Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ


Ήταν δύσκολα τα χθεσινά ματς το ξέραμε, αλλά το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Δεν βρήκαμε στόχο, 
με το σημείο που μας πλήγωσε πιο πολύ να είναι το 0-0 στο Βασιλεία-Σάλτσμπουργκ. Σήμερα Παρασκευή θα κάνουμε μια δυάδα με δύο σημεία με μεγάλη απόδοση.

ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ: Η Γαλατά είναι έξι βαθμούς πίσω από την Φενέρμπαχτσε και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Με τους Ντρογκμπά, Γιλμάζ, Ινάν και Σνάιντερ επιθετικά σκοράρει εύκολα, αλλά η άμυνα της είναι έχει προβλήματα και δεν είναι καθόλου αξιόπιστη. Η Καραμπούκ είναι ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις. Η παράδοση είναι μαζί μας, σε 12 ματς έχουμε 8 νίκες για την Γαλατά και 8 όβερ.

oι δύο τους μαζί με τον Χούντελαρ  προσθέτουν ποιότητα στην Σάλκε
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ ΟΒΕΡ 3,5: Σε εξαιρετική κατάσταση η Άουσμπουργκ, ανέβηκε στην έκτη θέση, κάτι λογικό αφού στα τελευταία 12 ματς έχει 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Η Σάλκε κατάφερεν να σηκωθεί μετά από τα 11 γκολ πού έφαγε από Ρεάλ και Μπάγερν και κέρδισε με 4-0 την Χόφενχαιμ. Μια νίκη που την ξαναέβαλε σε τροχιά διεκδίκησης της τρίτης θέσης. Τα αμυντικά της κενά ήταν και πάλι πολλά, το μηδέν παθητικό το κράτησε με μπόλικη δόση τύχης. Από την μία ο ενθουσιασμός και η φορμαρισμένη Άουσμπουργκ και από την άλλη η έμπειρη Σάλκε με ποιότητα μεσοεπιθετικά (Xoύντελαρ, Ντράξλερ, Μπόατενγκ) αλλά και με μια τρύπια άμυνα. Δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει το σκορ, το οβερ 3,5 που προσφέρεται στο 3,00 θα είναι η επιλογή μας.

δυάδα απόδοση 9,00 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ ΟΒΕΡ 3,5

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 130
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30
ΚΑΒΑ 30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου