκριση. Άσος λοιπόν με 1-0 ίσως και 2-0 αν το πρώτο γκολ μπει νωρίς.

Ποντάρουμε λοιπόν στο 4,65 του ΟΠΑΠ το διπλό της Ρεάλ. Αφού πιστεύουμε Ρεάλ και Τσέλσι πάμε με ζευγάρι τελικού ανάμεσα τους στο 3,25 στην BET365 (3,15 στον ΟΠΑΠ). Παίζουμε και τα δύο σκοράκια και κρατάμε κάβα τον άσο της Τσέλσι για να τον χρησιμοποιήσουμε αύριο ανάλογα με την σημερινή μάχη στο Μόναχο.

μονό αποδεκτό απόδοση 4,65 ΟΠΑΠ ποντάρισμα 40 μονάδες
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

ζευγάρι τελικού απόδοση 3,25  ποντάρισμα 50 μονάδες
ΤΣΕΛΣΙ-ΡΕΑΛ

δυάδα ακριβές σκορ απόδοση 117,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ 1-2
ΤΣΕΛΣΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-0


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 700
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 100
ΚΑΒΑ 600

Προσθήκη λεζάντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου