Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ


Στο παραλίγο μείναμε το διήμερο... Η Μπενφίκα μας τα χάλασε στην μια τριάδα, το Μπιλμπάο έφτασε κοντά στο διπλό στο Καμπ Νου, ενώ και στο συστηματάκι μας χάσαμε την τετράδα με το γκολ που έφαγε το Τορίνο στο 95'. Χτες πήραμε το ρεπουδάκι μας και από σήμερα πάμε στο Champions League. Ματσάρες και οι δύο ημιτελικοί, από τα ματς που ρουφάς κάθε στιγμή τους. Πάμε να προσπαθήσουμε να τα προσεγγίσουμε στοιχηματικά:




ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΣΕΛΣΙ ANTΕΡ: Η κόντρα Σιμέονε-Μουρίνιο καθηλώνει, το χορτάρι του Βιθέντε Καλντερόν σήμερα θα μοιάζει με τεράστια σκακιέρα με τους δύο στρατηγούς να κινούν τα πιόνια τους με μαεστρία. Μην περιμένετε τριπλίτσες, κορδελίτσες και τα λοιπά, αυτά που θα δούμε είναι τακτική, τρεξίματα, πρέσινγκ με κύριο μέλημα την εξουδετέρωση των ατού των αντιπάλων, αληθινό ποδόσφαιρο δηλαδή. Το 5,00 που πληρώνει το διπλό της Τσέλσι είναι μεγάλο και αξίζει πονταρίσματος. Αυτό που είναι πολύ δύσκολα να σπάσει είναι το άντερ.


ΡΕΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1 : Τιτανομαχία... θα πάω με την Ρεάλ λόγω της έδρας θεωρώ πως μπορεί να πάρει μια οριακή νίκη που θα τις δώσει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Στα τελευταία ματς οι παίχτες του Γκουαρδιόλα δείχνουν να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ειδικά Ρόμπεν και Ριμπερί είναι εκτός φόρμας. Ο Αντσελότι θα βρει τον τρόπο να κερδίσει τον Ισπανό...

δυάδα απόδοση 3,77 ποντάρισμα 60 μονάδες
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΣΕΛΣΙ ΑΝΤΕΡ

δυάδα απόδοση 66,50 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΡΕΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2-1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΤΣΕΛΣΙ 0-0

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 590
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου