Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ


To παλέψαμε χτες, είχαμε τρία στα έξι στο συστηματάκι μας, χάσαμε εύκολα την Ερσιγεσπόρ που έχασε με 3-0, η Πάκος προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε γύρω στο 70' και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία. Τέλος η Παρί δεν είχε όρεξη όπως περιμέναμε και κέρδισε με ένα αυτογκόλ...και δεν μας έκατσε η ισοπαλία.
Πάμε τώρα στα φρέσκα, πολλά ματς σήμερα, πολλά ντέρμπι και αρκετές επιλογές.




ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2: Τι να πει κανένας για την απογοητευτική Άρσεναλ, έδειχνε ικανή μέχρι ένα σημείο να κυνηγήσει τον τίτλο, αλλά σε όλα τα ντέρμπι απλά δεν κατεβαίνει στο γήπεδο. Σίγουρα την έχουν επηρεάσει και οι τραυματισμοί, Ράμσει, Οζίλ, Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Μόνρεαλ και Κονσιελνί είναι εκτός σήμερα. Μετά την εξάρα από την Τσέλσι, ήρθε την Τετάρτη και το εντός έδρας 2-2 με την Σουόνσι με τους Ουαλούς να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Φλαμινί...Η ψυχολογία βρίσκεται στα τάρταρα για την Άρσεναλ και όσο και αν ο Βενγκέρ λέει πως κυνηγάνε ακόμα τον τίτλο, δεν τον πιστεύει κανένας. Η Σίτι πέρασε εύκολα από την έδρας της Γιουνάιτεντ με 3-0 και δείχνει να φορτσάρει για τον τίτλο. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία χωρίς να δεχτεί γκολ. Με νίκη σήμερα γίνεται το απόλυτο φαβορί στην μάχη του τίτλου. Και μόνο που μου έρχονται στο μυαλό μου οι εικόνες από το εφιαλτικό 6-3 για την Άρσεναλ στο πρώτο γύρο δεν γίνεται να μην ποντάρω στο διπλό, προσέξτε τότε υποτίθεται πως η Άρσεναλ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και έφαγε έξι...τώρα που είναι χάλια και της λείπει η μισή εντεκάδα...
Θυμηθείτε λίγο...


Πάρτι τίτλου στο Αλιάντς Αρίνα
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΟΒΕΡ 4,5: Η Μπάγερν κατέκτησε την Τρίτη και μαθηματικά τον τίτλο σπάζοντας καμιά δεκαπενταριά ρεκόρ...Σήμερα θα γιορτάσει μαζί με τους οπαδούς της το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Απέναντι της θα βρει την Χόφενχαιμ...την ομάδα ψυχασθενή, την ομάδα που έχει ως μοναδικό σκοπό στο γήπεδο να σκοράρει. Η Χοφενχάιμ βρίσκεται στην 10η θέση, έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά την Μπάγερν με 60 γκολ, η άμυνα της όμως με 59 γκολ παθητικό είναι η χειρότερη στην Μπουντεσλίγκα. Ο Γκουαρντιόλα μάλλον θα προφυλάξει μερικούς, ενόψει Μάντσεστερ Γ. ,ακόμα καλύτερα λέω εγώ. Σακιρί, Τιάγκο, Μαρτίνεθ θα έχουν επιπλέον κίνητρο...και ο Κοντέντο στα αριστερά και ο Στάρκε στο τέρμα σημαίνει αστάθεια στην άμυνα. Άλλη μια παράσταση για την Μπάγερν με την Χοφενχάιμ να είναι ο κατάλληλος κομπάρσος...4 ή 5 -1 σκορ βλέπω.

Mίτσου και Μπόνι οδηγούν την Σουόνσι στην νίκη
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1: Φέτος η Σουόνσι αδικεί τον εαυτό της, η περσινή κάτοχος του Λιγκ Καπ δεν γίνεται να παλεύει για την παραμονή της. Της στοίχισε το Γιουρόπα και οι πολλοί τραυματισμοί, ειδικότερα αυτός του Μίτσου. Σήμερα είναι ευκαιρία για τους Ουαλούς να ξεκαθαρίσουν να πάρουν μια νίκη και να ξεφύγουν από την ζώνη υποβιβασμού. Η Νόργουιτς εκτός πνίγεται, έχει 11 ήττες σε 15 ματς. Η ψυχολογία στην Σουόνσι είναι ανεβασμένη μετά το 2-2 στην έδρα της Άρσεναλ και το δίδυμο Μίτσου και Μπόνι θα βρεθούν στην εντεκάδα μαζί. Δεν νομίζω να αντέξουν τα ΄΄καναρίνια''.

τριάδα απόδοση 8,32 ποντάρισμα 28 μονάδες
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΟΒΕΡ 4,5
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1


To chosen one έγινε wrong one για τον Μόγιες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2: Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως το διπλό πληρώνει 9,00...Για την φετινή Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, δύο λέξεις αρκούν: μαύρο χάλι. Εντός έδρας έχει 6 ήττες ,έχασε από Γουέστ Μπρομ, Σίτι, Σουόνσι, Τότεναμ, Νιουκάστλ, Έβερτον ενώ τις πήρε ισοπαλία μέχρι και η Φούλαμ. Το κλίμα στην ομάδα μετά και από την εντός έδρας ήττα από την Σίτι,  είναι εκρηκτικό...οι οπαδοί γιουχάρουν τον Μόγιες σε κάθε ευκαιρία και πάνω από το Ολντ Τράφορντ σήμερα θα πετάει αεροπλανάκι...με το μήνυμα ''wrong one'', αντί για το chosen one. Δηλαδή αντί για ο εκλεκτός...ο λάθος άνθρωπος. Δείτε την φώτο
Η Άστον Βίλα αρέσκεται να παίζει κλειστά και να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Εκτός έδρας τα πάει εξαιρετικά καθώς έχει μόλις 4 ήττες σε 14 ματς. Κάπως έτσι θα πάει το ματς και σήμερα...Αν δεν βάλει γρήγορα γκολ η Γιουνάιτεντ, οι γιούχες θα πάνε σύννεφο , δεν θέλει και πολύ να καρφώσει ο Μπέντεκε ένα γκολάκι. Όπως και να έχει το 9,00 στο διπλό είναι εξωπραγματικό, μην ξεχνάτε πως ο Μόγιες θα έχει όσο να ναι το μυαλό και στην Μπάγερν που έρχεται την Τρίτη.
Το θηρίο...Μπέντεκε
μονό αποδεκτό απόδοση 9,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2

Mίσος για την Μπαρτσελόνα νοιώθουν στην Εσπανιόλ
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 : Το μεγάλο ντέρμπι της Βαρκελώνης. Τι φοβάται πιο πολύ η φετινή Μπαρτσελόνα; To ξύλο, το κλειστό παιχνίδι χωρίς χώρους και τις στημένες φάσεις. Οι περισσότερες γκέλες έτσι ήρθαν. Έχασε από Βαγιαδολίδ, Μπιλμπάο με 1-0...έφερε 0-0 με Οσασούνα και Ατλέτικο και 1-1 με την Λεβάντε. Σε όλα αυτά τα ματς ο τρόπος που την βραχυκύκλωσαν ήταν το ασφυχτικό πρέσινγκ. Μόνο στις δύο ήττες από Σοσιεδάδ και Βαλένθια είχαμε πιο ανοιχτό παιχνίδι...Η Εσπανιόλ αυτό ακριβώς θα κάνει σήμερα, άλλωστε το ξέρει καλά και ο προπονητής της Αγκίρε είναι μετρ της τακτικής. Από πάθος όσο θέλετε στην Εσπανιόλ θέλουν σαν τρελοί να κερδίσουν την Μπάρτσα, είναι η μισητή τους αντίπαλος...Η Μπάρτσα έχει να αντιμετώπισε και το σοκ με τον τραυματισμό του Βαλντέζ. Ο Πίντο είναι πραγματικά μεγάλος κίνδυνος, έχει την γκάφα στο τσεπάκι. Υπάρχει και μια Ατλέτικο για την Μπαρτσελόνα την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ρισκάρω με τον άσο στο 9,00, αν καταφέρει η Εσπανιόλ να πάει το ματς στον τσαμπουκά δεν θέλει και πολύ να γίνει το μπαμ.

μονό αποδεκτό απόδοση 9,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1

τριάδα ΟΠΑΠ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Χ

έμειναν έξω
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΑΚΕΡ ΟΒΕΡ 6,5
ΕΒΙΑΝ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ
ΡΟΔΕΡΑΜ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ-ΤΟΡΟΝΤΟ 2


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 928
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 58
ΚΑΒΑ 870

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου