Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

YΠΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Καυτή ατμόσφαιρα στο ''Αρτέμιο Φράνκι''

H ποιότητα κάποιων παικτών της Μάντσεστερ όπως οι Γκιγκς και Φαν Πέρσι έκαναν την διαφορά και έδωσαν την πρόκριση στην Αγγλική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι μπορούσε, κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο του και συνολικά στα δύο ματς ήταν καλύτερος, όμως οι λεπτομέρειες και η κλάση των μονάδων της Γιουνάιτεντ έκαναν την διαφορά. Την πιστεύαμε την πρόκριση του Ρούνει και της παρέας του, ποντάραμε και τώρα περιμένουμε το οβερ στο Νάπολι-Πόρτο για να πληρωθούμε την δυάδα. Σήμερα θα προσθέσουμε μια τριάδα από τα υπόλοιπα ματς του Εuropa League.



ΝΑΠΟΛΙ-ΠΟΡΤΟ ΟΒΕΡ: Το 1-0 υπέρ της Πόρτο στο πρώτο ματς αφήνει ανοιχτή την πρόκριση. Και οι δύο επιθετικά έχουν ποιότητα και βρίσκουν εύκολα δίχτυα. Κάποια από τις δύο θα κυνηγάει το σκορ, για αυτό περιμένω να έχει πολλά γκολ το ματς.

ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ
δυάδα απόδοση 5,89 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρόκριση Μάντσεστερ Γ.
ΝΑΠΟΛΙ-ΠΟΡΤΟ ΟΒΕΡ


κέρδισαν στο Στάμφορντ Μπριτζ την Τσέλσι, γιατί να κωλώσουν απέναντι στην Σάλτσμπουργκ;
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΒΕΡ 3,5 και 2: Το πρώτο ματς έληξε 0-0 και δεν είχε πολλές φάσεις, δεν νομίζω να δούμε και σήμερα κάτι παρόμοιο. Οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες μεσοαμυντικά. Η Σάλτσμπουργκ δεν θα έχει στην διάθεση της τους τρεις από τους τέσσερις βασικούς της άμυνας, η Βασιλεία έχει μια τετράδα από αμυντικούς που όλοι τους θεωρούνται ψιλοβασικοί, ενώ θα λείψει και καλύτερος παίχτης της στο πρώτο ματς ο αμυντικός χαφ με απίστευτα τρεξίματα Ντιέ. Σε σχέση με το πρώτο ματς τώρα επιστρέφουν οι βασικοί επιθετικοί Άλαν(29 γκολ φέτος) για την Σάλτσμπουργκ και ο Στρέλερ(14 γκολ φέτος) για την Βασιλεία. Η Σάλτσμπουργκ των 146 γκολ/σε 41 ματς  σε όλες τις διοργανώσεις φέτος δεν γίνεται να μην  σκοράρει και σήμερα, όμως και η Βασιλεία είναι έμπειρη ομάδα και πέρυσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκε δύσκολα από την Τσέλσι. Μια Τσέλσι που φέτος κέρδισε στο Λονδίνο για την φάση των ομίλων του Champions League, γιατί λοιπόν να φοβηθεί την έδρα της Σάλτσμπουργκ; Εκτός από τα πολλά γκολ θα ποντάρω και στο διπλό της Βασιλείας που πληρώνει το εξωφρενικό 7,75.

το κάνανε μια φορά φέτος
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ πρόκριση Φιορεντίνα: Το Αρτέμιο Φράνκι θα πάρει φωτιά, ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει τεράστιο μίσος και το 1-1 του πρώτου ματς έχει κινητοποιήσει όλη την πόλη της Φλωρεντίας, με το sold out να έχει ήδη ανακοινωθεί. Η Φιορεντίνα στο πρωτάθλημα δύσκολα θα προλάβει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League, οι στόχοι της είναι ο τελικός κυπέλλου με την Νάπολι και το σημερινό ματς που χαρακτηρίζεται ως το ματς της δεκαετίας από τους τιφόζι των Βιόλα...Οι παίχτες του Μοντέλα κατάφεραν να νικήσουν την Γιουβέντους στο ματς πρωταθλήματος με 4-2, σε ένα ματς μάλιστα που στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 0-2. Αυτήν ήταν και η μοναδική ήττα για την ''Κυρία'' εντός Ιταλίας φέτος...Δείτε τα highlights


Ο Κόντε έκανε μια δήλωση λίγο σνομπαριστική προς τον θεσμο: «Θέλουμε την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, αν όμως υπάρχει μια πίκρα για εμάς είναι που δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η συνήθεια της Γιουβέντους είναι να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ». Τραυματισμοί πλήττουν την Γιούβε με τον Κόντε να έχει ξεμείνει από στόπερ, Μπαρτσάλι, Ογκμπόνα και Πελούσο είναι εκτός και αναγκαστικά η τριάδα της άμυνας θα είναι: Kιελίνι, Μπονούτσι και Κάσερες, στον πάγκο δύο αμυντικοί της ομάδας των νέων. Περιμένω το πάθος  της κερκίδας να δώσει ώθηση στους παίχτες της Φιορεντίνα, το 1-1 του πρώτου ματς δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους και θα ποντάρω στην πρόκριση τους που πληρώνει 2,50.


δυάδα απόδοση 6,25 ποντάρισμα  25 μονάδες
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ πρόκριση Φιορεντίνα

μονό αποδεκτό απόδοση 7,75 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 440
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40
ΚΑΒΑ 400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου