Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ


Tραγικά τα πήγαμε την Κυριακή, δέκα σημεία δώσαμε, έξι κρατήσαμε...τα δύο βγήκαν μόνο. Πήραμε δύο μέρες ρεπουδάκι, θα πάρουμε και αύριο που δεν έχει τίποτα. Σήμερα το μοναδικό μας ποντάρισμα στα φιλικά των εθνικών που θέλουν προσοχή καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές τα βλέπουν σαν αγγαρεία καθώς με τις ομάδες τους αυτή η περίοδος είναι η πιο κρίσιμη...οπότε τα σημερινά ματς ενδιαφέρουν τους προπονητές...Τετράδα λοιπόν έτσι για να περάσει ευχάριστα το βράδυ μας.



ΒΕΛΓΙΟ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Εξαιρετικές ομάδες και οι δύο με πολύ ταλέντο ειδικά μεσοεπιθετικά. Η Ακτή βρίσκει δίχτυα πάντα εδώ και 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Το Βέλγιο αναμένεται να εντυπωσιάσει στο Μουντιάλ το περιμένω να πάει ψηλά. Κρατάμε το γκολ-γκολ στο 1,80.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΒΕΡ: Θυμάστε την άμυνα της Ρουμάνιας στα ματς με την εθνική μας? Τραγική...Σήμερα θα λείπουν και ο Κίρικες με τον Γκοίαν που ήταν βασικοί, ακόμα χειρότερα δηλαδή. Λίγο όρεξη να έχουν Μέσι, Αγουέρο, Λαβέτσι και λοιποί θα κάνουν πάρτι. Μπορεί να βοηθήσει και η Ρουμανία καθώς η άμυνα της Αργεντινής είναι το μεγάλο της πρόβλημα...

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: O Φατίχ Τερίμ προσπαθεί να ξαναφτιάξει την Τουρκιά την ομαδάρα που είχαμε θαυμάσει στο Μουντιάλ το 2002. Οι Σουηδοί έχουν κανονικά στην σύνθεση τους τον Ιμπραίμοβιτς. Εύκολα βρίσκουν δίχτυα και οι δύο. Το γκολ-γκολ στο 1,80.



ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 1: Θα πάω στον άσο καθώς οι Ιρλανδοί είναι γνωστοί για το πάθος τους όταν αγωνίζονται με την εθνική τους. Ο Μάρτιν Ο'Νιλ έχει σπουδαία καριέρα στους πάγκους των Σέλτικ, Άστον Βίλα και της Σάντερλαντ και τον Νοέμβριο ανέλαβε την εθνική της χώρας του. Μεγάλο στόχος η πρόκριση στο επόμενο Εuro. Η Σερβία από την άλλη μετά την φυγή του Μιχαίλοβιτς δεν έχει προπονητή ακόμα και στο τιμόνι κάθεται ο προπονητής της ελπίδων Ντρούλοβιτς. Οι γείτονες μας δεν έχουν και την καλύτερη νοοτροπία και περιμένω να μετρήσει το κίνητρο και το πάθος των μαχητών της Ιρλανδίας. Άσος στο 2,60.

τετράδα απόδοση 16,42  ποντάρισμα 20 μονάδες
ΒΕΛΓΙΟ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΒΕΡ
ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 1

Δυάδα ΟΠΑΠ
ΕΛΛΑΔΑ(U21)-TOYΡΚΙΑ(U21) OBEΡ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΧΙΛΗ 4-6 ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 190
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 20
ΚΑΒΑ 170

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου