Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ



Πατώσαμε στην χθεσινή προτασούλα μας, μικρό το κακό καθώς ήταν στο πολύ χαλαρό. Πολλές επιλογές στο σημερινό κουπόνι και πάμε να δούμε τι κρατάμε.



ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Απόλυτα ισορροπημένος ο τελικός για μένα με τις δύο ομάδες να έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Πιο ομάδα ο Παναθηναϊκός, καλύτερες μονάδες ο ΠΑΟΚ και μεγαλύτερη εμπειρία. Αυτό που βλέπω σίγουρα είναι ότι θα σκοράρουν και οι δύο και ρισκάρω με τελικό αποτέλεσμα το 1-1.

ΦΟΥΛΑΜ-ΧΑΛ 1 : Πάμε να σώσουμε την Φούλαμ, οι Λονδρέζοι έχουν την χρυσή ευκαιρία να πάρουν μια νίκη που πιθανόν θα την βγάλει από την γραμμή σωτηρίας. Η Χαλ δεν έχει σωθεί σίγουρα αλλά δύσκολα θα κινδυνέψει, είναι ντεφορμέ με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα. Εκτός έδρας η Χαλ έχει κάκιστες επιδόσεις με 11 ήττες 16 ματς. Θα πάω με την Φούλαμ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ: Χωρίς άγχος η Σαουθάμπτον θέλει να τερματίσει όσο δυνατόν πιο ψηλά. Η Έβερτον από την άλλη θέλει μόνο την νίκη για συνεχίσει να ελπίζει στην προσπέραση της Άρσεναλ. Όμως τα ''ζαχαρωτά'' θα παραταχθούν χωρίς το βασικό κεντρικό της δίδυμο (Ντιστίν,Γιαγκέλκα)... οπότε το όβερ έχει αξία.

τριάδα απόδοση 7,29 ποντάρισμα 27 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΦΟΥΛΑΜ-ΧΑΛ 1
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ

ακριβές σκορ απόδοση 6,50 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1

ΣΤΟΟΥΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1: Η Τότεναμ είναι ανάξια εμπιστοσύνης με απίστευτα σκαμπανεβάσματα. Η Στόουκ του Χιούζ μου έχει κλείσει το στόμα, καθώς περίμενα πως θα έπεφτε. Αντίθετα όμως κάνει φοβερή πορεία βρίσκεται στην ένατη θέση και στο Μπριτάνια έχει ρεκόρ 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες. Θα πάω με τους ''Πότερς''.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1: Η Γρανάδα κινδυνεύει ακόμα, η Βαγιεκάνο σώθηκε. Πριν από δύο χρόνια την τελευταία αγωνιστική η Βαγιεκάνο ήθελε μόνο νίκη απέναντι στην Γρανάδα για να σωθεί και την πήρε με γκολ στο 90'. Ήρθε η ώρα να επιστραφούν τα δανεικά...Και στα ίσια να παιχτεί έχει ελπίδες η Γρανάδα, πριν δύο εβδομάδες στο γήπεδο της λύγισε την Μπαρτσελόνα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ 3,5: Επιθετικές ομάδες και οι δύο περιμένω ανοιχτό ματς. Η Λεβερκούζεν θέλει μόνο νίκη για να μείνει τέταρτη...η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να χαριστεί.

ΕΒΙΑΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ: Η Εβιάν ψάχνει βαθμούς για να εξασφαλίσει την σωτηρία, η Σεντ Ετιέν ψάχνει βαθμούς για να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη και προέρχεται από τρία σερί ισοπαλίες.

ΕΞΕΤΕΡ-ΣΚΑΝΘΡΟΠ Χ:  Προτελευταία αγωνιστική, η Έξετερ είναι στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού αλλά έχει τρεις ομάδες από κάτω. Η Σκάνθροπ είναι στην κορυφή και θέλει 2 βαθμούς για να εξασφαλίσει την άνοδο. Αν βοηθήσει η ροή του ματς εύκολα συμβιβάζονται και οι δύο.

ΚΠΡ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ 2: H KΠΡ είναι σίγουρα στα πλέι οφ και προετοιμάζεται ήδη για αυτά χωρίς να έχει κάποιο στόχο στο πρωτάθλημα. Η Μίλγουολ παλεύει για την σωτηρία της και στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς έφυγε με του τρεις βαθμούς, μπορεί να το κάνει και απέναντι στην χαλαρή ΚΠΡ.

σύστημα 4-5-6 απόδοση 685,18 ποντάρισμα 33 μονάδες 1,5 χ 15 στις τετράδες, 1,5 χ 6 στις πεντάδες και 1,5 στην εξάδα
ΣΤΟΟΥΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ 1
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ 3,5
ΕΒΙΑΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ
ΕΞΕΤΕΡ-ΣΚΑΝΘΡΟΠ Χ
ΚΠΡ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ 2

τριάδα απόδοση 23,76 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΣΤΟΧ(ΠΑΟΚ)
ΛΟΥΚΑΚΟΥ(ΕΒΕΡΤΟΝ)
ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ(ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 890
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 100
ΚΑΒΑ 790

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου