Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ZHTΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!, ΖΗΤΩ Η ΜΑΙΝΤZ...



Κακή μέρα η Κυριακή, κακές επιλογές στα σημεία και μια ατυχέστατη, ως γελοία έμπνευση για το 0-0 στο Ελ Κλάσικο...Δέχομαι κάθε είδους σχόλιο μετά από το στραπάτσο. Σε αυτό που έπεσα μέσα τουλάχιστον η εκτίμηση μου για τον Τάτα Μαρτίνο, δεν είναι τόσο κακός προπονητής..Την Κυριακή έκανε καλό κοουτσάρισμα και έχει μερίδιο από της νίκης, το μεγαλύτερο πάει βέβαια στον Μέσι που ήταν απολαυστικός. Αντίθετα ο Κ.Ρονάλντο δεν ήταν καλός, αλλά το χειρότερο ήταν οι δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς...δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα. Για την πολυσυζητημένη διαιτησία έχω να πω πως έκανε λάθη ο Μαγιένκο αλλά...σε ένα τέτοιο ματς θα ήταν αδύνατον να μην χάσει φάσεις.
Αυτά τα λίγα για την Κυριακή, χτες πήραμε ρεπουδάκι...σήμερα θα κάνουμε παρέλαση με τριαδούλα, αρχικά και αν προκύψει κάτι καλό ως το βράδυ που αρχίζουν τα ματς...θα κάνουμε update.




τριάδα απόδοση 7,93 Ποντάρισμα 30 μονάδες
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ-ΜΑΙΝΤΖ 2
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟΒΕΡ
ΡΟΜΑ-ΤΟΡΙΝΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Oκαζάκι  ο σκόρερ της Μάιντζ
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ-ΜΑΙΝΤΖ 2: Είδα το Σάββατο το ματς της Μάιντζ με την Μπάγερν. Αυτή η ομάδα αξίζει προσοχής, δυσκόλεψε αφάνταστα την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Πολύ τρέξιμο, φοβερές αλληλοκαλύψεις και αντεπιθέσεις φωτιά, δεν είναι τυχαία στην έβδομη θέση, αν και δινόταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν δήλωσε πως η Μάιντζ ήταν ίσως η πιο ισχυρή αντίπαλος που αντιμετώπισε φέτος η ομάδα του. Η Μπράουνσβαιγκ είναι τελευταία, το παλεύει βέβαια αλλά οι δυνατότητες δεν τις επιτρέπουν να παίρνει βαθμούς. Δεν έχει πολλά περιθώρια και θα ψάξει την νίκη και η Μάιντζ είναι ικανή να την πληγώσει στην κόντρα. Το διπλό προσφέρεται στο 2,10.

O Bενγκέρ σε απόγνωση...
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ ΟΒΕΡ: H Άρσεναλ θα ψάξει αντίδραση μετά την εξάρα από την Τσέλσι για να μείνει και ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Η άμυνα της Σουόνσι δέχεται εύκολα γκολ(10 στα τελευταία 4) όμως οι Ουαλοί σκοράρουν επίσης εύκολα με τον Μπόνι να είναι αρκετά ζεστός. Η απουσία του Κονσιελνί από την Άρσεναλ είναι σημαντική καθώς είναι ο πιο αξιόπιστος αμυντικός των ''κανονιέρηδων''.

Tσέρτσι και Ιμομπίλε έχουν φορτώσει με 27 γκολ τις αντίπαλες άμυνες
ΡΟΜΑ-ΤΟΡΙΝΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: To Tορίνο μετά από τέσσερα ματς χωρίς γκολ, έβαλε τρία γκολ απέναντι στην  Λιβόρνο με τον Ιμομπίλε να πετυχαίνει χατ-τρικ. Ο Ιταλός επιθετικός μαζί με τον Τσέρτσι αποτελούν φοβερό δίδυμο και μπορούν να σκοράρουν απέναντι στην Ρόμα που δεν ουσιαστικά έχει κλειδώσει την δεύτερη θέση και θα είναι πιο χαλαρή. Αυτό βέβαια που με κάνει να ποντάρω στο γκολ-γκολ είναι η απουσία του Μπενατιά...όποιος έχει δει φέτος ματς των Ρωμαίων θα με καταλάβει. Ο Μαροκινός είναι ο άρχοντας της άμυνας της ομάδας του Γκαρσία.

τριάδα amytime scorer απόδοση 32,39 ποντάρισμα 10 μονάδες
Ιμομπίλε(Τορίνο)
Οκαζάκι(Μαιντζ)
Ζιρούντ(Άρσεναλ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1090
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40
ΚΑΒΑ 1050

ΥΓ Χρόνια πολλά και στον Άρη που γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου