Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕΒΑΝΣ ΣΗΜΕΡΑ (UPDATE)


Άσχημη μέρα στοιχηματικά η  χτεσινή για μας, το πως χάθηκε η τρίαδα πάντως αξίζει συζήτησης... Το όβερ στο Σαουθάμπτον-'Εβερτον έμεινε στο 2-0 από το 30' και με τον διαιτητή να μην δίνει δύο πέναλτι, ενώ η Φούλαμ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο 60' και στο τέλος να ισοφαριστεί... Αντίθετα από τα στοιχηματικά η χθεσινή ήταν μια όμορφη μέρα για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν και στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά με κάποια μικροεπεισόδεια στην συνέχεια όλα λειτούργησαν σωστά, είδαμε κανονικό ποδόσφαιρο, σε πολιτισμένο κλίμα, την καλύτερη ομάδα να σηκώνει δίκαια την κούπα, τους παίχτες της να χειροκροτούνται και από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και φυσικά τους δύο προέδρους να αγκαλιάζονται πριν την έναρξη... όποιοι χλευάσουν αυτήν την πράξη απλά δεν έχουν ιδέα από κανονικό ποδόσφαιρο έχουν μείνει κολλημένοι στην μίζερη ελληνική πραγματικότητα.
Σήμερα είναι ευκαιρία να πάρουμε την ρεβάνς μετά την ταπεινωτική χθεσινή ήττα, ας δούμε τι θα ποντάρουμε. Ανάλυση ίσως κάνω αργότερα...



τριάδα απόδοση 8,16 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΚΑΡΝΤΙΦ ΟΒΕΡ
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΠΑΡΜΑ 2

τριάδα απόδοση 10,25 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΒΕΡΟΝΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ 1
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΣΑΛΚΕ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟΒΕΡ 3,5


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 790
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 740

ΥΓ Για δύο ματς θέλω να περιμένω τις ενδεκάδες.... Λίβερπουλ-Τσέλσι και Πόρτο-Μπενφίκα. Αν οι φιλοξενούμενοι δεν κάνουν τόσο μεγάλο rotation όπως περιμένουμε ενόψει των μεσόβδομαδων της Ευρώπης, τα διπλά αποκτούν αξία, η Τσέλσι στο 5,00 και η Μπενφίκα στο 4,00.

UPDATE
Η ενδεκάδα της Τσέλσι είναι: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle
subs:Hilario, Ake, Cahill, Van Ginkel, Baker, Willian, Torres.

Εκτός από την πειραματική άμυνα με τον Azpilicueta στόπερ και τον νεαρό Καλάς δεξί μπακ, οι υπόλοιποι είναι μια χαρά αξίζει το διπλό στο 5,00 αλλά θα πάω με το οβερ 4,5 καθώς πιστεύω θα δούμε γκολ.

μονό αποδεκτό απόδοση 4,50 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ 4,5

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 790
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 90
ΚΑΒΑ 700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου